- Emoji Skoru
- 5
- Puanlar
- 36
Yani hpv rahim ağzınıza bir zarar vermediyse rahim ağzından 4-5 noktadan biyopsi almak gereksiz oluyor demek istedim. Siz doktorunuza saat yönünde 4 kadran biyopsi mi alacaksınız diye sorun mutlaka
Yani hpv rahim ağzınıza bir zarar vermediyse rahim ağzından 4-5 noktadan biyopsi almak gereksiz oluyor demek istedim. Siz doktorunuza saat yönünde 4 kadran biyopsi mi alacaksınız diye sorun mutlaka
Biyopsi sonrası akıntım arttı. Bu sebeple mi oluyormuş demekki. Ne yapmak gerekiyor. Bu süreçten sonra özel sağlık ya da tamamlayıcı yapılsa karşılar mıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun.
Bende ilk kolposkopimi özel sağlık sigortası üzerinden özel hastanede normal bir jinekoloğa yaptırmıştım ancak onlar saat yönünde ( 3-6-9-12 yönlerinde ) 5 kadran ve ecc ( kanal ) ( boşu boşuna rahim ağzında 5 nokta da hasar görmüş oluyor ) olarak rehbere uygun biyopsi yapıyor ve sonrasında akıntı kanama da bayağı yoğun oluyor, ama jinekoloğ onkoloğlar bu işin ehli olduklarından kendi muayenehalerinde 10 dakika da narkoz bile vermeden bu işlemi yapabiliyor, zaten onlar genel de biyopsiyi direkt kanaldan ( virüs kanala yerleşmeyi sevdiğinden ) aldıkları için, akıntı kanama sorunu da olmuyor, canda acıtmıyor, kolposkopinizi normal bir jinekoloğ yapacaksa bu durumu göz önünde bulundurmanız isterim.
Merhaba bende Kırklarelindeyim bende hpv 16 kolposkopi için doktor bakıyorum devlette Edirnede bildiğiniz varmıMerhaba öncelikle çok geçmiş olsun umarım sonuçlarınız iyi çıkmıştır . Hangi şehir , hastane ve doktor ismini öğrenebilir miyim bende hpv 16 pozitifim
Üniverste hastanesi veya ekol hastanesi yok muydu ordaMerhaba bende Kırklarelindeyim bende hpv 16 kolposkopi için doktor bakıyorum devlette Edirnede bildiğiniz varmı
Var ancak üniversite hastanesindeki doktorlar genelde asistan ve çok ilgisizÜniverste hastanesi veya ekol hastanesi yok muydu orda
Üniversite hastanesinde yapıyorlar ancak asistanlar var genelde çok deneyimsiz ve ilgisizlerMerhaba bende Kırklarelindeyim bende hpv 16 kolposkopi için doktor bakıyorum devlette Edirnede bildiğiniz varmı
Evet bende o yüzden şehir hastanesi seçtim beklemek yokÜniversite hastanesinde yapıyorlar ancak asistanlar var genelde çok deneyimsiz ve ilgisizler
Özel sağlık için şansınızı denemeniz gerekiyor, benim ilk teşhisim özelde konulduğu için, sıkıntı yaşamadım o anlamda.Biyopsi sonrası akıntım arttı. Bu sebeple mi oluyormuş demekki. Ne yapmak gerekiyor. Bu süreçten sonra özel sağlık ya da tamamlayıcı yapılsa karşılar mı
Bu işlem doğurganlığa etki ediyor muMerhaba tekrar,
Ameliyatım epidural ile oldu.Şu an henüz bir şey hissetmiyorum. Ameliyat hızlı ve kolaydı. Cin1,2,3 olanlar korkmayın. 2 ve 3 olanlarda alıyorlar riskli dokuyu. İyileşme süreci hızlı oluyormuş.
Sen de bir an önce işlemini yaptırmalısın.
Sonucunuz nasıl acaba patolojiSizede çok geçmiş olsun bugün doktora gittim leep için gün verdi iki hafta sonra operasyon olucam bende inşallah güzek sonuçlar alırız
Merhaba, aldıkları parçanın büyüklüğüne göre değişir. Doktorumun verdiği bilgiye göre defalarca çok fazla leep olunur ise rahim ağzı yetmezliği olabiliyormuş. Bu yüzden hamilelikte düşük riski olabiliyor. Fakat nadiren görülen bir şey sanırım.Bu işlem doğurganlığa etki ediyor mu
Çok çok geçmiş olsun çok sevindim sizin adınıza
Merhaba çok sevindim negatif olmanıza,negatif olmak için beslenme yönünden ve takviye olarak neler yaptınız neler kullandınız?Bu arada tam bir yıl sonra hpv 16 sonucum negatif ve smear sonucum da temiz çıktı. Herkese sabırlar diliyorum.
Ayy çok sevindim darısı başımaBu arada tam bir yıl sonra hpv 16 sonucum negatif ve smear sonucum da temiz çıktı. Herkese sabırlar diliyorum.