Hpv test ücretleri ?

Canım 9 u Türkiye’de yok diyolar evet 4 lu bile bence pahalı . Yanı biz Suan sen 1. Ben 2. Dozu olduk ya yine az da olsa koruma sağlar mi sigile karşı ve aşının üstünde yazan rakamlara karşı

Canım 9 u Türkiye’de yok diyolar evet 4 lu bile bence pahalı . Yanı biz Suan sen 1. Ben 2. Dozu olduk ya yine az da olsa koruma sağlar mi sigile karşı ve aşının üstünde yazan rakamlara karşı
Evet korur ama tüm dozları, olunması gereken tarihlerde tamamlamak etkiliğini arttırır. 9 u var bazı doktorlarda ama çok pahalı olduğu için sipariş üzerine getiriyorlar genelde.

Neden tedavi görüyorsun canım ne Tedavisi
Cocuk icin canim olsun diye ama ara vermeye karar verdim cok hormon yükledim vucuduma ilac filan bi kendi haline birakcam artik adet düzensizligi polikstik over var kilo filan

Evet korur ama tüm dozları, olunması gereken tarihlerde tamamlamak etkiliğini arttırır. 9 u var bazı doktorlarda ama çok pahalı olduğu için sipariş üzerine getiriyorlar genelde.
Tam tarihlerden kastın nasıl yani ben sana oldugum tarihi diyim bana der misin doğru tarihlerde olmuşsun olmamışsın diye :)
İlk doz 28 Ocak ikinci doz 30 Mart

Ca
Cocuk icin canim olsun diye ama ara vermeye karar verdim cok hormon yükledim vucuduma ilac filan bi kendi haline birakcam artik adet düzensizligi polikstik over var kilo filan
Canım sana güzel bir tavsiyede bulunacağım özelden yazıyorum .

Tam tarihlerden kastın nasıl yani ben sana oldugum tarihi diyim bana der misin doğru tarihlerde olmuşsun olmamışsın diye :)
İlk doz 28 Ocak ikinci doz 30 Mart
Doktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dedi

Doktorun bana dedigi ilk doz yapıldıktan sonra ikici dozu bir ay sonra olman gerekiyor. 3. Dozu ise 6 ay sonra. Etkinliği için tarihleri kaçırma dedi
Valla bana da ilkin üstünden bir ay geçmesi gerekiyor ikinci ayda olacaksın demişti bilemedim ki Suan niye öyle oldu

HPV aşısı kaç doz yapılır?

• 9-14 yaş arası: Bu yaş grubu için 2 doz aşı önerilmektedir. İkinci doz, birinciden 6 ay sonra yapılır.
  • 15-45 yaş arası: Bu yaş grubuna 3 doz aşı uygulanır. İkinci doz, birinciden 2 ay sonra, üçüncü doz da ikinciden 4 ay sonra yapılır. Yani 3 doz toplamda 6 ay sürer.

Doğrudur. Korur yani seni geçirmemiş olduğun hpvlerden
Sen bi an 1 ay sonra dedin ya ben bi an tedirgin oldum acaba yanlış zamanda mi vuruldum diye ilkinden iki ay sonra diyor ya ben iki ay 3 gün sonra vuruldum bu 3 gün problem olurmu ki

Siz gebe değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorum

Siz gebe değil miydiniz yanlış mı hatırlıyorum
Sanırım yanlış hatırlıyorsunuz değildim hiç çocuğum olmadı hiç denemedim Eylül gibi düşünüyorum bazı sebeplerden ötürü sanırım Allah soyletti insallah bir gün buraya güzel haberler vermek nasip olur

Sen bi an 1 ay sonra dedin ya ben bi an tedirgin oldum acaba yanlış zamanda mi vuruldum diye ilkinden iki ay sonra diyor ya ben iki ay 3 gün sonra vuruldum bu 3 gün problem olurmu ki
O kadar etkilemez diye düşünüyorum ama doktora sormak gerek tabi. Benim doktorum 1 ay sonra dedi 2. Dozu :/ neye göre belirleniyor acaba tarih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…