Ben Geçen sene 1200 e yaptırmıştım.Kızlar hpv testi yaptıran var mi ? Varsa ücretleri nasıl bilgi verebilir misiniz yaptırmayı düşünüyorum da
Neden hpvyi bu kadar taktın? Sürekli hpv başlığının altındasın bu kadar korkuyorsan doktora gidip bilgi almalısın aradığın cevapları daha net verecektir.Kızlar hpv testi yaptıran var mi ? Varsa ücretleri nasıl bilgi verebilir misiniz yaptırmayı düşünüyorum da
Bayram sebebi ile gidemiyor olabilir miyim acaba yoksa gidicem zaten evet korkuyorum cunku korkulacak bir konu benim için kimi yerde gebeliğe engel yazıyor ve ben çocuk düşünüyorum böyle şeylerden korkmam gayet normal benceNeden hpvyi bu kadar taktın? Sürekli hpv başlığının altındasın bu kadar korkuyorsan doktora gidip bilgi almalısın aradığın cevapları daha net verecektir.
Özelde mi yaptırdın canım hangi sehirdesin ve ne zaman yaptırdınBen Geçen sene 1200 e yaptırmıştım.
Bay
Bayram sebebi ile gidemiyor olabilir miyim acaba yoksa gidicem zaten evet korkuyorum cunku korkulacak bir konu benim için kimi yerde gebeliğe engel yazıyor ve ben çocuk düşünüyorum böyle şeylerden korkmam gayet normal
Hastalığı gecirsen kork derim ama gecirmemişsin. Gecirmen için eşinin hpv tasıyıcısı olması gerekli. Ya da birden fazla partnerinin olması lazım açık konusmak gerekirse. Panik bozukluk var sende sanırım kötü niyetle yazmıyorum gercekten hpv konusunda uzman bir doktora gidip derdini anlatırsan gerekli cevapları ondan alırsın içinde rahat etmiş olur.Bay
Bayram sebebi ile gidemiyor olabilir miyim acaba yoksa gidicem zaten evet korkuyorum cunku korkulacak bir konu benim için kimi yerde gebeliğe engel yazıyor ve ben çocuk düşünüyorum böyle şeylerden korkmam gayet normal bence
Eğer 30 yaş üstüysen aile hekimine git hpv testi vermek istiyorum de orda alırlar keteme yollarlar. Devlet karşılıyor yani. Sonuclar 15 gün içinde cıkar sende bu düşüncelerden kurtulursun.Bay
Bayram sebebi ile gidemiyor olabilir miyim acaba yoksa gidicem zaten evet korkuyorum cunku korkulacak bir konu benim için kimi yerde gebeliğe engel yazıyor ve ben çocuk düşünüyorum böyle şeylerden korkmam gayet normal bence
Bu gebeliğe engel değil sadece doğumda aktif lezyon varsa sıkıntı oluyor onda da sezeryan tercih ediyor doktorlar. Herkesin yazdığına söylediğine inanmaBay
Hayır bir yakınımda vardı onun yanında kalan kişi de bize kalmaya geldi ama onda var mi yok mu bilmiyorum varsa geçer diye korkuyorum teste götüreceğim korkumu yenmek için . Ve gebeliğe engel olur diye bir yazı gördüm o yüzden korkuya kapıldım canımMerhaba hpv sanirim bir virüs cinsel yolla bulaşan neden böyle bir korkuya kapildiniz semptomlarniz varmi? Veyatta eşinize bulastgni mi düsündnz nasil bisey oldugnuda tam olarak bilmiyorum yanlis anlamayin iyi bir doktorda muayene olursaniz tespit koyulabilir bence.
