• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv Kolposkopi Sonuç

hestia1_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2025
9
1
1
28
Selam kızlar, 26 ekimde Kolposkopi oldum ama hala sonucum çıkmadı sürekli e nabızdan kontrol ediyorum ama bir şey yok acaba yanlış yerden mi bakıyorum bu kadar uzun sürmesi normal mi? Doktor 2-3 hafta sonra çıkar demişti ama hala ortada bir şey yok

Ay pardon 26 eylülde oldum yanlış yazmışım 1 buçuk ay olacak neredeyse
Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Yaa devlet hastanesinde mi yaptırmıştınız özelde mi
Devlette yaptırdım, ilk hastalığımı özele gittim orada öğrendim ve hiç ilgilenmediler sadece vitamin vs verdi aşımı olmamı siğilerimi yaktırmam gerektiğini söyledi doktor ve özel olduğu için siğil yaktırma işlemine 25 bin tl dediler ben de devlete gittim oradaki doktorum sayesinde Kolposkopi olayını öğrendim ve iyi ki devlete gitmişim yoksa özele kalsa sadece para tuzağıydı bu işlemlerden haberim olmayacakti. Kolposkopi işlemi sırasında yara olduğunu söyledi devletteki doktorum özele devam etsem bunlardan haberim olmayacaktı

Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın çok geçmiş olsun ❤️‍🩹
Ayyyy Allah senden razı olsun senin sayende buldum ve sonucuma baktım tam ne yazdığını anlamadım o yüzden chatcgpt ye yorumlattım cin1 🥹

Tahlil kısmına bakarsanız görünmüyor patoloji bilgilerme bakacaksınız belki de yoğunluktan dolayı gecikme olmuştur endişe etmeyin ve sonucu bizim le de paylaşın

Çok sevindim bulabildinize umarım cin 1 i de atlatır sağlıklı günlerinize dönersiniz 🥰
Çok teşekkür ederim umarım bu hastalığa yakalanan herkes bir an önce iyileşir 🙏🏻

Back
X