Hpv yi yendim leepin ucundan döndüm

Çook geçmiş olsun
Pure C vitaminini eczacımın tavsiyesi üzerine bende kullanıyorum.
Doğru mu anladım Pure’ yi günde 4 doz olarak mı içiyorsunuz?

Siz bence sağlık ocağında hpv dna testi yaptırın çünkü daha hpv olup olmadığınıza bile emin değilsiniz.
Ya da ünv hastanesinde tiplendirme ile test verebilirsiniz.

Hpv testi farklı oluyor çünkü.

Evet çünkü bahsettiklerinizden anladığım üzere size net olarak hpv teşhisi konulmamış ve hpv testi de yapılmamış sanırım.

Konumu okumamışsınız belli ki :

Şimdi arkadaslar bulaşınız varsa aşı sizi olmayandan korur, ve negatife dönünce korumaya alır. Doktorlar poztif ya da negatif olun dedi. Ayrıca bağılşıklı sağlıklı beslenmede virüsü atıyorsun. Karşıdakinin yaşadığı senden önce yaşadıklaeı önemli. Yanlış bilgilendirmeyin hpv 16 cin 1 takip. Ve direkt ilk doz aşımı oldum.

Pardon pardon bir karışıklık oldu, sizi anımsadım diğer konu da özel sağlık sigortası önermiştim hatta size. Sgk var ise tamamlayıcı sağlık sigortasını araştırın derim, en azından devlet hastanesinde vakit kaybetmezssiniz, bu süreçte beklemek çok zor oluyor çünkü

1 Yil icinde 2 ayda 2 kez negatif olmuş biri olarak yazıyorum.

-----B A G I S I K L I K----

DUZENLI BESLENME, YOĞURT, SIGARA KESINLIKLE YOK VEEE YESIL CAY.
Merhaba,
çoğu yerde de yoğurdun yeşilçayın yumurtanın iyi geldiğini düşünmüştüm yanlış bir bilgiye mi sahibim acaba. Bu konu da net bilgiye sahibseniz biraz daha listenizi açar mısınız ben de yoğurdun iyi geldiğini geldiğini düşünerek kendim ev yoğurdu yapıp gece yatmadan önce çörekotlu yoğurt yiyorum sabahta iki yumurta öğlen yeşilçay yanlış şeyler mi yapıyorum

Bend nargile içiyordum artık cin 1 oldu atamadı vucüdum doktor içmeyeceksin dedi sen her içtiğinde virüs alkışlıyor seni tutunuyor dedi bunu deyince etkilendim açıkcası 2 aydır içmiyorum bence sağlığınızdan önemli değil nargile sonrasında pişman olmamak için en azından temizlenen kadar bırakın bence

Merhaba,
çoğu yerde de yoğurdun yeşilçayın yumurtanın iyi geldiğini düşünmüştüm yanlış bir bilgiye mi sahibim acaba. Bu konu da net bilgiye sahibseniz biraz daha listenizi açar mısınız ben de yoğurdun iyi geldiğini geldiğini düşünerek kendim ev yoğurdu yapıp gece yatmadan önce çörekotlu yoğurt yiyorum sabahta iki yumurta öğlen yeşilçay yanlış şeyler mi yapıyorum

merhaba, geçmiş olsun aynı dertten muzdaripim, kullandığınız vitaminleri kaç mg olarak kullandınız ? c vitamini vs., lizinin ne olduğunu bilmiyorum vitamin mi o ?

Merhaba Melisa hanım yazınızı gördüm kitabı aldım, aynı sorunu yaşıyorum gerçekten psikolojim çok bozuk, medikal medyumun 28 günlük arınmasında hep meyve ile beslenme programı gördüm ve yapması bana çok zor geldi, siz bu programın aynısını mi yaptınız akşam yemeklerinde sebze yediniz mi neler yediniz, kitapta söylendiği gibi tuzu ve eti gluten tamamen kestiniz mi yazabilir misiniz lütfen

Merhaba siz ne kadar sürede atlatmıştınız? Ve ilişkiyi kestiniz mi komple yoksa korunarak mı ilerledniz. Sizdeki hangi tip hpvydi?

16 ve 18 degil diğer di. 4 ay takribi . Kesmedim korunmadim siz o hataya düşmeyin pinpon etkisi yapiyor
Evet haklısınız. Bir süre kesip tam korunmayı planlıyorum ben de teşekkür ederim, yanıtınız için. Umut oldu yazdıklarınız. Bir daha uğramasın inşallah. Hepimize geçmiş olsun.

asi ile ilgili soylediklerinize cok sasirdim ben tip 39 kaptim hocam bana gecen sene vuruldugum asinin beni 18,16dan korumus oldugunu soyledi

Çok geçmiş olsun, medical medyumun hangi kitabı acaba? Ön kapağında hangi resim var bir de Türkçe çevirili olanı var mı?

Birçok şeyi kötüleyen Canan Karatay hakkında birçok kez “yanlış konuşuyor yanlış bilgi veriyor” denmişti. Ki bence haklılarda sonuçta “diyetisyen” birinin “kadın hastalıkları uzmanı” olmadan bilgi sahibi olmadan konuşması ne kadar doğru? Ayrıca aşının hiçbir yan etkisi olmadığı söylendi ve cidden bir yan etkisni görmedim hpv siğilim var. Kanserden koruyan tek aşı bu hayatımızda yapılan en iyi şey belkide!
1000 insandan 1 kişide yan etki var alerji testi yaptırdılar mı? Aşı içinde olanlara baktılar mı? Vücut florası aşıya bağlamak covid aşısı kas ağrısı yaptı demekle aynı şey bu kişi bağırsak florası için takviye kullandı mı? Madem bu kadar korkunç bir aşı neden bazı ülkelerde ücretsz ve 9-12 yaş aralığına yapılıyor? Tabii ki her şey bağışıklık ama bu hpv sadece korunmayla kondomla korunabileceğimiz bir durum değil maalesef ve rahim ağzı kanseri ülkemizde çok yaygın kimse aşı olmamış? Neden diğer ülkelerde oran azken bizde çok? Birçok şeyi aşıya bağlamamak gerekiyor tabii ki sadece aşı tek başına korumuyor ama bağışıklığı korumalıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…