- 14 Haziran 2025
- 62
- 10
- 3
- Konu Sahibi moral arayan
-
Eşinizde bi sıkıntı olmuşmuydu siğil fln oldu mu eşinize test yaptırdınız mı o aşı oldu mu pinpon etkisi oluyor mu dşye merak ediyorum bende evliyim deBen 2025 martta öğrendim ondan sonrasında cinselliği kestim. Evli olunca biraz zor oluyor ama sağlık bu yapacak birşey yok. Marttan beri 0 cinsellik. 3 ay defglayn + aşı. Beta glukan d vitamini vs takviyeler aldım sadece. Herkese nasip olsun inşallah :)
Çok sevindim negatif olmana umarım hiç pozitif görmezsinBen 2025 martta öğrendim ondan sonrasında cinselliği kestim. Evli olunca biraz zor oluyor ama sağlık bu yapacak birşey yok. Marttan beri 0 cinsellik. 3 ay defglayn + aşı. Beta glukan d vitamini vs takviyeler aldım sadece. Herkese nasip olsun inşallah :)
2 tip cin1 le 7 ayda negatıf olmak çok büyük mucize.Eşimiz test verdi mi ? Tekrar ondan bulaşma korkusu var mı?Ben 2025 martta öğrendim ondan sonrasında cinselliği kestim. Evli olunca biraz zor oluyor ama sağlık bu yapacak birşey yok. Marttan beri 0 cinsellik. 3 ay defglayn + aşı. Beta glukan d vitamini vs takviyeler aldım sadece. Herkese nasip olsun inşallah :)
Evet doktor pozitif çıkarsa üzülme demişti ama 4 yıldır evliyim. Sadece tanı konalı 7 ay oldu. Belki de bu sebeple uzun süredir vardı ve yeni attım diye düşünüyorum. Erkeklere test yapılmıyor dedi doktor. 7 aydır cinsellik olmadı ama korkuyorum şahsen. Aşımı da oldum2 tip cin1 le 7 ayda negatıf olmak çok büyük mucize.Eşimiz test verdi mi ? Tekrar ondan bulaşma korkusu var mı?
Merhaba hayır eşimde siğil vs yoktu. Eşime test yapmadı doktor siğil yoksa zaten erkeklere yapılmıyor demişti doktor. Aşı olmadı sadece ben oldumEşinizde bi sıkıntı olmuşmuydu siğil fln oldu mu eşinize test yaptırdınız mı o aşı oldu mu pinpon etkisi oluyor mu dşye merak ediyorum bende evliyim de
İnşallah eşinizinde negatıftırEvet doktor pozitif çıkarsa üzülme demişti ama 4 yıldır evliyim. Sadece tanı konalı 7 ay oldu. Belki de bu sebeple uzun süredir vardı ve yeni attım diye düşünüyorum. Erkeklere test yapılmıyor dedi doktor. 7 aydır cinsellik olmadı ama korkuyorum şahsen. Aşımı da oldum
İnşallah yaa. Bir ömür böyle muallakta mı kalacağızİnşallah eşinizinde negatıftır
Çöpede atılmaz ki koca :)) inşallah bugün ki mutluluğunuz daim olur.İnşallah yaa. Bir ömür böyle muallakta mı kalacağız
İnş onda da yokturMerhaba hayır eşimde siğil vs yoktu. Eşime test yapmadı doktor siğil yoksa zaten erkeklere yapılmıyor demişti doktor. Aşı olmadı sadece ben oldum
Aslında atılır ne geldiyse ondan geldiÇöpede atılmaz ki koca :)) inşallah bugün ki mutluluğunuz daim olur.
