Hpv 16

Gaye400

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2025
1
0
1
34
Merhaba hanimlar 7 yıldır idrar yolları enfeksiyonu ile mücadele ediyorum,yada ben öyle sanıyorum.1 hafta önce hpv 16 testim pozitif geldi.Kanama,yada adet günlerinde uzama gibi bir durum söz konusu değil ama,vajinada devamlı olarak acı,kızarıklık,beyaz lekeler var.Bu süreçten geçenler yorum yapabilir mi?Korkmam gerekiyor mu,kanser olma ihtimalim nedir?Bu arada haftaya kolposkopi işlemi yapılacak.

Merhabalar❤️ bende hpv 16ya sahibim insallah bir ay sonra sahiptim diyeceğim.leepte oldum hemen öyle kanser olma durumu yok onu düşünüp kendinizi strese sokmayın lütfen🙏ben cin3tüm kanser öncesi son evre leep oldum ki yaşım çok genç 22yim(nasıl oldu diyecekseniz rahim ağzımdaki yara çok ilerletmiş)ama tertemiz simdi cok sükür sizde sakin ol bağışıklığı güçlü tutun aşınızı olun çok geçmiş olsun

Merhaba hanimlar 7 yıldır idrar yolları enfeksiyonu ile mücadele ediyorum,yada ben öyle sanıyorum.1 hafta önce hpv 16 testim pozitif geldi.Kanama,yada adet günlerinde uzama gibi bir durum söz konusu değil ama,vajinada devamlı olarak acı,kızarıklık,beyaz lekeler var.Bu süreçten geçenler yorum yapabilir mi?Korkmam gerekiyor mu,kanser olma ihtimalim nedir?Bu arada haftaya kolposkopi işlemi yapılacak.
Çok geçmiş olsun bende de Hpv 16 var turgut Popi yaptı onun sonucuna göre ilerleriz dedi sizde korkmayın kolpaz koyu sonucunuz ne gelirse gelsin kesinlikle kanser değilseniz sadece öyle bir riskimiz var ve biz erken fark Edip önlem almış oluyoruz çok geçmiş olsun işini kolu korkuluk ile yola devam etmeniz gerekiyor iyi bir jinekolog bulup onunla güzel bir yol çizmeniz gerekiyor

Çok geçmiş olsun bende de Hpv 16 var doktor Kolposkopi yaptı onun sonucuna göre ilerleriz dedi sizde korkmayın kolposkopi sonucunuz ne gelirse gelsin kesinlikle kanser değilseniz sadece öyle bir riskimiz var ve biz erken fark Edip önlem almış oluyoruz çok geçmiş olsun jinekolog onkolog ile yola devam etmeniz gerekiyor iyi bir jinekolog onkolog bulup onunla güzel bir yol çizmeniz gerekiyor

Back
X