Cevabınız icin çok teşekkür ediyorum anlayışınız icin bende panik atak var ve ufacık şey gözümde büyüyor belki burada sizleri çok bunaltıyorum lütfen kusuruma bakmayın . Bilgisizim bilgili kişilerden bilgi almak beni rahatlatıyor gebeliğe engel bir durum yoksa sukur ama bu bazen kronik geçmeyen inatci akıntılara sebep oluyormus akıntı nasıl oluyor peki bir bilginiz var mi ? Yada bu sebep olduğu akıntı tüpe Rahime zarar verecek bir cinsten mi ? Gerçekten çocuk düşünmesem bu kadar korkuya kapılmam ama düşündüğüm icin içimde anne olma isteği olduğu icin böyle şeyler düşünüyor ve korkuyorum .Bu gebeliğe engel değil sadece doğumda aktif lezyon varsa sıkıntı oluyor onda da sezeryan tercih ediyor doktorlar. Herkesin yazdığına söylediğine inanma
Anladim canim iyide bu sadece cinsel iliskiyle bulasan bisey sanmiyorum öyle bisey olduguna icin rahat olsun lavabodan felan mi gecebilir diye düsündün? hakli olabilirsin ama korkmaHayır bir yakınımda vardı onun yanında kalan kişi de bize kalmaya geldi ama onda var mi yok mu bilmiyorum varsa geçer diye korkuyorum teste götüreceğim korkumu yenmek için . Ve gebeliğe engel olur diye bir yazı gördüm o yüzden korkuya kapıldım canım
Allah’a sukur bir sıkıntım yok canım hormonlarda da sıkıntı çıkarsa ilaçla düşürüyorlar canım doktor ultrasonda yumurtan ve rahmin güzel diyor tabiki rahim filmi çektirmeden tam bisey var mi yok mu bilemem Allah tum Kadınların derdini sıkıntısını hafifletsin yok etsin inşallah olmayana versin isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin sen evli misin canım var mi çocuğunAnladim canim iyide bu sadece cinsel iliskiyle bulasan bisey sanmiyorum öyle bisey olduguna icin rahat olsun lavabodan felan mi gecebilir diye düsündün? hakli olabilirsin ama korkmabu testlerden önce hormon testlerine baktir onlar daha önemli eger onlar iyi degilse zaten gebeligi geciktiriyor umarim baska skntin yoktur
Evet özelde yaptım. Devlet Hastaneside yapıyor ama 30 yaş üstüneÖzelde mi yaptırdın canım hangi sehirdesin ve ne zaman yaptırdın
İstanbuldaÖzelde mi yaptırdın canım hangi sehirdesin ve ne zaman yaptırdın
Anladım canım sonuç insallah kötü çıkmamıştırİstanbulda
Benim negatif çıktı ama hpv aşısınin ilk dozunu oldum bu ay. Smear ascus çıkıyor. Doktorun dediği; hpv daha önce pozitif ise zarar verip gitmiş olabilir. Genelde 30 yaş altı hpv ye yakalansa bile hiç bişe yapmadan kendi kendine 2 sene içinde kurtulabiliyormus.Anladım canım sonuç insallah kötü çıkmamıştır
Öyle ise eger çok iyi Allah daha Kötülerinden korusun inşallahBenim negatif çıktı ama hpv aşısınin ilk dozunu oldum bu ay. Smear ascus çıkıyor. Doktorun dediği; hpv daha önce pozitif ise zarar verip gitmiş olabilir. Genelde 30 yaş altı hpv ye yakalansa bile hiç bişe yapmadan kendi kendine 2 sene içinde kurtulabiliyormus.
Amin canim evliyim cocugum yok :) tedavi görüyorum ama ara vermeyi düsnyrm cok yiprandimAllah’a sukur bir sıkıntım yok canım hormonlarda da sıkıntı çıkarsa ilaçla düşürüyorlar canım doktor ultrasonda yumurtan ve rahmin güzel diyor tabiki rahim filmi çektirmeden tam bisey var mi yok mu bilemem Allah tum Kadınların derdini sıkıntısını hafifletsin yok etsin inşallah olmayana versin isteyen herkese en kısa en hayırlı zamanda nasip etsin sen evli misin canım var mi çocuğun
Smear ile hpv çıkmaz zaten. Smearde sadece hücresel değişiklik var mı yok mu diye bakılır. Hpv testi için özel başka sürüntü alıyorlar. Aşının koruyuculuğu şöyle mevcutta bulunan hpv virüsü için bir işe yaramaz fakat hpv nin bir sürü türü olduğundan diğer türlerden seni korur. Ben 4 sayılı olandan oldu. Bir de 9 sayılı mi ne varmış onun bir dozu 5000 TLÖyle ise eger çok iyi Allah daha Kötülerinden korusun inşallahbu smearda hpv belli olmaz diyor nette ama ne derece doğru bilmiyorum birde ben defalarca smear verdim ama hep böyle sade bir smear aldım
Hiç hpv gibi bir şeye bakılmamış yazmıyordu yanı doktorun özellikle mi istemesi lazım bunu smearda bende ikinci dozumu oldum ama insallah bir ve iki de az da olsa koruyucudur doktorun koruyuculuk hakkında bir bilgi verdi mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?