Erkeklere test yapılan bir yer var mıdırİnş onda da yoktur
Aşıda tüm tipleri kapsamıyor ki .En yüksek tiplere karşı koruyor yine.Eşinizde hala varsa aşıdan dolayı bulaşmaz inşallah.Erkeklere test yapan labaratuvarlarda varmış ama dogruluk oranı %50 imişAslında atılır ne geldiyse ondan geldievlenmeden önce benim hiç ilişkim olmamıştı. Ama eşimin geçmişini biliyordum. İşte ne kadar böyle şeylerden korusakta kendimizi burda bulduk. Aslında bunun aşısını zorunlu yapmaları lazımdı. Benim asla haberim yoktu aşıdan. Bilsem direk yaptırırdım.
Ben 16 33 kaptım bunlar aşıda vardı ama tek eşliyiz. bulaşmaz artık başka tip diye düşünüyorum :/Aşıda tüm tipleri kapsamıyor ki .En yüksek tiplere karşı koruyor yine.Eşinizde hala varsa aşıdan dolayı bulaşmaz inşallah.Erkeklere test yapan labaratuvarlarda varmış ama dogruluk oranı %50 imiş
Biz bi ilk oluruz belkiBen 6 ayda hpv 16 dan kurtulan görmedim bugüne kadar
Sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın darısı bizlere inşallah.Hemen hemen aynı zamanlarda öğrenmişiz bende mart Nisan ayı gibi öğrendim 16 var bende.Son doz aşımı perşembe günü olacağım.Eşiniz aşı oldu mu yada başka bir takviye kullandı mı? Benim eşime hiç bir şey vermediler.Negatife dönünce eşimizden tekrar bulaş olur mu acaba.Ben 16 33 kaptım bunlar aşıda vardı ama tek eşliyiz. bulaşmaz artık başka tip diye düşünüyorum :/
Merhaba, inşallah sizde negatif olmuşsunuzdur :)Sizin adınıza çok sevindim gözünüz aydın darısı bizlere inşallah.Hemen hemen aynı zamanlarda öğrenmişiz bende mart Nisan ayı gibi öğrendim 16 var bende.Son doz aşımı perşembe günü olacağım.Eşiniz aşı oldu mu yada başka bir takviye kullandı mı? Benim eşime hiç bir şey vermediler.Negatife dönünce eşimizden tekrar bulaş olur mu acaba.
Çok teşekkür ederim inşallah.Aldatmasın bi zahmet zaten eşlerimizden bulaştı büyük ihtimalle.Biz korunmalı olarak devam ettik doktor öyle demişti.Bende bu ay gideceğim kontrole.Test yapar mı doktor bilmiyorumMerhaba, inşallah sizde negatif olmuşsunuzdur :)
Benim eşime de birşey önermedi doktor. Ben son doz aşımı oldum geçen hafta. İlişki yaşamaya korkuyorum ama :) bu süreçte cinsellik 0dı çünkü. 30 ekimde gideceğim doktora ama aşı olduğumuz tipleri bir daha almazsın demişti geçen hafta. Eşimde beni aldatmazsa inşallah :) Başka bir tip gelmez diye düşünüyorum
Ben 16 33 kaptım bunlar aşıda vardı ama tek eşliyiz. bulaşmaz artık başka tip diye düşünüyorum :
Çok geçmiş olsun.Evet bi müddet uyuyabilir ama 15 sene uyuması çok zor.Çabuk atlatırsınız inşallahBende sonucumu p. Tesi günü öğrendim hpv 16 pozitif. Çok korktum. Birde ben 15 senelik evliyim, eşim ilk ve tekti. yaşımda sizlerden büyük. Smear vs daha önce temiz çıkmıştı. Hiç aklıma hpv tarama yaptırmak gelmemişti. Bugün jinekologa muayene olucam belki hemen kolposkopide yapar bakalım ne diyecek görücem. Bu virüs vücutda girince uzun süre uykuda kalıp, bağışıklık düşünce aktif olabiliyor diye okudum. Hayırlısı bakalım doktor ne diyecek bende merak ve endişe halinde bekliyorum.
İnşallah kolay atlatırım. Kolposkopi oldum bugün. Haftaya bakalım sonucum ne gelicek.Çok geçmiş olsun.Evet bi müddet uyuyabilir ama 15 sene uyuması çok zor.Çabuk atlatırsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?