Hpv 16

• Konu Sahibi Konu Sahibi klrp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hpv 16 siğil yapmıyor neyi dondurdunuz anlayamadım

Benim 18 cin 2 ve cin 3 geldi neslihan hanıma gitmeyi düşünüyorum ama ticari amaçla yaklaşmasından korkuyorum. Sizin cin kaçtı ?
Tedavisi bana işe yaradı işi konusunda bi şüphem yok ama ilgili bir doktor değil baya bi peşinden koşmanız gerekiyor ne yazık ki bir daha gideceğimi pek sanmıyorum

Tedavisi bana işe yaradı işi konusunda bi şüphem yok ama ilgili bir doktor değil baya bi peşinden koşmanız gerekiyor ne yazık ki bir daha gideceğimi pek sanmıyorum
Katılıyorum ilgisiz tavırları ve hpv hastalarına uyguladığı tedaviyi bu alanda en iyi prof. hekimlere de danışınca, tamamen ticari amaçlı olduğunuöğrendim bende ve hemen bıraktım kendisini, aşı uygulaması harici, zaten damar yolu ile vermiş olduğu glutatyon ve c vitamini gibi serum tedavilerinin kanıtlanmış bir çalışması yok maalesef, insanların çaresizliğini fırsata çevirip tamamen ticarete dökülmüş bir sistem kurmuşlar.

Kesinlikle kendisine ulaşmak bile imkansız hala nasıl oluyorda bu kadar hastası oluyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…