- 15 Kasım 2024
- 142
- 34
- 13
- 39
- Konu Sahibi sellymelly
-
Ben o insanların farkında olsa bile,tedavi olacaklarını düşünmüyorum,çünkü çoğu insanın bunun tedavisine maddi olarak gücü yetmez,devlet hastanesi var tabi ama kaçı tedavi ediliyor ki hiç sanmam,doktorlar hpv nin hsini bile ağıza almıyorlardır Allah bilir,teşekkür ederim buarada yalnız olmadığımı bilmek biraz olsun iyi hissettiriyorBeslenme çok önemli bağışıklık için. Bu hastalıkta bağışıklığı güçlü tutmak gerekiyor. Ve kadınlardan böyle birşey duymadım dedin ya emin ol çoğu farkında bile değil. Maalesef biraz bilinçsiz bir toplumuz
Bende çok maliyetli olduğunu duydum. Ne diyelim Allah herkese kolaylık versin. Rica ederim Bi nebze yardımcı olabildiysem ne mutluBen o insanların farkında olsa bile,tedavi olacaklarını düşünmüyorum,çünkü çoğu insanın bunun tedavisine maddi olarak gücü yetmez,devlet hastanesi var tabi ama kaçı tedavi ediliyor ki hiç sanmam,doktorlar hpv nin hsini bile ağıza almıyorlardır Allah bilir,teşekkür ederim buarada yalnız olmadığımı bilmek biraz olsun iyi hissettiriyor
Bir kaç gündür yorumlarınızı okuyorum ama niye hep bu olayı yaşayan kişilere olumsuzluk içeren yorumlar yapıyorsunuz çoğu doktor vücuttan atıldığını söylerken siz bir çok başlık altına atılmadığını ömür boyu devam ettiğini yazıp psikolojik olarak etkiliyorsunuz. Ben hep sürecimi devlet hastanesinde devam ettirdim ve aşı takviye dışında aman aman paralar hiç vermedim ve küçümsediğiniz devlet hastanesinde negatif sonuç aldım psikolojik çok önemli insanlara negatif enerji vermeyin lütfenBen o insanların farkında olsa bile,tedavi olacaklarını düşünmüyorum,çünkü çoğu insanın bunun tedavisine maddi olarak gücü yetmez,devlet hastanesi var tabi ama kaçı tedavi ediliyor ki hiç sanmam,doktorlar hpv nin hsini bile ağıza almıyorlardır Allah bilir,teşekkür ederim buarada yalnız olmadığımı bilmek biraz olsun iyi hissettiriyor
Herpes virusu olabilirHpv siğil ve rahim agzında degısıklık yapar.merhaba ben de hpv pozitifim ama siğil yapmayan türünden. cin 1 ascusum var az önce de kolposkopi verdim. benim de dudak kenarlarımda yaralar çıkıyor sürekli uçuk gibi değil ama kırmızı acıtan ve çok kuruyan bi şey. sizce ilgisi var mi virüsle
Neden olumsuz mesaj yazarak moral bozuyorsunuz? Hpv negatife döndükden sonra tekrar pozitiflik başka bi bulaş sayesinde oluyor.Sizin yazdıgınız gıbı negatıf oldum hopp gerı pozitiflik bi durum yok hiçde okumadık .Maddi gücün yetmeyebılır ama devlette eksik vitaminlerını yazdırıp,beslenmene dikkat ederek bağısıklıgını güçlendırebılırsın.Güzel düşün güzel olsun.Unutma kanser değiliz ki kansere bile tedavi var artıkMerhaba benimde moralim çok. Bozuk çok ümitsizim,umutlu olamıyorum,bu virüs dudaktaki uçuk gibi sürekli çıkacak olması sürekli lokal anesteziyle yaktırma işlemi yaptırmak,rahim ağzına işlem yaptırmak bunlara nasıl dayanılır bilmiyorum,maddi ve manevi bununla baş edilebileceğini sanmıyorum,bağışıklığı güçlendirip negatif olsak bile daha sonra tekrar tekrar pozitif olmak tedaviler tabi yaptırabilirsek o tedavileri yani en ufak bir ümidim yok,yılda kaç kez dudağa uçuk çıkıyorsa oda o kadar kez pozitif olacak,moralini bozmak kesinlikle istemem ama psikolojik olarak çok kötüyüm şuan
Hpv varmı yokmu öğrenmen lazm benim bir arkadaşta hpv var ağzında bir lezyon vardı aldırdı patoloji sonucu temiz çıktı yani hpv değildi .mesela bende de hpv vardı ama hiç siğilim olmadı.Hpv varmı yokmu bilmiyorum yoksa bile ömür boyu şüphe içinde olucam,kadınların çoğu problem yaşamıyor,ve dilde yada ağız içi siğil onların ağzına nasıl çıkmıyor ben anlamadım,çıkmasınıda istemem tabiki o ayrı,Allah kimsenin başına vermesin,evlenip boşanan aldatılan aldatan,ayrılan yeni ilişkisi olan çok insan vardır,cinsellik yaşarken illaki genital hpv ağızada bulaşıyordur,kimsenin birşeyi yok sanırım herkes sakin
Kusura bakmayın,kimsenin moralini bozmak istemem,kötü niyetten değil,korkudan,pozitife dönen bir kaç yorum okudum burda yada başka sitede belki yalan olmasın,tekrar pozitif,tekrar siğil,Neden olumsuz mesaj yazarak moral bozuyorsunuz? Hpv negatife döndükden sonra tekrar pozitiflik başka bi bulaş sayesinde oluyor.Sizin yazdıgınız gıbı negatıf oldum hopp gerı pozitiflik bi durum yok hiçde okumadık .Maddi gücün yetmeyebılır ama devlette eksik vitaminlerını yazdırıp,beslenmene dikkat ederek bağısıklıgını güçlendırebılırsın.Güzel düşün güzel olsun.Unutma kanser değiliz ki kansere bile tedavi var artık
Arkadaşınızın ağzında çıkan lezyon siğil değilmiydi,ameliyatmı oldu,biyopsi ücreti ne kadardı,diline iğnemi yapıldıHpv varmı yokmu öğrenmen lazm benim bir arkadaşta hpv var ağzında bir lezyon vardı aldırdı patoloji sonucu temiz çıktı yani hpv değildi .mesela bende de hpv vardı ama hiç siğilim olmadı.
