Hpv?

engin bilgilerinle bizi aydınlattığın için teşekkürler. bu doktorlar boşuna okuyo gerçekten bi kişinin cinsel deneyimleriyle çıkarım yapabilmesi bu kadar kolay bu arada sıfır ötesi bilgi sahibisin, ahkam kesmen bu yüzden

Yani kaynak olsun diye dedim.övmek amacıyla değil.
Bazen bütün tuslara aynı andan basımıyomussn gbi geliyo ne demek kolay değil bulasması.. cok kolay aslnda yanlıs yönlendirme insanları bide saglıkcı olacaksn

Bazen bütün tuslara aynı andan basımıyomussn gbi geliyo ne demek kolay değil bulasması.. cok kolay aslnda yanlıs yönlendirme insanları bide saglıkcı olacaksn
bi tip hpv var ve o da hiv gibi bir şey falan sanıyo heralde, ferhansa inanan varsa elimde temiz köprü var ucuza bırakırım

HPV çeşitleri var hepsi cinsel temastan geçmiyor ama toplumda HPV görülme sıklığı zaten çok yüksek. Önüne geçilebilir mi şüpheli. Siz korunmaya dikkat edin, olabiliyorsanız aşı olun

Birincisi kız tek öpüşme yaşamamıştır bu kadar panik olduğuna göre ..
İkincisi Ayşenimi radarın mı var böyle konularda bildirim mi geliyo tikkatimi çekiyorsun bebeğim
Beni benden çok iyi biliyorsunuz galiba:) Evet sadece öpüşme yaşadım.Panikleme nedenim ise bu agizimda varsa dikkat etmeden onu genital bölgeye bulaştırmak.Erkek arkadaşından test isteyeceğim yaptırmazsa ayrılmayı düşünüyorum.Ben bu yaşıma kadar kendimi korudum onun yüzünden hayatım kararsin istemiyorum.

cmv diye bir enfeksiyon var öpücük hastalığı diye de geçiyor hpv türlrrinden. çoğunlukla kreş çocukları arasında yaygın, grip belirtileriniz varsa cmv testi isteyebilirsiniz doktordan. önemli bir şey değil bu sadece gebelikte kapıldığında Allah korusun bebek için iyi değil.

Merhaba teşekkür ederim öncelikle Böyle bir şey gerçekten yaşamayı düşünmüyorum öncelikle aşı olmak istiyorum.Aşı olduktan sonra da yaşayacaksam korunmasız bir birliktelik yaşamayı düşünmüyorum.Her şeyden önce test isteyeceğim diğer hastalıklar konusunda.

Öyle bir şey olduğunu düşünmüyorum.İnternetteki görsellere baktığımda biraz benziyor gibi ağzımızdaki görüntü.İnsallah değildir diye düşünüyorum sirkeli su ile her gün gargara yapıyorum.Doktorlar bence anlamıyor ağızdaki hpvden.Bilmiyorum yapabileceğim tek şey beklemek sanirim

Annem aşırı muhafazakar emin olun bir erkeğin elini tuttuğumu bile görse neler der neler :) Korkum da bu yüzden aslında çünkü açıklayamam böyle bir durumda.Dikkat ediyorum elim ağzıma değse 50 kere yıkıyorum kolonya döküyorum. Paranoyak oldum bu hastalık yüzünden

cmv korkulacak bir şey değil, vücut bağışıklık oluşturuyo sadece gebelikte ilk kez geçiriliyosa tehlikeli. her gün gargara yapmayın sirke asidik, dişlerinize zarar verir. zaten bu şekilde geçecek bir şey de değil.

Cmv olduğumu nerden çıkardınız? Anlamadım

Cmv olduğumu nerden çıkardınız? Anlamadım
ağız içi lezyondan bahsettiğiniz için. bir de sadece öpüşme oldu dediniz. tükürükle de bulaşan bir enfeksiyon ben de geçirdim benzer geldi

Sizinde diş etinizde beyaz beyaz bir sürü noktacık çıktı mı peki?
dilimin kenarlarında vardı uzun süre geçmedi ben de çok takmıştım sonra bi doktor cmv testi yapmayı akıl etti bağışıklığın var dedi. eliza testi içinde diye korktum daha önce duymamıştım. korkma hamileyken kapsaydın korkman gerekirdi bu o yüzden iyi bir şey aslında dedi. sonra araştırdım vs. normal grip öyle hpv deyince korkulacak bir şey değilmiş zaten doktor dedi ki otobüste biri hapşursa birçok kişiye bulaşır bu öyle bir şey dedi

oha fake konuymuş ben oral kelimesini bile kullanmayı tercih etmeden ima ile yazdığım halde kızın adı ekinnoral ahfjkkkk

Kendi tecrübeliriniz bir şey ifade etmiyor. Ülkede 80 milyon insan var. İlk ilişkisinden hastalık kapan milyonlarca insan var ama bilseydiniz bu şekilde konuşmazdınız. Herkesin tam olarak kaç kişiyle yaptığını bilemezsiniz. Size söylese bile nasıl emin olabiliyorsunuz. Bu kafayla korunmasız cinsel birliktelik yaşıyorsunuzdur kesin. Önereceğim iyi std testi yapan laboratuvarlar var bir düşünün derim.Belirti olmaması taşımadığınız anlamına gelmiyor. İnsanların test sonucu görmeden gözünüzle temiz ya da değil diyorsunuz sanırım korkunç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…