- 1 Temmuz 2015
- 17
- 1
- 286
- Konu Sahibi Beyazz melekk
-
Gecmış olsun hpv çok hızlı ilerleyen bi virus degıl korkmayın sakin olun.Bende aynı durumdayımArkadaşlar Allah rızası için bana yardımcı olup fikir verin.Benim adetlerim şimdiye kadar normal olması gereken zamanda oldu onun dışında bir sorunum yoktu.Kanser taramalarini yaptirmak istedim sonucunu e nabizda görünce hüsrana uğradım sonuç HPV 16 pozitif çıkmış.Sonrasinda özel hastanede yaptirdigim için beni arayıp pozitif dendi kolposkopiden bahsetti aşırı moralim bozuldu Dr da rahatlatıcı bişey demeyince başka özelde iyi bir dra gittim sonuclara bakıp kolposkopi yapmam gerektigini söyledi.Cumartesi kolposkopi yaptıracam ve sonuç kötü gelir diye çok korkuyorum uyayamiyorum.Rahim kanseri olunca ne gibi belirtiler oluyor bilginiz var mı.Cok üzülüyorum hiç beklemedigim biseydi alttan Dra muayene olunca herşey normal demişti hpv testi bu şekilde gelince tüm dengem bozuldu.Bana biraz akıl verin lütfen aşırı mutsuz moralim bozuk durumdayım .Bu arada yaşim 35 .
teşekkür ederim sizde kolposkopi oldunuz mu ? Benim sağlıkla ilgili başka sorunun vardı teşhis konulamayan şimdi üstüne bu eklendi yıkıldımGecmış olsun hpv çok hızlı ilerleyen bi virus degıl korkmayın sakin olun.Bende aynı durumdayım
Evet 2 defa oldum 15 ay önce hpv 16-51 cin1 mevcuttu.Sınra 16 ve cin1 gıttı 51 kaldı.Ekimde test verecegım tekrar.Rahatsızlıgınız nedırteşekkür ederim sizde kolposkopi oldunuz mu ? Benim sağlıkla ilgili başka sorunun vardı teşhis konulamayan şimdi üstüne bu eklendi yıkıldım
Arkadaşlar Allah rızası için bana yardımcı olup fikir verin.Benim adetlerim şimdiye kadar normal olması gereken zamanda oldu onun dışında bir sorunum yoktu.Kanser taramalarini yaptirmak istedim sonucunu e nabizda görünce hüsrana uğradım sonuç HPV 16 pozitif çıkmış.Sonrasinda özel hastanede yaptirdigim için beni arayıp pozitif dendi kolposkopiden bahsetti aşırı moralim bozuldu Dr da rahatlatıcı bişey demeyince başka özelde iyi bir dra gittim sonuclara bakıp kolposkopi yapmam gerektigini söyledi.Cumartesi kolposkopi yaptıracam ve sonuç kötü gelir diye çok korkuyorum uyayamiyorum.Rahim kanseri olunca ne gibi belirtiler oluyor bilginiz var mı.Cok üzülüyorum hiç beklemedigim biseydi alttan Dra muayene olunca herşey normal demişti hpv testi bu şekilde gelince tüm dengem bozuldu.Bana biraz akıl verin lütfen aşırı mutsuz moralim bozuk durumdayım .Bu arada yaşim
Belirtileriniz nelerdiArkadaşlar Allah rızası için bana yardımcı olup fikir verin.Benim adetlerim şimdiye kadar normal olması gereken zamanda oldu onun dışında bir sorunum yoktu.Kanser taramalarini yaptirmak istedim sonucunu e nabizda görünce hüsrana uğradım sonuç HPV 16 pozitif çıkmış.Sonrasinda özel hastanede yaptirdigim için beni arayıp pozitif dendi kolposkopiden bahsetti aşırı moralim bozuldu Dr da rahatlatıcı bişey demeyince başka özelde iyi bir dra gittim sonuclara bakıp kolposkopi yapmam gerektigini söyledi.Cumartesi kolposkopi yaptıracam ve sonuç kötü gelir diye çok korkuyorum uyayamiyorum.Rahim kanseri olunca ne gibi belirtiler oluyor bilginiz var mı.Cok üzülüyorum hiç beklemedigim biseydi alttan Dra muayene olunca herşey normal demişti hpv testi bu şekilde gelince tüm dengem bozuldu.Bana biraz akıl verin lütfen aşırı mutsuz moralim bozuk durumdayım .Bu arada yaşim 35 .
