Fh2512 Alp🧸 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Aralık 2021 3.481 4.299 83 27 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi neyiseda #21 Fh2512 .!.: Bilmiyorum ki sonuç almaya gittim bilgisayar dan baktı söyledi bende hiç tatmin olmadım o yüzden özele başka doktora gideceğim bakalım neymiş Genişletmek için tıkla... İlgilenmedi bile elime kağıdı verdi bu var dedi yallah öylece kala kaldım
Fh2512 .!.: Bilmiyorum ki sonuç almaya gittim bilgisayar dan baktı söyledi bende hiç tatmin olmadım o yüzden özele başka doktora gideceğim bakalım neymiş Genişletmek için tıkla... İlgilenmedi bile elime kağıdı verdi bu var dedi yallah öylece kala kaldım
karamel Latte Nirvana Pro Üye 12 Mart 2019 16.397 35.863 598 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi neyiseda #22 Fh2512 .!.: Bilmiyorum ki sonuç almaya gittim bilgisayar dan baktı söyledi bende hiç tatmin olmadım o yüzden özele başka doktora gideceğim bakalım neymiş Genişletmek için tıkla... Ben devlete de özelede gittim en iyi sonucu devlette arastırma hastanesinde aldım tek bi doktorla kalmayın Fh2512 .!.: İlgilenmedi bile elime kağıdı verdi bu var dedi yallah öylece kala kaldım Genişletmek için tıkla... belkide yanlış teşhis koydu hemen korkma. Siğil öyle görülmicek bişey değil birden çoğalıyo büyüyo filan. Siğil olsa bile hiç endişe edilecek bi durum değil hpv negatif çıkmışsın bu cok iyi bişey siğil varsada yakıyolar
Fh2512 .!.: Bilmiyorum ki sonuç almaya gittim bilgisayar dan baktı söyledi bende hiç tatmin olmadım o yüzden özele başka doktora gideceğim bakalım neymiş Genişletmek için tıkla... Ben devlete de özelede gittim en iyi sonucu devlette arastırma hastanesinde aldım tek bi doktorla kalmayın Fh2512 .!.: İlgilenmedi bile elime kağıdı verdi bu var dedi yallah öylece kala kaldım Genişletmek için tıkla... belkide yanlış teşhis koydu hemen korkma. Siğil öyle görülmicek bişey değil birden çoğalıyo büyüyo filan. Siğil olsa bile hiç endişe edilecek bi durum değil hpv negatif çıkmışsın bu cok iyi bişey siğil varsada yakıyolar