HPV, CIN1, CIN2 Tanı süreci

Neslihan Gürbüz adlı doktorda uzun süre tedavi gördüm. Muayene için hastanede geçerli sigortanız olsa bile geçerli değil belli bir nakit para ödüyorsunuz. Sürekli test yapıp kendi ilaçlarını (onayı bile olmayan, eczanelerde satılmayan) satarak sadece müşterilerini silkelemeye çalışan birisi. Her rahatsızlığınız için kendi ürettiği ilaçlarını öneriyor ve piyasadaki tüm ilaçlardan daha iyi olduğunu iddia ediyor. Siz muayene+test+ilaç+tedavi ücretlerini karşıladıktan sonra çok umrunda olmuyorsunuz. Kontrol için peşinde koşmanız gerekiyor. İlaçlarının satıldığı trendyol, hepsiburada da ürünlerin altına asistanları sahte yorumlar yapıyor. Aynı şekilde doktorsitesi, doktortakvimi gibi sitelerden bu doktora hep aynı şekilde övgüler yağdıran sahte hasta yorumları yapıyorlar, negatif yorumları da siliyorlar. Yoksa bu kadının 5.0 tam puan alması İMKANSIZ. Tabii bununla da kalmıyorlar sürekli izmirhpvtedavisi izmir o tedavisi izmir şu tedavisi gibi bir sürü yeni instagram hesabı açıyorlar her türlü derdi olan hastaları toplayabilmek için. Boş vakitlerinde sürekli video çekip içerik üretiyorlar insanların dikkatini çekebilmek için. Burada da gördüğünüz gibi kadınlarkulubu ne bile sahte yorum bırakıp burada bile reklamını yapacak kadar düşüyorlar. Sürekli instagramda birilerini hpv negatife çevirdiği sonuçların da yalan olduğunu düşünüyorum. Doktorun odasının kapısında kimle konuşsam memnun değildi. Kendisine gittiğim dönem hastalığımın en çok ilerlediği dönemdi. Siğili yaktıkça çoğaltan, bir siğilin siğil olduğunu bile anlayamayıp içinde tüy var diyerek sıktıran ve o bölgede siğillerin iyice yayılmasına sebep olan bir doktor kendisi. Yıllarca kremle tedavisi bulunamamış siğili kendi kremiyle geçireceğine inan birisi?? (Denedim geçmiyor) Verdikleri serum, hap, lazer vs. hiçbir şeyin faydasını göremedim ve maddi açıdan çöktüm. Herhangi bir devlet hastanesindeki herhangi bir doktor bu kadından bin kat daha iyi bir tedavi uygulayacaktır. Sakın bu kadına ve o asistanlarına bulaşmayın derim...

siz gerçek bir hastaysanız ilacın hepsiburada da satışa çıktığını duyurmak size mi kaldı? lütfen insanları bu para tuzağı ve boş vaadlerle kandırmayı bırakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…