- 10 Haziran 2020
- 4
- 3
- 1
- 24
- Konu Sahibi GoldenEyes
Öncelikle merhaba herkese. Bu yılın başında vajina bölgemde et benine benzer ibareler gördüm. Anneme söyledim ve beraber doktora gittik. Doktor bunun genital siğil olduğunu ve test yapılmasını söyledi. Sonrasında yaptığımız testlerle birlikte tip 6 ve 16 taşıdığımı söyledi. Ben hiç cinsel ilişkiye girmedim, cinsel ilişkiye girmeyi bırakın erkek arkadaşım dahi olmadı. Sürtünme vs bile yaşamadım. Nasıl oluyor bu anlamadım. Daha 20 yaşındayım, ilk başlarda korksam da doktor konuşması ile rahatlattı. Bunun insanların büyük çoğunluğunun başına gelen bir virüs olduğunu ve farketmeden atlattıklarını söyledi. Bende atlatabilirmişim. Bu virüsün cinsel ilişki dışında da bulaşabileceğini, özellikle yurtdışında son dönemlerde bu konu hakkında ciddi makaleler yayımlandığını söyledi. Avm tuvaletleri, hamam, ortak iç çamaşırı, havlu ve havuzlardan bulaşı olan vakıalar varmış.
Merak ettiğim şey şu, cinsel ilişki, sürtünme vs yaşamadığı halde bu virüsü kapan var mı burada?
Merak ettiğim şey şu, cinsel ilişki, sürtünme vs yaşamadığı halde bu virüsü kapan var mı burada?