- 20 Mart 2025
- 206
- 26
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
Kızlar merhaba kasım gibi hpv diğer yüksek grubu pozitif olduğumu öğrendim evliyim 23 yaşındayım defalarca burada başlık açtım ilk öğrendiğim zamanlar iki ay boyunca kendime gelemedim ilk ilişkimden kapmış ve eşime bulaştırmış olmak beni çok yıprattı nisan gibi ailemin yaşadığı yerdeki onkoloji doktoruna gidip test yaptırmıştım negatif gelmişti ama güvenemedim acaba yanlış mı çıktı diye şüphe duydum ve kendim yaşadığım yerde tekrar test vermek istedim 10 haziranda bugün sonuç çıkmış hepsi negatif 
yani test doğru sonuç vermiş biliyorum iki kez negatif görmek gerekiyor 6 ay sonra tekrar vericem bu süreçte yeşil çay tükettim sık olmasa da ,her gün olabildiğince kefir içtim d vitamini hapı kullandım ama o da sadece bir kutu eşim yanımda olmadığı için sıkı ilişkiye giremiyorduk zaten ama çocuk isteğimiz olduğu için de hiç korunmadık aşımı üç doz vuruldum eşim bir doz vuruldu ama en azından iki doza tamamlatıcam her şey geçiyor kızlar yeter ki kafaya koyalım başaracağımıza inanalım psikoloji çok önemli sizleri seviyorum umarım bu illetle uğraşan herkes kurtulur kendinize iyi bakın