hpv 45 pozitif

sellymelly

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
2
0
1
22
herkese merhaba. 22 yaşındayım ve dün hpv 45 pozitif olduğumu öğrendim. yaklaşık üç yıldır hiçbir tedaviye yanıt vermeyen ve geçmeyen mantar problemim vardı ve şubat ayında yapılan smearimde ascus çıkmıştı. bunun üzerine devlet hastanesinde yeni gittiğim bir doktor smearle beraber hpv testi de aldı ve yüksek risk pozitif sonucuyla karşılaştım. yeni alınan smear sonucu henüz çıkmadı. bende siğil yok zaten yüksek risklilerde siğil olmuyormuş. napacağımı bilmiyorum ahcc diyorlar çok pahalı onu alabilecek durumda değilim öğrenciyim. sigarayı bırakıp bağışıklık güçlendirici şeyler yapmaya dikkat etmeyi düşünüyorum. moralim gerçekten çok bozuldu bunu yaşayıp testi negatife dönen ya da bana tavsiye verebilecek var mı aramızda acaba? teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun öncelikle doktorunu Kolposkopi yapacak devlet özel farketmez iyi bir jineonkolog bulunuz aşımızı olunuz sizi diğer türlere karşı korusun
Korkmayın yalnız değilsiniz kanser hiç değilsiniz

teşekkür ederim aşımın ikinci dozunu oldum eylülde üçüncü dozunu da olacağım inşallah. yaşım genç diye biraz sakin kalmaya çalışıyorum umarım atar vücudum. kolposkopi nasıl bir işlem acaba biliyor musunuz acıtan bir şey mi?

Kolposkopi çok basit bir işlem smear alır gibi bir mikroskopla rahim ağzı vulva inceleniyor riskli nir yer görürse doktor o bölgeden biyopsi alınıp inceleniyor patoloji sonucuna göre doktor yol izliyor

Geçmiş olsun Vitamin degerlerine baktır ve eksik olanları tamamla.Sigarayı bırakırsan ona verdigin parayla rahat ahcc alırsın.Ve deflagyn yada papilocore gibi vajinal jellerle iyilesme sürecini hızlandırabilirsin.Kolposkopi sonucu önemli

Merhaba, aynı süreçten geçiyoruz. yaşımız genç olduğu için genelde doktorlar smear sonucuna göre hareket ediyorlar tip 16-18 olmadığı için. Eğer smear temiz çıkarsa doktor birkaç ay sonra testleri tekrarlamak gerektiğini söylüyor. Benim doktorum kolposkopiye gerek olmadığını söyledi smear sonucum temiz çıktığı için. Ama sizin ascus çıkmış galiba, yeni alınan bu smearda da o çıkarsa kolposkopi gerekir.
Ben de aynı durumdayım yaşadığım şeyler ve yaptıklarım için konu açmıştım ordan bakabilirsin. Bağışıklığı güçlendirmek gerekiyor, ahcc için çok fazla yorum var ben de bilemedim ama Deflagyn i doktorum çok önerdi. Deflagyn direkt orayla ilgili olduğu için daha mantıklı sanki. Ben aynı zamanda vitamin takviyesi de alıyorum, düzgün beslenmeye çalışıyorum

Merhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan

merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsle

Çalışansanız tamamlayıcı özel sağlık sigortası ile süreci yürütebilirsiniz. Hangi ildeydiniz? Bazı sigorta şirketleri siğil yakma işlemlerini ve kolposkopi, smear işlemlerini karşılıyor.

merhaba bu arada yaşımız dahil birebir aynı durumdayız benim de geçmeyen candidam hpv yüksek riskim var. smearim temiz fakat cin1 çıktığı için kolposkopi biyopsi yaptırdım bugün. bakalım sonuçlara göre devamı gelicek. 1 senedir hpv pozitifim bu arada bildiğim kadarıyla 2 kere aralıkla test yaptırdım. bağışıklığını güçlü tutmanı tavsiye ederim. sigara içiyorsan alkol vs azaltman iyi olur biliyorum zor ama en azından sigarayı bırakabilirsin. kefir içiyorum probiyotik için ama tek yeterli değil takviyeler de almak gerekiyor. cranberry vs burda bir çok yazan kişi var. ve doktorunu iyi seçmeni öneririm gerçekten bilgili ve önem veren birini bul için rahat etsin istanbuldaysan yazarım sana dmden. konusabiliriz suan moralinin bozulmasi cok normal ama alisicaksin zamanla kabulleniyorsun. etrafta da bir suru kadin var bunlari yasayan benim kiz kardesim dahil. yalniz degilsin

1 sene önce de mi test vermiştiniz o zaman Kolposkopi yapılmış mıydı size

Çok geçmiş olsun umarım Kolposkopi temiz gelir geçen sene test verdiğiniz de hangi tip çıkmıştı siz de

Okuduklarıma dayanarak söyleyebilirim hsv-2 virüsü kan tathlili
Çalışansanız tamamlayıcı özel sağlık sigortası ile süreci yürütebilirsiniz. Hangi ildeydiniz? Bazı sigorta şirketleri siğil yakma işlemlerini ve kolposkopi, smear işlemlerini karşılıyor.
çalışıyorum istanbulda yaşıyorum ve bunlar karşılansa bile bilmiyorum nasıl olucak,hpv uyuyup canlanacak,uyuyup canlanacak her seferinde,negatif olduğumuzda sevinmemin ne anlamı varki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…