Sizin hpv negatif artık değilmiHpv varmı yokmu öğrenmen lazm benim bir arkadaşta hpv var ağzında bir lezyon vardı aldırdı patoloji sonucu temiz çıktı yani hpv değildi .mesela bende de hpv vardı ama hiç siğilim olmadı.
Hayır değildi o siğil sanıp aldırdı uyuşturma konusunu tam bilmiyorum ama o bölgeyi tabiki uyuşturmuştur dr üçret 10 bin tl vermiş kahraman maraştaKusura bakmayın,kimsenin moralini bozmak istemem,kötü niyetten değil,korkudan,pozitife dönen bir kaç yorum okudum burda yada başka sitede belki yalan olmasın,tekrar pozitif,tekrar siğil,
Arkadaşınızın ağzında çıkan lezyon siğil değilmiydi,ameliyatmı oldu,biyopsi ücreti ne kadardı,diline iğnemi yapıldı
Evet negatif oldum ama bu tam bir yl sonra belkide daha erken olmuştur bilmiyorum ben bir yl sonra test vermiştim 16.18 di benim aynı anda smarda aldı smarım ascus çkmştı bilmiyorum artk ne olcakSizin hpv negatif artık değilmi
Ketem test verdiniz gecmiş olsun.Çok geçmiş olsun öncelikle doktorunu Kolposkopi yapacak devlet özel farketmez iyi bir jineonkolog bulunuz aşımızı olunuz sizi diğer türlere karşı korusun
Korkmayın yalnız değilsiniz kanser hiç değilsiniz
Birşey olmaz inşallah tamamen normale döner,ama aklıma şu geldi cin-1-2-3 herhangi biri var diyelim kişide,leep vs yaptırmak istemiyor,hpv Negatif ,siğil yok yaktırdı yada vajinal jel kullanıldı iyi,ama cin-1-2-3 birisi var kendiliğinden sağlıklı beslenerek düzelmesini istiyoruz bu mümkün mü?Evet negatif oldum ama bu tam bir yl sonra belkide daha erken olmuştur bilmiyorum ben bir yl sonra test vermiştim 16.18 di benim aynı anda smarda aldı smarım ascus çkmştı bilmiyorum artk ne olcak
Merhaba,kusura bakmayın olumsuz oluşumun sebebi,kötü niyet değil,korku daha önce hiç rastlamadım duymadım hpv yada hpv ilgili hasta,her 10 kadından 8inde görüldüğünü,ve korkuyorum devlet hastanelerini küçümsemiyorum,küsümseyecek konumda değilim,Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın,negatif olmanıza çok sevindimBir kaç gündür yorumlarınızı okuyorum ama niye hep bu olayı yaşayan kişilere olumsuzluk içeren yorumlar yapıyorsunuz çoğu doktor vücuttan atıldığını söylerken siz bir çok başlık altına atılmadığını ömür boyu devam ettiğini yazıp psikolojik olarak etkiliyorsunuz. Ben hep sürecimi devlet hastanesinde devam ettirdim ve aşı takviye dışında aman aman paralar hiç vermedim ve küçümsediğiniz devlet hastanesinde negatif sonuç aldım psikolojik çok önemli insanlara negatif enerji vermeyin lütfen
Keteme mi test verdiniz sanırım hayır özel de test verdim sonuç pozitif çıkınca o hastanenin jineonkoloğu ile devam ediyorumKetem test verdiniz gecmiş olsun.
Teşekkür ediyorum ama özel olmak zorunda değil benim ki tesadüf oldu keteme test verseydim belki şehir hastanesi ile devam edecektimKetem test verdiniz gecmiş olsun.
Hpv yoksa nasıl cin1-2-3 olacakBirşey olmaz inşallah tamamen normale döner,ama aklıma şu geldi cin-1-2-3 herhangi biri var diyelim kişide,leep vs yaptırmak istemiyor,hpv Negatif ,siğil yok yaktırdı yada vajinal jel kullanıldı iyi,ama cin-1-2-3 birisi var kendiliğinden sağlıklı beslenerek düzelmesini istiyoruz bu mümkün mü?
Korkacak bir şey yok ki çözümü olan bir şey insaflar kanser oluyor bilmem kaç doz kemoterapi görüyor yine de cesurlarMerhaba,kusura bakmayın olumsuz oluşumun sebebi,kötü niyet değil,korku daha önce hiç rastlamadım duymadım hpv yada hpv ilgili hasta,her 10 kadından 8inde görüldüğünü,ve korkuyorum devlet hastanelerini küçümsemiyorum,küsümseyecek konumda değilim,Allah hepimizi iyi doktorlarla karşılaştırsın,negatif olmanıza çok sevindim
Hpv virüsü vücuttan atıldığı anda cin1-2-3 te yok oluyor yani öylemi?Hpv yoksa nasıl cin1-2-3 olacak
Cin1-2-3 orada Hpv nin yarattığı hücresel bozulmadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?