• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Hpv yüksek risk kurtulma yolları

ratoc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2025
4
1
1
29
kızlar koşun sadece bunu yazmak için üye oldum hpv yüksek risk pozitif - cin1 den 1,5 yılda negatife döndüm ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben burdan çok destek aldım inş söylediklerim sizede şifa olur.
Lafı uzatmadan kullandığım ürünleri söyleyeceğim
İlk bir yıl sigarayı bırakmadım
Son 6 aydır sigara kullanmıyorum bu bence çok önemli
Hapyvir ahcc kullandım 1 kutu
Abay ahcc kullandım 1 kutu
Propolis kullandım (markasını hatırlamıyorum)
Fitil olarak iside hpv kullandım
Sarımsak ekstresi kullandım tablet
Birde FitLine markasının bağışıklık güçlendirici ürünlerini kullandım 1 ay
Kullandığım ürünleri çok düzenli kullanmadım
Rahat davrandım ilaç içme konusunda
Ara sıra alkolümü aldım
Spor yapmaya gayret ettim
Ama çok düzenli değildi şükürler olsun ki kurtuldum sorusu olan varsa cevaplarım

Merhaba, ben de geçen sene Hpv 11 vardı smear normaldi doktor bisey yapmayalım izleyelim 1 yıl dedi bu sene negatif olur diye düşünürken Hpv 16 6 44 55 pozitif geldi dünyam başıma yıkıldı Smearde de ascus çıktı. Bana lütfen yardımcı olur musunuz ne yapıcam hiç bilmiyorum. Kolposkopi çok acıyor mu? Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum

Merhaba, ben de geçen sene Hpv 11 vardı smear normaldi doktor bisey yapmayalım izleyelim 1 yıl dedi bu sene negatif olur diye düşünürken Hpv 16 6 44 55 pozitif geldi dünyam başıma yıkıldı Smearde de ascus çıktı. Bana lütfen yardımcı olur musunuz ne yapıcam hiç bilmiyorum. Kolposkopi çok acıyor mu? Bazen kafayı yiyecek gibi oluyorum
Geçmiş olsun hiç korkma aynı süreçlerden geçtim Kolposkopi dahmin boyama işlemi hiç bir ağrı sızı yok 0 sadece rahmi boyayarakrenk değişimi var mı yokmu ona bakıyor
Asla tereddüt etme Smear verme işlemiyle aynı geçen seneden bu seneye hpv de değişiklik varsa partnerlerinizi gözden geçirin öncelikle
Sigarayı içiyorsanız bırakın
Temiz ve sağlıklı beslenmeye özen gösterin
Birde yukarıda anlattığım ürünleri kullanırsanız inşallah faydasını görürsünüz
Yukarıya eklemeyi unutmuşum birde vajinal jel kullandım ismi defnagyn die hpv için yapılan vajinal gel den kullandım bir kutu hepsi çok faydalı ve geçirdi hastalığımı

kızlar koşun sadece bunu yazmak için üye oldum hpv yüksek risk pozitif - cin1 den 1,5 yılda negatife döndüm ve bunu sizinle paylaşmak istiyorum ben burdan çok destek aldım inş söylediklerim sizede şifa olur.
Ara sıra alkolümü aldım
Ama çok düzenli değildi şükürler olsun ki kurtuldum sorusu olan varsa cevaplarım
Çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah
Bu süreçte fitiller de kullandınız o halde sadece hap şeklinde takviye değil
Peki spor yaptım dediğiniz neler yaptiniz spor konusunda yürüyüş falan mi?

Çok geçmiş olsun sizin adınıza çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah
Bu süreçte fitiller de kullandınız o halde sadece hap şeklinde takviye değil
Peki spor yaptım dediğiniz neler yaptiniz spor konusunda yürüyüş falan mi?
Evet ismini paylaştığım fitilleri uzun araştırmalarım sonucunda aldım kullandım ben hepsinin birlikte kullanınca etkisini gördüğüme inanıyorum haftanın 3 günü fitness yaptım çok düzenli değildi ama zorladım kendimi sağolun en kısa zamanda hepinizin negatif yorumlarını görürüz inş ama lütfen önerdiğim şeyleri kullanın araştırın ürünleri yorumları okuyun inanıyorum ki bunları yapan iyileşecek

Ara sıra alkolümü aldım
3 doz gardasil aşımı oldum hastalığı öğrenir öğrenmez bu detayıda eklemek istiyorum

Back
X