Benim kullandığımda, abay pharma ile time health olmak üzere iki marka vardı. Siğillerimin henüz yeni keşfedilmesiyle beraber hemen abay pharma aldım. 1,5 ay kullandım siğillerimde bir artma olmadı gibi 1,5 ay içerisinde tam net yorumlayamam elbette ama şu kadarını söyleyeyim sanki siğillerim stabil kaldı. Ama içinde 45 kapsül var günde 3 defa içilmesi gerekiyor ve fiyatı 270 ₺ küsür falandı. 15 günde bir 270 ₺ vermek açıkçası bana biraz koydu. Sonra time health deneyeyim dedim. 120 kapsül nakit alınca 385 ₺ kredi kartı ile 398 ₺ idi. 100 tl fazla ödeyip büyük gramaj almak daha mantıklı gelmişti... Neyse bu markayıda kullandım 4 aya yakın ama hiç mi bir ilerleme kaydedemem bağışıklık yükselticiler kullandığım halde. Üstelik time health markadan günde 6 tane içiliyor hani en olmadı 4 tane... YOK YOK YOK bende siğiller çıkmaya devam ediyordu... Yani maddi anlamda çok şükür sıkıntımız yoktu ama hani neden kesinliği belli olmayan Türkiye’de henüz sadece iki marka da bulunan sadece bir kaç doktorun haberi olduğu ve onların yazdığı bu takviyeye devam edeyim ki dedim. Ve günde 6 tane içmekten aşırı ilaç fobim olmuştu birde antibiyotikten büyük boyutu vardı. Yanına propolis ve folik asit kullanıyordum yine de bağışıklığım yükselmiyordu. Hal böyle olunca çok afedersiniz kendimi enayi gibi hissettim zaten amaç bağışıklık yükseltmekse çoğu bilindik marka bunu yapabilirdi doğru seçenekleri tercih ettiğim takdirde. Nitekimde öyle oldu, gittim internetten hpv için, kadın üreme organları için, bağışıklığı yükseltmede etkili olan vitamin/takviye gruplarını araştırdım. İlk betaglukan, propolis, çinko, folik asit bunların iyi geldiğini okudum. İmuneks gibi bu dediklerimi içeren bir çok marka vardı. Ben eczacıbaşının olduğu için imutor kompleksi tercih ettim. Artık uzun bir süredir siğil çıkmıyor. Tabi ben sigara da kullanmıyorum tek tük arada. Diyeceğim o ki bazı hastalıklarda çok fırsatçılık oluyor. Tabi bizlerde telaş içerisinde olduğumuzdan söylenlere onan gözümüz kapalı inanıyoruz. Ben bu hastalıkla yeni 1 sene olacak beraberim. Baya yol katettim.
Not: Propolisin tadı iğrenç olduğundan ben hapın içinde tercih ettim. Birde folik asiti ayrı almanız gerekiyor imutor içermiyor. Ben onuda gratisten indirim zamanı 10 tl’ye almıştım. 90 adet var içinde.
Not 2: Abay pharma’nın da time health’ın da fiyatları ne olmuş öyle...

Benim size verdiğim fiyatlar Mayıs-Eylül arasıydı. 433 liralardan söz ediyoruz...

Not 3: İmutor ve benzeri markaların içinde 3 film tablet var. Bu 30 adet yapıyor. Günde 2 tane alınıyor. 1 ay yetmesi için 2 kutu almanız yeterli. 2 paketlerde avantaj olabiliyor. Tek kutu 70-75 tl arası alıyorum. Ammanınn eczanelerden alma hatasında bulunmayın aşırı fazla fiyat farkı var...
Okuduğunuz için teşekkürler...