- 2 Ekim 2019
- 399
- 2.266
- 113
- Konu Sahibi nofilteryesmakeup
-
Evlenmeden önce ilişki yaşadığımı biliyordun , evlenmeseydin benimle , dedi .Hem suclu hem guclu. Yedigi halti baskasina duyurdun derdi o. Seni hasta etmesi umurunda değil. Sen de adamin kusmesine takacagina bu nasil olur diye sormadin mi?
Utanma yok..zeytinyağı gibi üste çıkmak bu isteEvlenmeden önce ilişki yaşadığımı biliyordun , evlenmeseydin benimle , dedi .
Ne pişkin yaa yemin tam kapının önüne koymalik. Çok geçmiş olsun. Sorun koca diye aldınız kişide. Çok normal ablaniza anlatmanız.Evlenmeden önce ilişki yaşadığımı biliyordun , evlenmeseydin benimle , dedi .
Hpv %99.9 cinsel ilişki ile bulaşan bi virüs.Ben bu konuyu anlamıyorum ya eşiniz başkasıyla mı olmuş cahilliğime verin. Benim gözümde siğil çıkmıştı. bi süre sonra eşimin genital bölgesinde çıktı. Yaktırdık orayı benle de ilişkiye girmedi bulaşırsa diye bu zamana kadar hiç yoktu. Eşim beni aldattıdamı o çıktı benim gözümde ki mi çıktı yoksaa seneler önce vardıda mı çıktı ? Ben anlamıyorum bu hpv pozitifi. Tuvaletten falan bulaşan bşeşy değil mi ?
Evlenmeden önce ilişki yaşadığımı biliyordun , evlenmeseydin benimle , dedi .
Cok nadir de olsa umumi tuvaletlerden bulasabiliyor.Ben bu konuyu anlamıyorum ya eşiniz başkasıyla mı olmuş cahilliğime verin. Benim gözümde siğil çıkmıştı. bi süre sonra eşimin genital bölgesinde çıktı. Yaktırdık orayı benle de ilişkiye girmedi bulaşırsa diye bu zamana kadar hiç yoktu. Eşim beni aldattıdamı o çıktı benim gözümde ki mi çıktı yoksaa seneler önce vardıda mı çıktı ? Ben anlamıyorum bu hpv pozitifi. Tuvaletten falan bulaşan bşeşy değil mi ?
Peki eşimde çıktığında o ara mı birliktelik yaşamış oluyor ? Farketmden de ilişkiye girdik bana bulaştıysa belirti vermeden pozitif olabilir miyim? Acaba ben pozitifimde ona mı geçti. Ama benim evlilik öncesi cinsseliğim yoktu kafamda deli sorular.Hpv %99.9 cinsel ilişki ile bulaşan bi virüs.
Eşim benden önce çok partnerli bi insanmış ,
malesef bana ondan bulaştı .
Belirti vermiyor zaten ,Peki eşimde çıktığında o ara mı birliktelik yaşamış oluyor ? Farketmden de ilişkiye girdik bana bulaştıysa belirti vermeden pozitif olabilir miyim? Acaba ben pozitifimde ona mı geçti. Ama benim evlilik öncesi cinsseliğim yoktu kafamda deli sorular.
Hpv %99.9 cinsel ilişki ile bulaşan bi virüs.
Çok enteresan İstanbul Florya da çok iyi bir genel cerraha gidip yaktırdı. Normal genital siğil bu dedi hiç test yapılmalı eşiniz de gitsin tgibi birşey söylemedi. Sanki çok normalmiş çıkması gibi. Smear testi verdim ben doğumdan önce temizdi. Belirtim yok aslındaBelirti vermiyor zaten ,
Siğil çıkmayan türü de var .
En doğrusu gidip test yaptırmanız .
-- eşinizin evlilik öncesi ilişkisi varsa , çok yüksek ihtimal pozitif çıkar ,
sadece sizinle ilişkisi varsa , negatif . ---
Bu çok partner kısmını biliyor muydunuz öncesinde? Hiç cinsellik yaşamamış birinin bu konuda biraz daha seçici olması gerektiğini düşünüyorum, test yaptırsaydınız en azından. Eşinizin bugünkü tavrını yine haklı çıkarmaz tabi bu ama bir şey olmaz gibi bir düşünceyle evlenmekte sizin açınızdan doğru değil ve olmamış.Hpv %99.9 cinsel ilişki ile bulaşan bi virüs.
Rosaya katilmakla beraber ben daha cok Cirilla gibi dusunuyorumKocam yüzünden hpv çıkıp onkolojiye sevk edileceğim he mi? Ağzını yüzünü kırarım onu da acile sevk ederler.
Özürlenip destek olacağına bir de hır çıkarıyor.
Can sağlığı her şeyden önce gelir, yemişim kocasını da aşkını da. Ben olsam kendi toplayıp hizaya gelmezse boşardım.
Cok partnerli oldugunu bilip evlendiniz test vs sorgulamadan keyfine baktiysaniz aglayip etrafa duyurmaniz da gerekmezmiş ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?