Ay pardon 26 eylülde oldum yanlış yazmışım 1 buçuk ay olacak neredeyseMerhaba daha 2 hafta olmuş yakın zamanda sonuçlarınız umarım tertemiz bir şekilde gelir
Yaa devlet hastanesinde mi yaptırmıştınız özelde miAy pardon 26 eylülde oldum yanlış yazmışım 1 buçuk ay olacak neredeyse
Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın çok geçmiş olsunAy pardon 26 eylülde oldum yanlış yazmışım 1 buçuk ay olacak neredeyse
Devlette yaptırdım, ilk hastalığımı özele gittim orada öğrendim ve hiç ilgilenmediler sadece vitamin vs verdi aşımı olmamı siğilerimi yaktırmam gerektiğini söyledi doktor ve özel olduğu için siğil yaktırma işlemine 25 bin tl dediler ben de devlete gittim oradaki doktorum sayesinde Kolposkopi olayını öğrendim ve iyi ki devlete gitmişim yoksa özele kalsa sadece para tuzağıydı bu işlemlerden haberim olmayacakti. Kolposkopi işlemi sırasında yara olduğunu söyledi devletteki doktorum özele devam etsem bunlardan haberim olmayacaktıYaa devlet hastanesinde mi yaptırmıştınız özelde mi
Çok teşekkür ederim bakıp haber edeceğimTahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın çok geçmiş olsun
Ayyyy Allah senden razı olsun senin sayende buldum ve sonucuma baktım tam ne yazdığını anlamadım o yüzden chatcgpt ye yorumlattım cin1Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın çok geçmiş olsun
Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın
Çok teşekkür ederim umarım bu hastalığa yakalanan herkes bir an önce iyileşirÇok sevindim bulabildinize umarım cin 1 i de atlatır sağlıklı günlerinize dönersiniz
Ay iyi bari çok geçmiş olsun inşallah çabucak gerilerAyyyy Allah senden razı olsun senin sayende buldum ve sonucuma baktım tam ne yazdığını anlamadım o yüzden chatcgpt ye yorumlattım cin1
Ay iyi bari çok geçmiş olsun inşallah çabucak gerilerhangi tip vardı sizde
Çok teşekkür ederim hpv 6 ve 42 çıkmışti testimde siz iyi misinizAy iyi bari çok geçmiş olsun inşallah çabucak gerilerhangi tip vardı sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?