- 18 Haziran 2025
- 2
- 0
- 1
- 22
- Konu Sahibi sellymelly
-
teşekkür ederimÇok geçmiş olsun öncelikle doktorunu Kolposkopi yapacak devlet özel farketmez iyi bir jineonkolog bulunuz aşımızı olunuz sizi diğer türlere karşı korusun
Korkmayın yalnız değilsiniz kanser hiç değilsiniz
Merhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuanherkese merhaba. 22 yaşındayım ve dün hpv 45 pozitif olduğumu öğrendim. yaklaşık üç yıldır hiçbir tedaviye yanıt vermeyen ve geçmeyen mantar problemim vardı ve şubat ayında yapılan smearimde ascus çıkmıştı. bunun üzerine devlet hastanesinde yeni gittiğim bir doktor smearle beraber hpv testi de aldı ve yüksek risk pozitif sonucuyla karşılaştım. yeni alınan smear sonucu henüz çıkmadı. bende siğil yok zaten yüksek risklilerde siğil olmuyormuş. napacağımı bilmiyorum ahcc diyorlar çok pahalı onu alabilecek durumda değilim öğrenciyim. sigarayı bırakıp bağışıklık güçlendirici şeyler yapmaya dikkat etmeyi düşünüyorum. moralim gerçekten çok bozuldu bunu yaşayıp testi negatife dönen ya da bana tavsiye verebilecek var mı aramızda acaba? teşekkür ederim
merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsleMerhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan
merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsle
Çalışansanız tamamlayıcı özel sağlık sigortası ile süreci yürütebilirsiniz. Hangi ildeydiniz? Bazı sigorta şirketleri siğil yakma işlemlerini ve kolposkopi, smear işlemlerini karşılıyor.Merhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan
merhaba bu arada yaşımız dahil birebir aynı durumdayız benim de geçmeyen candidam hpv yüksek riskim var. smearim temiz fakat cin1 çıktığı için kolposkopi biyopsi yaptırdım bugün. bakalım sonuçlara göre devamı gelicek. 1 senedir hpv pozitifim bu arada bildiğim kadarıyla 2 kere aralıkla test yaptırdım. bağışıklığını güçlü tutmanı tavsiye ederim. sigara içiyorsan alkol vs azaltman iyi olur biliyorum zor ama en azından sigarayı bırakabilirsin. kefir içiyorum probiyotik için ama tek yeterli değil takviyeler de almak gerekiyor. cranberry vs burda bir çok yazan kişi var. ve doktorunu iyi seçmeni öneririm gerçekten bilgili ve önem veren birini bul için rahat etsin istanbuldaysan yazarım sana dmden. konusabiliriz suan moralinin bozulmasi cok normal ama alisicaksin zamanla kabulleniyorsun. etrafta da bir suru kadin var bunlari yasayan benim kiz kardesim dahil. yalniz degilsinherkese merhaba. 22 yaşındayım ve dün hpv 45 pozitif olduğumu öğrendim. yaklaşık üç yıldır hiçbir tedaviye yanıt vermeyen ve geçmeyen mantar problemim vardı ve şubat ayında yapılan smearimde ascus çıkmıştı. bunun üzerine devlet hastanesinde yeni gittiğim bir doktor smearle beraber hpv testi de aldı ve yüksek risk pozitif sonucuyla karşılaştım. yeni alınan smear sonucu henüz çıkmadı. bende siğil yok zaten yüksek risklilerde siğil olmuyormuş. napacağımı bilmiyorum ahcc diyorlar çok pahalı onu alabilecek durumda değilim öğrenciyim. sigarayı bırakıp bağışıklık güçlendirici şeyler yapmaya dikkat etmeyi düşünüyorum. moralim gerçekten çok bozuldu bunu yaşayıp testi negatife dönen ya da bana tavsiye verebilecek var mı aramızda acaba? teşekkür ederim
1 sene önce de mi test vermiştiniz o zaman Kolposkopi yapılmış mıydı sizemerhaba bu arada yaşımız dahil birebir aynı durumdayız benim de geçmeyen candidam hpv yüksek riskim var. smearim temiz fakat cin1 çıktığı için kolposkopi biyopsi yaptırdım bugün. bakalım sonuçlara göre devamı gelicek. 1 senedir hpv pozitifim bu arada bildiğim kadarıyla 2 kere aralıkla test yaptırdım. bağışıklığını güçlü tutmanı tavsiye ederim. sigara içiyorsan alkol vs azaltman iyi olur biliyorum zor ama en azından sigarayı bırakabilirsin. kefir içiyorum probiyotik için ama tek yeterli değil takviyeler de almak gerekiyor. cranberry vs burda bir çok yazan kişi var. ve doktorunu iyi seçmeni öneririm gerçekten bilgili ve önem veren birini bul için rahat etsin istanbuldaysan yazarım sana dmden. konusabiliriz suan moralinin bozulmasi cok normal ama alisicaksin zamanla kabulleniyorsun. etrafta da bir suru kadin var bunlari yasayan benim kiz kardesim dahil. yalniz degilsin
hayır kolposkopi bugün yaptırdım ilk hpv testimi 2024 ağustosta yapmıştım ikincisi şubat 2025.1 sene önce de mi test vermiştiniz o zaman Kolposkopi yapılmış mıydı size
evetCinsel hayatınız devam etti mi 1 yıl içinde
çalışıyorum istanbulda yaşıyorum ve bunlar karşılansa bile bilmiyorum nasıl olucak,hpv uyuyup canlanacak,uyuyup canlanacak her seferinde,negatif olduğumuzda sevinmemin ne anlamı varkiÇalışansanız tamamlayıcı özel sağlık sigortası ile süreci yürütebilirsiniz. Hangi ildeydiniz? Bazı sigorta şirketleri siğil yakma işlemlerini ve kolposkopi, smear işlemlerini karşılıyor.
Çalışansanız tamamlayıcı özel sağlık sigortası ile süreci yürütebilirsiniz. Hangi ildeydiniz? Bazı sigorta şirketleri siğil yakma işlemlerini ve kolposkopi, smear işlemlerini karşılıyor.
merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsl
Hsv-2 virüsü kan testinde çıkıyor,keşke kanda verseydin hazır gitmişken için rahat ederdimerhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?