Öncelikle test yapılmıyor diye bir şey yok , test hastanede yapılmıyor doğrudan labaratuarda yapılıyor .İstanbulda mavi lab var internet sitesinden imceleyebilirsiniz .
İkincisi vucuttan tamamen atılmaz sadece ölçüm deger aralığının altında kalır .
Üçüncüsü bağışıklık düştüğünde tekrarlıyor yani vücuttan ayılmadığının en net göstergesi bu zaten .bağışıklık düştüğünde virüs aktifleşiyor .
Sizin zaten kesinlikle aşı olmanız lazım .
4 harfli bir ilaç var tr de satılmıyor yurt dışından getiriliyor 5 sene önce kutusu 1000 tl idi erkekler bunu kullanıp tedavi olmaya çalışıyor (kadınların durumu daha farklı)
Erkek afkadasınız bu tedaviui görmüş mü ?
Benim erkek bir tanıdığımın başına geldi 1 sene bu ilaçları kullandı , doktor her altı ayda bır bu labratuar testini istedi .test negatif gelene kadar devam ettiler negatif geldikten 6 ay sonrada test istediki tamam bitti denebilsin .
Tedavi süresince kimseyle cinsellik yasayamazsın dedı .Kız atkadaşında muhakkak (ozaman kız arkadası vardı terketti bu olay yuzunden ) kesinlikle aşı olacak dedi doktor .
Son olarakta istanbulda sadece bu konuda uzmanlaşmış hekimler var normal kadın doktoru ve uroloji doktoru ama sadece bu konuya kendilerini vermişler .benim arkadasım onlardan yardım aldı normal hekimler testi yok deyip gönderiyorlar veya siğil yoksa sorun yok diyorlar .muhakkak erkek atkafaşından bu lab testimi iste .bu arada ben olsam evlenmezdim.