Merhaba herkese geçen sene olduğunu tahmin ettiğim şüpheli ilişkiden sonra Ocak ayında genital bölgemde siğil çıktı 1-2 tane. İlişki tam birleşme değil sürtünme yaşandı sadece. 5-6 farklı doktora gittim ve verrutol verdi bi doktor onu kullandım ve yaklaşık 2 buçuk aydır hiç siğilim çıkmadı. 2 doz aşımı da oldum. Benim merak ettiğim şey şu siğil olan hpv türü kanser yapar mı? Bakire olduğum için bunun türü öğrenilebilirmi? (Doktorlar smear falan diyorlar ama yaptıramam işte) ve bazen hpv tamamen vücuttan atılır bazende sessiz kalır bağışıklık düşünce tekrar çıkar diyorlar bunu nasıl anlayacağız? Çok bunaldım çok korkuyorum arkadaşlar lütfen yardım merhabalar geçmiş olsun smer alınmadan türü öğrenilemez sadece siğili aldırıp patolojiye gönderilebilirdi
Merhabalar geçmiş olsun smer alınmadan türü öğrenilemiyor ama siğili alıp patolojiye gönderiyorlar ama zaten siz siğili yaktırmışsınız.Merhaba herkese geçen sene olduğunu tahmin ettiğim şüpheli ilişkiden sonra Ocak ayında genital bölgemde siğil çıktı 1-2 tane. İlişki tam birleşme değil sürtünme yaşandı sadece. 5-6 farklı doktora gittim ve verrutol verdi bi doktor onu kullandım ve yaklaşık 2 buçuk aydır hiç siğilim çıkmadı. 2 doz aşımı da oldum. Benim merak ettiğim şey şu siğil olan hpv türü kanser yapar mı? Bakire olduğum için bunun türü öğrenilebilirmi? (Doktorlar smear falan diyorlar ama yaptıramam işte) ve bazen hpv tamamen vücuttan atılır bazende sessiz kalır bağışıklık düşünce tekrar çıkar diyorlar bunu nasıl anlayacağız? Çok bunaldım çok korkuyorum arkadaşlar lütfen yardım edin
Çok haklısınız bencede yapılması gerek ama bazen bazı şeylere tek başıma karar veremiyorum maalesef. Şuan tek dayanağım 2 buçuk aydır siğil çıkmamış olmaması umarım bidaha çıkmazMerhaba,
Bence her durumda hpv ve smear yaptırın. En önemli şey sağlığınız. Ben de 1.5 yıl önce cin1 oldum ve 18 pozitifti. Yaşadığınız ruh halini anlıyorum, buraya sırf bunun için kayıt oldum. Benim tavsiyem smear ve hpv verin sonra bağışıklim güçlendirici takviye alirsiniz. Siğil yapanlar daha az riskli türler oluyor, ben 3. Dozumu olmaya giderken yaptirdigim testte anlamıştım. Şimdi şükür negatifim, çok risksiz bir türü var onu da önemsemiyorum.
Merhaba,hpv negatif olsada daha sonradan tekrar pozitif olduğu zamanlarda,ve farkedilen yada edilmeyen siğiller çıktığı zaman,aşımızı olmuş olsak bile karşı tarafa bulaşırmı?Merhabalar geçmiş olsun smer alınmadan türü öğrenilemiyor ama siğili alıp patolojiye gönderiyorlar ama zaten siz siğili yaktırmışsınız.
Evet yani eğer Siğil varsa hpv pozitif demektir bazen siğil yoksa bile pozitif demektir ve bulaşıcılığı vardır diye biliyorum benMerhaba,hpv negatif olsada daha sonradan tekrar pozitif olduğu zamanlarda,ve farkedilen yada edilmeyen siğiller çıktığı zaman,aşımızı olmuş olsak bile karşı tarafa bulaşırmı?
hpv aşısı olsak bile mi?Evet yani eğer Siğil varsa hpv pozitif demektir bazen siğil yoksa bile pozitif demektir ve bulaşıcılığı vardır diye biliyorum ben
Hiç Hpv ye yakalanmadan aşılarınızı olursanız, aşı sizi korur yakalanmanızı önler.hpv aşısı olsak bile mi?
Merhaba Gardasil 9 ilk dozunu oldum ama siz bir yan etki yaşadınız mı ?Merhaba,
Bence her durumda hpv ve smear yaptırın. En önemli şey sağlığınız. Ben de 1.5 yıl önce cin1 oldum ve 18 pozitifti. Yaşadığınız ruh halini anlıyorum, buraya sırf bunun için kayıt oldum. Benim tavsiyem smear ve hpv verin sonra bağışıklim güçlendirici takviye alirsiniz. Siğil yapanlar daha az riskli türler oluyor, ben 3. Dozumu olmaya giderken yaptirdigim testte anlamıştım. Şimdi şükür negatifim, çok risksiz bir türü var onu da önemsemiyorum.
Sürekli miğde bulantısı ishal kemiklerim ağrıyor sırtımın kalp hizasında böyle değişik bir his oluştu vücudum yanıyor halsizlik iğneyle alakası var mı bilmiyorum ama sol kasığımda böyle fındık kadar bir şişlik oluştu siz vuruldunuz muNe gibi bir yan etki yaşadınız
Yok sormadım ama burada biri aynı şikayetleri yazmış ve altına da bi çok kötü yorum yapılmış korktum bende hpv 16-52 çıktı kolp sonucundada cın2-3 çıktı leep olacağım ama reglimin geçmesini bekliyorum stresten galiba gelmedi oda bir türlü bekliyorum mecburen aşıyıda oldum ilk dozunu bugün bi yan etki hissetmedim daha inşallah başka olmazEvet ben vuruldum hiçbir dozda hiç yan etki yaşamadım çok geçmiş olsun hekiminiz ile görüştünüz mü
Hafif kolum agrimisti o kadarMerhaba Gardasil 9 ilk dozunu oldum ama siz bir yan etki yaşadınız mı ?
Bana kalçadan vurulmuştu sol kalçadan sol tarafta kaşığımın oradaki lenfim fındık kadar şişti internette baktım yapabilirmiş 1-2 haftaya geçer diyor ama ben korktumHafif kolum agrimisti o kadar
Nasıl atlattınız neler yaptınız bu süreçttMerhaba,
MerhabaNasıl atlattınız neler yaptınız bu süreçtt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?