Öncelikle jinekologa gidip hpv ve smear testi yaptırmalısınız sonuca göre o sizi yönlendirecektir.Merhaba. Eşimde siğiller vardı. Bende de birkaç yerimde siğil vardi küçük. Verritol ile geçti. Bende Hpv olduğunu dudun. Bu yüzden direk Hpv DNA testi yaptırabilir miyim? Direk jinekologa mi yoksa jinekolog onkolaga mi gitmeliyim?
Sorumu degistirdigim için düzelttim . O konuyu önceden acacaktim ama onun cevabını buldum . Teşekkür ederimÖncelikle jinekologa gidip hpv ve smear testi yaptırmalısınız sonuca göre o sizi yönlendirecektir.
Rica ederim yinede geçmiş olsunSorumu degistirdigim için düzelttim . O konuyu önceden acacaktim ama onun cevabını buldum . Teşekkür ederim
Amin Allah razı olsunRica ederim yinede geçmiş olsun
Sizde de hpv var mıydıRica ederim yinede geçmiş olsun
Bende siğil vardı ama hpv negatifimSizde de hpv var mıydı
Benimde öyleymiş ama ben ortada siğil falan göremiyorum acaba şuan durumunuz nedirBende siğil vardı ama hpv negatifim
Bu soruya cevap buldunuzmu acaba merak ettimde benimlede paylaşırmısınjz?Vajinal sülük yaptırıp hpv negatif çıkan oldu mu? YouTube da Sevgi Kul diye biri var . Bu yolla rahim ağzı kanserini yendiğini anlatıyordu. Oradan aklıma geldi sormak istedim
Benim siğiller düştü.Benimde öyleymiş ama ben ortada siğil falan göremiyorum acaba şuan durumunuz nedir
Hm anladım benimde bağışıklığım düşük korkuyorum sorma istedimBenim siğiller düştü.
Hpv den değil graves hastalıgımdan dolayı bagışıklığım düştüğü için cıkmış.
Oda tehlikeli işteHm anladım benimde bağışıklığım düşük korkuyorum sorma istedim
Varmış hpv negatif ama doktora gidicem çünkü ben siğil falan göremiyorum ve sonucu aldığımdan beri şaşkınımOda tehlikeli işte
Siğil varmı sizde
Alla alla belki içeridedir. Lekelenme agrı sızı oluyomuyduVarmış hpv negatif ama doktora gidicem çünkü ben siğil falan göremiyorum ve sonucu aldığımdan beri şaşkınım
Yok öyle Bi rahatsızlığımAlla alla belki içeridedir. Lekelenme agrı sızı oluyomuydu
Nerden anlasıldı peki siğil oldugu?Yok öyle Bi rahatsızlığım
Vajinal muayene edip içeriye bakıyolar ozaman anlasılır nerde oldugu.Smear testi yaptırdım 1 ay önce öğrendim ağzım açık kaldı ya
Bilmiyorum ki sonuç almaya gittim bilgisayar dan baktı söyledi bende hiç tatmin olmadım o yüzden özele başka doktora gideceğim bakalım neymişNerden anlasıldı peki siğil oldugu?
Ay deli gibi siğil arıyorum o günden beri ama inanın bulamadımVajinal muayene edip içeriye bakıyolar ozaman anlasılır nerde oldugu.
Belkide var siz fark etmediniz çok küçüktür daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?