Hpv yi yendim leepin ucundan döndüm

Beslenme şeklinizi tam olarak paylaşabilirmisiniz bendede var hpv malesef

Aslında dediğim kitabı alıp ne yememeliyiz kısmını okuyabilirsin daha detaylı. Ben sabah uyanınca limonlu su 20 dk sonra kereviz sapı suyu(hazır saplar satılıyor)ya da salatalık suyu 20 dk sonra da ağır metal detoksu yaptım.onun içinde de 1 portakal suyu 2 küçük muz 1 avuç kişniş 1 avuç yaban mersini(bunu hep koymadım) ve 1 çay kaşığı spriluna tozu smoothie yaptım. Kerevizi 1 ay yapabildim sonra bıraktım ara ara yaptım. Kahvaltıda süt yumurta yok. Virüsü beslermiş. Sebze ve meyve ahırlıklı yaptım. Öğle be akşamlarda genelde salata meyve sebze patates yedim. Arada kurubaklagil ve arada balık güvenilir et yedim. Tavuk yok organik değilse. Asla paketli ürün dışardan yemek yemedim yanımda taşıdım hep.

Anladım teşekkür ederim

9 aralık 2022 olacaktı

Bütün doktorlar sadece aşı ve korunma diyor kaldı ki diğer ülkelerde kız çocuklarına ve kadınlarına ücretsiz yapılıyor kadınları korumak için.Görüşünüze saygı duyuyorum ama aşıyı böyle kötülemek çok doğru gelmedi bana.

Canan Karatay bu aşıya da karşı çıkmış ve onun hakkında suç duyurusunda bulunmuşlar

Karatay bir YouTube kanalına yaptığı açıklamada, HPV aşısıyla ilgili şu sözleri söylemişti: "(HPV aşısının) Kesinlikle yapılmaması lazım. HPV yapılan genç kızlarda felç oluyor. Belden aşağı felç oluyor. Bağırsak sistemi tamamen alt üst oluyor, halsizlik çok oluyor. İshal çok oluyor, düzelmiyor. Bağırsak florası düzelmiyor. Bana Hollanda’dan bile HPV sıvısı basılmış, hastalanmış hastalar geliyor. Biz okurken öyle bir şey yoktu. Yani bütün bunlar ilaç firmalarının geliştirdiği, bir de batının Afrika’da üreme olmasın, üreyenler de hasta olsun veya erken yaşta vefat etsin diye ortaya koyduğu, büyük bir propaganda. Katiyen yapılmamalı.”

Ya ben bu kısma inanmıyorum . Çok saçma . Ne demek asi zararlı . Tetanoz da olmayın o zaman çok saçma ya Cidden sacmalik .

Maalesef benim annemde de var. Doktora aşıyı sorduk hiç bir cinsel teması olmayan kadinlarda %100 koruma. Ben evliyim tek eşli oldum bugüne kadar bende %80 koruma ama annemde hpv olduğu için onun yaptırmasında bir kesinlik olmayacağını neticede bu hastalığın var olduğunu bildirdi. Ücreti sıkıntı çıkarmazsa vurdur ama seni çok korumaz dedi.

Annemin bedeni kendi üretiyormuş bu pislik hastalığı senelerdir çok zor sıkıntılı şeyler yaşıyoruz

Hpv kapmış birisi aşı yaptırmasa da olur yani? Nasıl kendi üretiyormuş nasıl ne şekilde öğrendiniz bunu?

Kitabı almamıza gerek kalmadan paylaşır mısınız ? Bi liste için kitap almaya gerek yok

Bu benim kendi sürecim,sadece paylaşmak istedim.kimseye aşı olmayın veya illaki bu şekilde yapın geçer demiyorum. Herkes kendi araştırmasını yapıp,kendi kararını versin.kimsenin hakkına giremem. Fikir olması açısından kendi yöntemimi paylaştım.Umarım ne şekilde olursa olsun herkes güzel sonuca kavuşur sevgiler

Kitabın ismi neydi

Ewet izledim ve artık benim de soru işaretlerim var ısuda yi da telegramda ekledim gerçekten son paylaşılan videoda emin oldum bende hep diyordum neden sağlık bakanlığı bu aşıyı ücretsiz şekilde genç kızlara ve kadınlara yapmıyor diye bütün sorularımın cevaplarını buldum Allah razı olsun senden ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…