adetlerim duzenliydi öylesine tarama amaçlı gidip yaptırdım kanama gibi bişey yada anormal akıntı olmadiBelirtileriniz nelerdi
adetlerim duzenliydi öylesine tarama amaçlı gidip yaptırdım kanama gibi bişeyBelirtileriniz nelerdi
Beyin mr çekildim lezyon çıktı tekrar kontrol amaçlı mr cektirecem lezyonde ilerleme var mı diye.Doktor MS vaskulopati diye şüphesi var ama bende belirti yok MS e dair.Bende bunlar çıkınca kanser taramalarini yaptırayım dedim şimdide bu çıktı iyice moralim bozulduEvet 2 defa oldum 15 ay önce hpv 16-51 cin1 mevcuttu.Sınra 16 ve cin1 gıttı 51 kaldı.Ekimde test verecegım tekrar.Rahatsızlıgınız nedır
Bende de Hpv16 ve cin3 var , ocak ayında leep oldum. Çok şükür cerrahi sınırlar temiz geldi, 6 ay sonra tekrar smear ve hpv testi verdim çok şükür onlar da iyi geldi. Ama doktor bu virüs hep vücudundaymış gibi yaşayacaksın dedi. Çocuk düşünmediğin sürece korunmasız ilişki yok dedi. Gerçekten stresli ve yorucu bir süreç. Ama çok fazla takılıp kalma bu duruma , erken fark ettiğin için sevin. Çok geçmiş olsun şimdiden.Arkadaşlar Allah rızası için bana yardımcı olup fikir verin.Benim adetlerim şimdiye kadar normal olması gereken zamanda oldu onun dışında bir sorunum yoktu.Kanser taramalarini yaptirmak istedim sonucunu e nabizda görünce hüsrana uğradım sonuç HPV 16 pozitif çıkmış.Sonrasinda özel hastanede yaptirdigim için beni arayıp pozitif dendi kolposkopiden bahsetti aşırı moralim bozuldu Dr da rahatlatıcı bişey demeyince başka özelde iyi bir dra gittim sonuclara bakıp kolposkopi yapmam gerektigini söyledi.Cumartesi kolposkopi yaptıracam ve sonuç kötü gelir diye çok korkuyorum uyayamiyorum.Rahim kanseri olunca ne gibi belirtiler oluyor bilginiz var mı.Cok üzülüyorum hiç beklemedigim biseydi alttan Dra muayene olunca herşey normal demişti hpv testi bu şekilde gelince tüm dengem bozuldu.Bana biraz akıl verin lütfen aşırı mutsuz moralim bozuk durumdayım .Bu arada yaşim 35 .
Aşılarınızı olmuş muydunuz siz ve partneriniz.Merhaba Ocak 2024 de tanıştım bende hpv ile hpv 18 + kolposkopi sonucu cin3 vardı . Soguk konizasyon oldum bende cerrahi sınırlar temizdi. 6 ay sonra tekrar kolposkopi oldum temizdi. Sonraki 6 ayda yani haziranda tekrar smear ve hpv verdim . hpv 39 ve hpv 68 smear Lsıl geldi. Sürekli bagışıklığı güçlü tutmak gerekiyor sanırım. Bende sonuç bekliyorum şuan umarım tekrar ameliyat olmak durumunda kalmam bir an önce kurtuluruz şu iletten.
Çok geçmiş olsun bu süreç içerisinde tekrar mı enfekte oldunuz acaba yani cinsel hayatınız devam etti mi 39 ve 68 vardı da yoksa kuluçkada mıydıMerhaba Ocak 2024 de tanıştım bende hpv ile hpv 18 + kolposkopi sonucu cin3 vardı . Soguk konizasyon oldum bende cerrahi sınırlar temizdi. 6 ay sonra tekrar kolposkopi oldum temizdi. Sonraki 6 ayda yani haziranda tekrar smear ve hpv verdim . hpv 39 ve hpv 68 smear Lsıl geldi. Sürekli bagışıklığı güçlü tutmak gerekiyor sanırım. Bende sonuç bekliyorum şuan umarım tekrar ameliyat olmak durumunda kalmam bir an önce kurtuluruz şu iletten.
Teşekkür ederim size bunları okuyunca biraz rahatlıyorum.Benim smear testin negatif çıktı HPV pozitif çıktı.Doktor ilaç yazdı ozel onu aldım bitkisel ilacmis günde iki defa onu kullaniyorum ve aşı yaptir dedi.Asiyida bugün oldum.İlac ve aşı 7 bine mal oldu.Eğer vücuttan atılırsa %85 i vücuttan gidiyor %15 i kaliyormus o da zarar vermiyormuş bana o şekilde anlatti.Bende de Hpv16 ve cin3 var , ocak ayında leep oldum. Çok şükür cerrahi sınırlar temiz geldi, 6 ay sonra tekrar smear ve hpv testi verdim çok şükür onlar da iyi geldi. Ama doktor bu virüs hep vücudundaymış gibi yaşayacaksın dedi. Çocuk düşünmediğin sürece korunmasız ilişki yok dedi. Gerçekten stresli ve yorucu bir süreç. Ama çok fazla takılıp kalma bu duruma , erken fark ettiğin için sevin. Çok geçmiş olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?