Lobster Monster Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 1.360 Emoji Skoru 2.731 Puanlar 63 8 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtap zordere #21 mehtap zordere .!.: Siğilleri yaktırdım ama tek tük çıkıyor yorucu Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ki. Eşiniz mi bulaştırdı dedim
mehtap zordere .!.: Siğilleri yaktırdım ama tek tük çıkıyor yorucu Genişletmek için tıkla... Onu sormadım ki. Eşiniz mi bulaştırdı dedim
skeptic1268 Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 6 Emoji Skoru 0 Puanlar 86 Yaş 31 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi mehtap zordere #22 SEHER YILDIZI .!.: hpv de kolonoskopi neden. bağlantısı ne ki. bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... kolposkopi denen alakasız bir işlem. Kolonoskopi ile alakası yok. Rahim ağzına bakılıyor
SEHER YILDIZI .!.: hpv de kolonoskopi neden. bağlantısı ne ki. bilmediğimden soruyorum Genişletmek için tıkla... kolposkopi denen alakasız bir işlem. Kolonoskopi ile alakası yok. Rahim ağzına bakılıyor