• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv - Cin2

denzkys

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2025
3
0
1
21
Merhaba ben 21 yaşındayım haziranda smear yaptırdım şüpheli bulundu kolposkopi ve biyopsi sonunda saat 7 civarı bölgede cin2 var , bugün doktora gittiğimde doktor leep önermedi yaşımdan dolayı sadece aşı olmamı söyledi ve deflagyn önerdi . Bu yeterli bir tedavi midir başka bir doktor görüşü almalı mıyım , sorabilecek kimsem olmadığı için yazıyorum görüşleriniz önemli teşekkürler 🙏

O bölgenin temizlenmesi lazım diye biliyorum. İlerleyebiliyor çünkü. Cin 1 takip ediliyor ama 2 de işlem gerekiyor.
Bir doktora daha görünün isterseniz. Nolur nolmaz

O bölgenin temizlenmesi lazım diye biliyorum. İlerleyebiliyor çünkü. Cin 1 takip ediliyor ama 2 de işlem gerekiyor.
Bir doktora daha görünün isterseniz. Nolur nolmaz
Merhaba teşekkür ederim cevabınız için , yaşım 25 ten küçük birden fazla kez leep olmam gerekirse rahim ağzı kısalığı olur diye yapmadığını söyledi şuan takip edelim dedi 🙏 ama görüneceğim sanırım

Merhaba teşekkür ederim cevabınız için , yaşım 25 ten küçük birden fazla kez leep olmam gerekirse rahim ağzı kısalığı olur diye yapmadığını söyledi şuan takip edelim dedi 🙏 ama görüneceğim sanırım
Evet rahim ağzı kısalığı hamilelikte büyük sorun ama allah korusun kanser ihtimali de var. Siz görünün bence başka doktora da. Bu alanda iyi bir doktora görünün. Bazılarının eli çok iyi. Ameliyatta iyi doktorlar var.

İyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun yaşının genç olması çok büyük bir avantaj ama ne olursa olsun Cin 2 ye genelde leep öneriyorlar siz öncelikle iyi bir jinekolog onkolog bulmalısınız onunla yolu devam etmelisiniz genelde Çin 1 takip edilir eğer takipler sonucunda gerileme olmazsa cin1 de bile leep yapılır. Leep ilerde hamile kalmanıza engel değil sadece kendinizi rahat hissedebileceğiniz iyi bir jinekolog onkolog bulun çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

İyi akşamlar öncelikle geçmiş olsun yaşının genç olması çok büyük bir avantaj ama ne olursa olsun Cin 2 ye genelde leep öneriyorlar siz öncelikle iyi bir jinekolog onkolog bulmalısınız onunla yolu devam etmelisiniz genelde Çin 1 takip edilir eğer takipler sonucunda gerileme olmazsa cin1 de bile leep yapılır. Leep ilerde hamile kalmanıza engel değil sadece kendinizi rahat hissedebileceğiniz iyi bir jinekolog onkolog bulun çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
Merhaba evet bende internette öyle okuduğum için aklımda acaba kaldı , şuan gittiğim doktor ve hastane devlet hastanesi seçmeden araştırmadan gittiğim doktordu biraz bakacağım sanırım sağolun 🙏

Rahim ağzı yetmezliğinin bir çaresi müdahalesi var ama tedavi edilmeyen lezyonların kanser riski var lütfen araştırıp iyi bir doktordan görüş alın rahat iletişim kurabileceğiniz

Back
X