Öncelikle çok ama çok geçmiş olsuuunHerkese merhabalar öncelikle.Ben ilk hpv olduğumu öğrendiğimde ve üstüne leep olacağımı öğrendiğimde bu sitede yazılan çoğu şeyde moral aradım.umarım yazacaklarım herkese ilaç olur.
Ben 3 4 ay önce hpv+16 olduğumu ve kanser lezyonları olduğunu öğrendim resmen hayatım karardı ne yapacağımı bilmiyorum etrafta galiba kanserim diye dolanıp duruyordum yanımda kimse yoktu kimse bilmiyordu önce 1 doz aşı oldum siğilim yoktu ama aldara kullandım tabii ki bu süreçte ilk işim sigarayı bırakmak oldu zor oldu ama bıraktım.bol bol yeşillik tükettim kefir,chia tohumu ve meyve tükettiğim en çok şeylerdi sağlıklı beslenmeye özen gösterdim.tabii ki sonrasında gün geldi ve leep oldum.Sonucunu beklemek ölümden beter kafanızda kurup duruyorsunuz sık sık stresten ağlıyorsunuz ve bugün benim leep sonucum geldi tertemizsanki tüm dertlerim yok oldu üstümden kocaman bir yük kalktı tabii ki doktorum da mükkemeldi hakkı ödenmez.Özet olarak benim gibi olan hemcinslerim varsa lütfen her şeyin iyi olacağına inanın sağlıklı beslenin karalara bağlamayın hepimiz iyi olacağız ve iyileşeceğiz kendinize çok iyi bakın içinizi hep ferah tutun
Merhaba, tip 6 ve tip 11 kapmadıysanız yüksek riskli tipleri herhangi bir belirti vermez maalesef, o sebeple en güzel yolu hpv testi verip kontrol ettirmektir.Öncelikle çok ama çok geçmiş olsuuunbu hpv nin belirtileri tam olarak ne oluyor acaba bilgi verir misin?
Öncelikle geçmiş olsun.Bende cuma günü hpv 16 olduğumu öğrendim.Hiç bir belirtim yoktu doğum sonrası doktorum test ver dedi öyle çıktı.Belirtiniz var mıydı?Herkese merhabalar öncelikle.Ben ilk hpv olduğumu öğrendiğimde ve üstüne leep olacağımı öğrendiğimde bu sitede yazılan çoğu şeyde moral aradım.umarım yazacaklarım herkese ilaç olur.
Ben 3 4 ay önce hpv+16 olduğumu ve kanser lezyonları olduğunu öğrendim resmen hayatım karardı ne yapacağımı bilmiyorum etrafta galiba kanserim diye dolanıp duruyordum yanımda kimse yoktu kimse bilmiyordu önce 1 doz aşı oldum siğilim yoktu ama aldara kullandım tabii ki bu süreçte ilk işim sigarayı bırakmak oldu zor oldu ama bıraktım.bol bol yeşillik tükettim kefir,chia tohumu ve meyve tükettiğim en çok şeylerdi sağlıklı beslenmeye özen gösterdim.tabii ki sonrasında gün geldi ve leep oldum.Sonucunu beklemek ölümden beter kafanızda kurup duruyorsunuz sık sık stresten ağlıyorsunuz ve bugün benim leep sonucum geldi tertemizsanki tüm dertlerim yok oldu üstümden kocaman bir yük kalktı tabii ki doktorum da mükkemeldi hakkı ödenmez.Özet olarak benim gibi olan hemcinslerim varsa lütfen her şeyin iyi olacağına inanın sağlıklı beslenin karalara bağlamayın hepimiz iyi olacağız ve iyileşeceğiz kendinize çok iyi bakın içinizi hep ferah tutun
Merhabalar benim belirtim sürekli akıntı ve vajina içi inanılmaz derecede olan bir kaşıntıydıÖncelikle geçmiş olsun.Bende cuma günü hpv 16 olduğumu öğrendim.Hiç bir belirtim yoktu doğum sonrası doktorum test ver dedi öyle çıktı.Belirtiniz var mıydı?
Tekrar geçmiş olsun.Peki şu anda ki durumunuz nedir? Umarım her şey yolundadırMerhabalar benim belirtim sürekli akıntı ve vajina içi inanılmaz derecede olan bir kaşıntıydı
MerhabalarTekrar geçmiş olsun.Peki şu anda ki durumunuz nedir? Umarım her şey yolundadır
Çok sevindim sizin adınıza.Doktor bana bazı ilaçlar var ama emzirdiğin için kullanmazsın dedi ve sonra şey dedi acelesi yok bebeğini 2 ay daha falan emzirip sonra yaptırabilirsin dediMerhabalarher sey yolunda leep ameliyatımı 2 ay önce oldum 2.doz aşımı vurdurdum sigarayı tamamiyle kesmiştim ama tekrar basladım onu tekrar kesmeye calısıyorum ahcc hpyvır ve destekleyici vitamin almaya devam ediyorum tesekkür ederim
O zaman öyle yapın cünkü aşı gerçekten etkili bu dönemlerde tekrardan cok gecmiş olsunÇok sevindim sizin adınıza.Doktor bana bazı ilaçlar var ama emzirdiğin için kullanmazsın dedi ve sonra şey dedi acelesi yok bebeğini 2 ay daha falan emzirip sonra yaptırabilirsin dedi
Teşekkür ederimO zaman öyle yapın cünkü aşı gerçekten etkili bu dönemlerde tekrardan cok gecmiş olsun
Evet işlemin daha sağlıklı yapılması adına, regl bittikten sonra yapılması daha uygundur.Merhaba kolposkopi için adet bitiminden sonra gitme gibi bir zorunlulugu varmı
TeşekkürlerEvet işlemin daha sağlıklı yapılması adına, regl bittikten sonra yapılması daha uygundur.
Bende o gün kolposkopi olucam siz ilk kez mi olacaksınızGeçen hafta kolposkopi olacaktım ama regl olduğım için iptal ettik. Reglm bitti 18 Nisanda kolposkopi olacağım
Ben 2022 de olmuştum. Şimdi 18 nisanda tekrar olucam. 2023 ve 2024 de kolposkopi olmadım.Bende o gün kolposkopi olucam siz ilk kez mi olacaksınız
3 yıldır pozitif misiniz 2 yılda atılıyor diyorlardı nasıl atamadınız kiBen 2022 de olmuştum. Şimdi 18 nisanda tekrar olucam. 2023 ve 2024 de kolposkopi olmadım.
2023 ve 2024 de kolposkopi olmadığım için bilgi veremiyorum size. Belki negatifti ama ben gitmedim kontrole3 yıldır pozitif misiniz 2 yılda atılıyor diyorlardı nasıl atamadınız ki
Peki 2023-2024 te Hpv testi yaptırmadınız mı2023 ve 2024 de kolposkopi olmadığım için bilgi veremiyorum size. Belki negatifti ama ben gitmedim kontrole
2023 de hpv yaptmırtım yüksek tipli 56, kolposkopi yapalım dedi doktor yaptırmadım. 2024 de hiç kontrol yaptırmadım. 2025 de tip 56, 18 nisanda kolposkopi olucamPeki 2023-2024 te Hpv testi yaptırmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?