Negatif sonucumu aldığımda devam etti sadece pozitif olduğum o süre zarfında olmadı, korunmadık nişanlım şuan. Bende kolposkopi olacağım bakalım ne olcak. Siz ne zamandır pozitifsiniz ve hangi tip?Cinsel hayatınız devam etti mi ya da korunmadınız mı
O yüzden tekrar tekrar bulaş olabilir
Umarım negatif oluruz hepimiz
Bende Kolposkopi yaptırdım elim yüreğimde sonuç bekliyorum
Sonucunuz geldiğinde bilgilendirir misiniz merak ettim umarım tertemiz bir sonuç gelirGeçmiş olsun canım hpv 16 18 dısı pozıtıf smear negatif geçen yıl böyleydi.
2 hafta önce tekrar hpv ve smear testi verdim inşş negatif olmusumdur pek de birsey yapmadım.
Hpv pozitif bende de ve kimyasal gebelik yaşadım bu hafta cinsel yolla bulaşan hastalık etki ediyormuş oral konusuna gelirsek ağza bulaşma ihtimali var önermem korunarak ilişki yaşayınAyrıca hemen çocuk istiyorum evlenince hpv iken hamile kalan var mı aranızda?
Kolposkopi sonucunuz ilk yaptırdığınız da ne gelmiştiAyrıca hemen çocuk istiyorum evlenince hpv iken hamile kalan var mı aranızda?
Cın1 di ilki, sizde hangi tür var?Kolposkopi sonucunuz ilk yaptırdığınız da ne gelmişti
16-18 dışında yüksek riskli pozitif ama hangisi bilmiyorum kolposkopi de lezyon görülmedi biyopsi yapılmadıCın1 di ilki, sizde hangi tür var?
3 doz aşım tam, nişanlımda bu hafta ilk dozunu oldu. Onda 25e yakın siğil vardı hepsi yakıldı. Bakalım neler olacak. Hpv 16 olduğu için haftaya kolposkopi olacağım tekrardan 1 sene olmuş olacak neredeyse. Benim smear negatif. Ama öğrenmek istediğim şey hpv 16 ve yüksek riske sahip olanlar cinselliğiniz nasıl devam ediyor? Oral de yaşıyor musunuz? Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama düğünüm olacak. Korkuyorum açıkcası
sizde negatife dönmüş ama partnerinizinde negatife dönmesi gerekli bende partneriniz negatif olmadığı için pinpon etkisi yaratıp tekrar bulaş yolu bulmuş pozitifken cinsel hayatınıza ara vermeniz gerek doktorumda öyle söyledi eğer negatife dönene kadar ara veremiyorsanızda çok sıkı korunmanız gerek en ufak temasta bulaşması an meselesi maalesefTekrardan merhabalar herkese, bu süreç çok uzadı bi negatif bi pozitif hayatımı alt üst etmeye devam ediyor. Bilenler belki bilir bilmeyenler için tekrardan yazmak istedim. Bu da benim güncel durumumu belirtmiş olsun. Öncelikle HPV 16 ve HPV 11 pozitif olarak başladım sürece.
1) Haziran Temmuz 2023 HPV 16 ve HPV 11 pozitif, smear ACSUS, kolposkopi CIN1, siğil 3-4 tane
2) Kasım 2023 HPV negatif, smear negatif, siğil hala tek tük çıkmaya devam etti ve yaktırdım, testin yanlış çıktığına eminim
3) Mart 2024 HPV 16 ve HPV 11 pozitif, smear negatif, kolposkopi malign yönünden negatif hpv varlığı mevcut, siğil yok
4) Haziran 2024 HPV 16 pozitif, smear negatif
5) Ekim 2024 HPV negatif, smear negatif
6) Şubat 2025 HPV 16 pozitif, smear sonucum daha çıkmadı ve kolposkopi olacağım
Bu süreçte düzenli 3 kutu Deflagyn kullandım, 6 kutu Papivir kullandım, 3 kutu AHCC kullandım, 2 kutu Hapyvir kullandım, sigara ve alkol kullanan birisi değilim. 3 doz Gardasil aşım tam. 20 Aydır neredeyse cebelleşiyorum. 27 yaşındayım. Kontrollerimi hiç ihmal etmedim. Negatif pozitif değişkenliği ola ola hayatım mahvoldu. Bunu atlatanlar ve uzun süredir negatif olanlar neler yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?