- 27 Mart 2022
- 9
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi Melisa Demir
-
bu hafta duyduğum en esprili yorumYani işe girerken kan testi yaparlar ama kan testinde hpv çıkmaz diyebiliyorum. Sürüntü testi ve smear de istemez iş yeri niye istesin sevişmeye adam almıyorlar ya.
Bazı konular gerçekten beni şaşırtıyor ya, insan gerçekten hayret ediyorbu hafta duyduğum en esprili yorum
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık iki yıl önce hpv ye yakalandım ve halâ da atlatamadim bu yıl bazı konularda çok stres yaptığım için siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. İşe girip çalışmak istiyorum ama sağlık raporunda hpv nin sorun olmasından korkuyorum acaba sorun olur mu sağlık raporunda çıkıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Peki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mıIşe giruslerde hpv testinin istendigine hiç sahit olmadim
Kız idrar tahlilinde çıksa millet manyak mi rimel seklinde aleti bı yerine sokturmak için zevkine doktora gitsinPeki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
hpv testi neden istesinler?oldu olacak bekaret testi de verelim tövbe tövbe.Kız idrar tahlilinde çıksa millet manyak ki rimel seklinde aleti bı yerine sokturmak için zevkine doktora gitsin
Kan ile de idrar ile de asla anlaşılmaz. İnanmıyorsan yaz google'a ondan duy
Hpv testi rahim agzindan smear gibi suruntu alınarak yapılan bir islemdir.Peki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
türkiye'de aids hastalığını bile bildirmen gerekmiyor. için rahat olsun :)Peki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
Hpv yi nereden kaptın kız .çok mu hareketli cinsel hayatın?Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık iki yıl önce hpv ye yakalandım ve halâ da atlatamadim bu yıl bazı konularda çok stres yaptığım için siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. İşe girip çalışmak istiyorum ama sağlık raporunda hpv nin sorun olmasından korkuyorum acaba sorun olur mu sağlık raporunda çıkıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Yok çıkmazPeki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
Tammmm olarak nasil bir isten soz ediyoruz buradaArkadaşlar merhaba ben yaklaşık iki yıl önce hpv ye yakalandım ve halâ da atlatamadim bu yıl bazı konularda çok stres yaptığım için siğillerim tekrardan çıkmaya başladı. İşe girip çalışmak istiyorum ama sağlık raporunda hpv nin sorun olmasından korkuyorum acaba sorun olur mu sağlık raporunda çıkıyor mu bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen
Is tetkiklerinde genelde yapscsginiz usin sizde olusturacahi mesleki hastsliklara bakilir ornek veriyorum tekstil calisanlari icin solunum fonksiyon testi ve akciğer raporu onemlidirPeki idrar tahlilinde çıkıyor mu acaba bir bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?