.Bence siğil değil sizinkisi Benimkide dümdüz siyah ben gibi duruyordu..Vajinanin İç kısımı ama yinede dudağa yakın yerde... yani kıl olmayan yere çok yakın..Hala duruyorlar 3 tane var hatta.Evet duz normal bi ben gibi duruyor ama orda ben yoktu eminim, birde dis dudagin ic kisminda yani kil olmuyor ya orda o yuzden korktum umarim degildir cok dikkat ediyorum cunku. Ve nedense psikolojik olarak kendimi de cok inandirmistim bu sigillerle beraber virus de gitti negatifsin sen artik diye zaten cok yeni enfekteydim bi kac aylik. Umarim degildir....
Ayy inşallah gece gece stressimi aldınız bagısıklıgım yükseldi.Bence siğil değil sizinkisi Benimkide dümdüz siyah ben gibi duruyordu..Vajinanin İç kısımı ama yinede dudağa yakın yerde... yani kıl olmayan yere çok yakın..Hala duruyorlar 3 tane var hatta.
Ketemde mi yaptınız ?20 gunde cikti benim
Yok siğil yara akıntı hiç yokSeni ariyorlar sigile benzer bisiy varmi peki nokta nokta cok kucuk oluyo kahverengi siyah gibi
Yok siğil yara akıntı hiç yokcikmaz o zaman srnde hic stres yapma msntar gibi kasinti akinti gibi belirtileri oluyo ikiskide kanama
Riskli grupları tek mi arıyorlar acaba ?Ketemde yaptirdim sonuc gelince aradilar aralik 2019 da hala ayni ama
Eşimde de vardı ameliyat olmadan önce kan testi verdi kanser olma ihtimali yuksekti hemen ameliyat dedi 2 defaameliyat oldu yakıldı 5 yıl geçti şükür bir sıkıntı yok senin kide geçti bitti ama yine dikkat et yine çıkabilirArkadaşlar, benim bundan 6 yıl kadar önce cinsel birliktelik sonucunda genital bölgemde siğiller cıkmıstı. Kahverengi ve karnabahar görünümündeydi. Doktora gitmistim yakıldı birdaha cıkmadı. Ben o zamanlar bunun hpv oldugunu bazı türlerinin kanser yapacağını bilmiyordum. Üzerinden 6-7 yıl gecti internette okuduklarım beni cok korkuttu defalarca jinekolojik muayeneden gectim. Sağlık ocağında hpv+ smear testi yaptırdım. Hpv negatif sonucu geldi. Şimdi bu virüs vücuttan atıldı mı? Negatif geldiyse kanser yapan tipi değil mi? Kafamda cok karısık cok korkuyorum da başından böyle bir sey gecmis olan yazarsa cok sevinirim aşırı korkuyorum lütfen yaşayan varsa yazsın allah rızası için
Yok siğil yara akıntı hiç
Riskli grupları tek mi arıyorlar acaba ?
Yoksa hpv hangi tür çıkarsa çıksın arıyorlar mı
Her turlu ariyorlarRiskli grupları tek mi arıyorlar acaba ?
Yoksa hpv hangi tür çıkarsa çıksın arıyorlar mı ?
Bana pozitif çıkınca arıyoruz dedi hemşireHer turlu ariyorlar
İnşallah çıkmaz sağolun ama çıkacak sanırım çünkü ilişki esnasında ağrım var bunu da netten epey araştırdım hep bu hastalık çıkıyor karşımaBir senedir hayatim mahvoldu benim
İnternete bakma sitreste yapma ölmeyeni öldurur internet bagisikligini kuvvetli tut eger negatif cikarsada hemen asi olİnşallah ama çıkacak sanırım çünkü ilişki esnasında ağrım var bunu da netten epey araştırdım hep bu hastalık çıkıyor karşıma
Evet aklımda inşallah negatif çıksın da yapacamİnternete bakma sitreste yapma ölmeyeni öldurur internet bagisikligini kuvvetli tut eger negatif cikarsada hemen asi ol
600tl insallah durumun iyidir de alirsin ben alamadimEvet aklımda inşallah negatif çıksın da yapacam
Görünüyor mu yani vajinada et parçası falan var miİnşallah çıkmaz sağolun ama çıkacak sanırım çünkü ilişki esnasında ağrım var bunu da netten epey araştırdım hep bu hastalık çıkıyor karşıma
Yok yara et ben akıntım siğilim yok ama hpv olup olmayan da olabilirmişGörünüyor mu yani vajinada et parçası falan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?