Hpv pozitif ti dokdor smear almıştı bakarmısınız

Benim eşimde aldatma olayını geçtim başka bulaş yönlerine odaklandı hatta çokta umrunda değil sen kendine bak sigarayı azalt yemene bak diyip duruyor

Hastanede muayeneler de mutlaka vajinal usg de prezervatif takıyorlar mı diye dikkat etmişimdir böyle de bulaşan vardır diye tahmin ettim hep

Hastanede muayeneler de mutlaka vajinal usg de prezervatif takıyorlar mı diye dikkat etmişimdir böyle de bulaşan vardır diye tahmin ettim hep
Yenisini mutlaka değiştiriyorlar hasta daha çataldayken üstündekini çıkarıp atıyorlar ama benimde dikkatımı çataldaki çöp kutusu aklımı bulandırmıyor değil genelde bazı hastanelerde çok pis ve vajinaya yakın valla her şekilde olabilir artık hijyen sıfır gerçi

Benim eşimde aldatma olayını geçtim başka bulaş yönlerine odaklandı hatta çokta umrunda değil sen kendine bak sigarayı azalt yemene bak diyip duruyor
Hepsi aynı modda Demekki benimkide öyle diyor ama sanmıyorum tek istediğim geçmiş yıllara dayalı olmaması yeni birşey olmasını temenni ediyorum

Hepsi aynı modda Demekki benimkide öyle diyor ama sanmıyorum tek istediğim geçmiş yıllara dayalı olmaması yeni birşey olmasını temenni ediyorum
Neden yeni olması temenni ediyorsunuz arkadaşım. Çok zor durum nasıl evde birlikte yaşıyorsunuz bu durumda

Neden yeni olması temenni ediyorsunuz arkadaşım. Çok zor durum nasıl evde birlikte yaşıyorsunuz bu durumda
Kansere dönüşmesi 10 yılı buluyor sanırım o manada dedim başlangıcıysa tedavisiyle başa çıkacagım ve yeneceğim şuan sadece kendimi düşünme çabasındayım şuan napabilirim yeni veya eski bir mevzu elimden bişey gelecekmi hem bu hastalık hem onun üzüntüsüyle kahrolup daha beter olacağım hiçbişey ustu ortulu kalmaz er yada geç ortaya çıkar

Allah sabırlar versin çabucak atlatırsınız inşallah dualarım sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…