Hpv virüsü kaç yıl pasif kalabilir

eylult

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
3
0
1
35
Merhaba Benim 13 yıldır birlikteliğim var aynı kişiyle cinsel hayatımın oldu daha yeni hpvm olduğu anlaşıldı siğillerim var benden dolayı olamayacağına göre partnerimden dolayı olduğunu düşünüyorum Bana en fazla bu durumun benden önce yani 13-14 yıl önce kalmış olabileceğini söylüyor ama benim aklıma pek yatmıyor Kendisi bu konuda iddialı iki kere üroloğa gitti bu konu yüzünden kendi kendine test vermek istiyor Eğer varsa bir yolu bir çözümü anlaşılacak bir durumu her türlü teste girerim diyor Aklım çok karışık Nasıl oldu da bu kadar yıl virüs pasif kaldı ya da kalmadı da biz fark etmedik mi bu virüs vücuttan Hiç mi atılmıyor 13-14 yıl boyunca yaşayabilir mi ya da birbirimize bulaştırıp durduk O yüzden hiç mi vücuttan gidemedi Aklım çok karışık o kadar yılda belirti vermeden hem de ikimiz de verilti vermeden virüsün yaşaması mümkün mü yoksa Aldatıldım mı

Partnerinizde siğiller ne zaman çıktıysa ondan bir kaç ay önce virüsü kapmış olur, bağışıklığın düştüğü an siğiller kendisini gösterir çünkü, 13- 14 yıl içinde bağışıklığı defalarca düşmüştür yoksa siğil de çıkardı zaten, buna bağlı olarak maalesef partneriniz hpv virüsünü en fazla 1 yıl içinde kapmış oluyor.
3 yıldır hpv ile mücadele ediyorum ve erkeklere maalesef test yapılmıyor, yapanlarda istanbul da falan sayılı doktorlar. Aranızdaki pinpon etkisini azaltmanız için; sizin ve sevgilinizin mutlaka aşılanmasını ve korunmanızı öneririm. Geçmiş olsun.

Partnerinizde siğiller ne zaman çıktıysa ondan bir kaç ay önce virüsü kapmış olur, bağışıklığın düştüğü an siğiller kendisini gösterir çünkü, 13- 14 yıl içinde bağışıklığı defalarca düşmüştür yoksa siğil de çıkardı zaten, buna bağlı olarak maalesef partneriniz hpv virüsünü en fazla 1 yıl içinde kapmış oluyor.
3 yıldır hpv ile mücadele ediyorum ve erkeklere maalesef test yapılmıyor, yapanlarda istanbul da falan sayılı doktorlar. Aranızdaki pinpon etkisini azaltmanız için; sizin ve sevgilinizin mutlaka aşılanmasını ve korunmanızı öneririm. Geçmiş olsun.
Devam edebileceğimi zannetmiyorum

Back
X