Yanı bilemedim ki gardasil kullanım klavuzunda da iki ay sonra diyor tuhafO kadar etkilemez diye düşünüyorum ama doktora sormak gerek tabi. Benim doktorum 1 ay sonra dedi 2. Dozu :/ neye göre belirleniyor acaba tarih
Benim smear ascus, kolposkopi temiz çıkıyor. Eğitim araştırma Hastanesi benim gittiğimde fakat yapmadılar. Belki siğil var diye yaptılar sana. Ketem'de yapıyor ama orası da 30 yaş altına yapıyor.Eminmisiniz siz?
ben 8 ay önce eğitim ve araştırma hastanesinde jinekoloji bölümünde hem hpv hem smear yaptırdım. Tek bir siğilim vardı o sebeple ve 25 yaşındayım
Merak ettim sorucam bı h içiYanı bilemedim ki gardasil kullanım klavuzunda da iki ay sonra diyor tuhafsen bir daha sor bence canım doktora
Olabilir bilemiyorum.Benim smear ascus, kolposkopi temiz çıkıyor. Eğitim araştırma Hastanesi benim gittiğimde fakat yapmadılar. Belki siğil var diye yaptılar sana. Ketem'de yapıyor ama orası da 30 yaş altına yapıyor.
Umarım gönlünüzce olur herşey Allah yardımcın iz olsunSanırım yanlış hatırlıyorsunuz değildim hiç çocuğum olmadı hiç denemedim Eylül gibi düşünüyorum bazı sebeplerden ötürü sanırım Allah soylettiinsallah bir gün buraya güzel haberler vermek nasip olur
Bilemedim valla. Peki siğil sebebi neymiş ne çıktıOlabilir bilemiyorum.
Benimde herseyim temiz cıktı hpv değilmiş ama aile hekimide hpv smear bakıyor ve yaş sınırı söylemedi hekimim bana.
Aminnn çok teşekkür ediyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahUmarım gönlünüzce olur herşey Allah yardımcın iz olsun
Bağışıklıgım düştüğü için çıkmış.Bilemedim valla. Peki siğil sebebi neymiş ne çıktı
Geçmiş olsun inşallah çözümü olan bir hastalıktırBağışıklıgım düştüğü için çıkmış.
Siğiller kendiliğinden düştü.
Ve bunun sayesinde bağışıklık hastalıgım oldugunu öğrendim meğer o dönem Graves hastalığımın ortaya cıktıgı dönemmiş
Sağolun var cok şükür ilaç kullanıyorumGeçmiş olsun inşallah çözümü olan bir hastalıktır