- 17 Şubat 2018
- 7.094
- 16.433
- 248
- Konu Sahibi rahibeteresa
-
Ee ne yapacak o zaman bu kadın? Ne kadar karmakarisik bir şeymiş bu.Öncelikle hastalığın ne olduğundan emin değilsiniz. Başlıkta hpv yazıyor, hpv'nin bazı türleri siğil yapar ama gördüğünüz fotoğraflardakilere uçuk diyorsunuz. Genital uçuk hsv'den olur. Hsv kan tahlili ile belli olur ama hpv ancak siğili olursa ve o siğil alınıp patolojiye giderse belli olur. Siğili bugün yoksa bile yıllar sonra tekrar çıkabilir. Tamamen vücudundan temizlenmiş de olabilir, bir daha hiç çıkmayabilir.
Ama siğil yapan tip varsa hiç belirti vermeyen tipler de mevcut olabilir kendisinde. Ki o tipler kadınlar için daha risklidir. Bu işin içinden çıkmak çok zor hatta imkansız. Neyin ne olduğunu bilemezsiniz. Ama hpv çok yaygın malesef. Bir başkasıyla da evlenseniz onda da hpv olabilir ve size bulaşana kadar ruhunuz duymayabilir.
Ciddiye randevusuna dair bir şey yok ise ona ait değildir belki kendi seyinin resmini neden çekip baksin kiSevgilimde gorunurde bi ucuk sigil yok fotolardaki gibi. İlac tedavis,i yakma ile gecmistir desem e nabizda kayit yok. Enabizdan silmis olma ihtimali kaliyor geriye
Yahu neden bahaneler üretiyorsunuz ki, fotoğraflardan bahsedin?Bu konusma gecti daha once aramizda. Ben kimsenin uckuru yuzunden kanser olmak istemem suphen varsa test yaptiralim dedim yok oyle bir sorun dedi. Acaba simdi bende sigil gibi bisey cikti doktora gidecegim diyip tekrar mi sorsam onda olup olmadigini
Ucuk degil sigil gibi bisey. Ben hic bir yerimde daha once ne sigil ne ucuk yasamadim. Oyuzden yanlis ifade etmis olabilir. Googledan arastirdim sigil gibi biseyler varÖncelikle hastalığın ne olduğundan emin değilsiniz. Başlıkta hpv yazıyor, hpv'nin bazı türleri siğil yapar ama gördüğünüz fotoğraflardakilere uçuk diyorsunuz. Genital uçuk hsv'den olur. Hsv kan tahlili ile belli olur ama hpv ancak siğili olursa ve o siğil alınıp patolojiye giderse belli olur. Siğili bugün yoksa bile yıllar sonra tekrar çıkabilir. Tamamen vücudundan temizlenmiş de olabilir, bir daha hiç çıkmayabilir.
Ama siğil yapan tip varsa hiç belirti vermeyen tipler de mevcut olabilir kendisinde. Ki o tipler kadınlar için daha risklidir. Bu işin içinden çıkmak çok zor hatta imkansız. Neyin ne olduğunu bilemezsiniz. Ama hpv çok yaygın malesef. Bir başkasıyla da evlenseniz onda da hpv olabilir ve size bulaşana kadar ruhunuz duymayabilir.
Milyon ihtimal var, belki çekip bir doktor arkadaşına attı teyit amaçlı? Gerçi erkekler bu tarz şeylerden çekinir ama belli de olmaz yaniCiddiye randevusuna dair bir şey yok ise ona ait değildir belki kendi seyinin resmini neden çekip baksin ki
Cok samimi bir arkadasi var cocuk gay. Onun atmis olma ihtimali geliyor aklima. Daha once bu guven sorunlarindan dolayı sevgilimi cok kirdim o yuzden biraz tedbirli sakin yaklasmaya calisiyorumMilyon ihtimal var, belki çekip bir doktor arkadaşına attı teyit amaçlı? Gerçi erkekler bu tarz şeylerden çekinir ama belli de olmaz yani
Ne yazık ki öyle. Bu kadar insana nerden bulaşıyor hpv? Eşlerinden. Kimse kimde ne hastalık var bilmiyor ki. Ve tekrar söylüyorum, benim bildiğim erkeklerde lezyon yoksa ( varsa da sadece siğil yapan tiplerini gösterir) hpv'yi test edecek bir yöntem yok benim bildiğim kadarıyla. Kadınlarda hpv testi var biliyorsunuz rahim ağzından örnek alınıyor ama erkeklerde öyle bir şey yok. Kan testi ile falan bakılan bir şey değil hpv.Ee ne yapacak o zaman bu kadın? Ne kadar karmakarisik bir şeymiş bu.
hata denemez aslinda. Eskiden 3yillik uzun bir iliski yasamis. Onu biraz kafama takiyorum o yuzden bikac kez tartistik. Eski fotograflarini silmedigini gordum vs.Açık açık sormaktan başka çareniz yok ayrıca güven problemi yaşıyorum demişsiniz sizinle beraberken bir hatası mı oldu
Aa o zaman tabi böyle bir ihtimal de olabilir. Ama işte yine sormadan bilemezsiniz ki. Buluta girdiğinizde fotoların klasörü vs bir şeyler yazmıyor mu? Mesela indirilenler gibiCok samimi bir arkadasi var cocuk gay. Onun atmis olma ihtimali geliyor aklima. Daha once bu guven sorunlarindan dolayı sevgilimi cok kirdim o yuzden biraz tedbirli sakin yaklasmaya calisiyorum
Bence de baksın buna. Telefonlarda kendi çektiğin kamera klasöründe oluyor mesela.Aa o zaman tabi böyle bir ihtimal de olabilir. Ama işte yine sormadan bilemezsiniz ki. Buluta girdiğinizde fotoların klasörü vs bir şeyler yazmıyor mu? Mesela indirilenler gibi
Eğer hastalığı varsa ve size açıkça anlatırsa ayrılacak mısınız? Eğer evet kesin ayrılırım diyorsanız sorun ama o sorunun cevabı hayır olursa bu sizi tatmin edecek mi bir de o var. Evlenince sürekli içiniz içinizi yiyecek mi? Bunu çok kafaya takacaksanız ona göre şimdiden aksiyon alın. Ama kimseden emin olamazsınız kolay kolay onu da söyleyim. Hiçbir kadınla hayatı boyunca beraber olmadığına emin olduğunuz biri olması lazım ancak.Cok samimi bir arkadasi var cocuk gay. Onun atmis olma ihtimali geliyor aklima. Daha once bu guven sorunlarindan dolayı sevgilimi cok kirdim o yuzden biraz tedbirli sakin yaklasmaya calisiyorum
Ne kötüymüş ya. Açıkçası konu hakkında çok fikrim yok, olmasın da zira yakından bilmek istediğim işler değil ama böyle olması ürkütücü geldi.Ne yazık ki öyle. Bu kadar insana nerden bulaşıyor hpv? Eşlerinden. Kimse kimde ne hastalık var bilmiyor ki. Ve tekrar söylüyorum, benim bildiğim erkeklerde lezyon yoksa ( varsa da sadece siğil yapan tiplerini gösterir) hpv'yi test edecek bir yöntem yok benim bildiğim kadarıyla. Kadınlarda hpv testi var biliyorsunuz rahim ağzından örnek alınıyor ama erkeklerde öyle bir şey yok. Kan testi ile falan bakılan bir şey değil hpv.
Düzenli smear veriyor musunuz bilmiyorum. İşte bu yüzden veriyoruz. Hpv'nin yol açacağı etkileri en baştan yakalayabilmek ve önlemek için. Kontrolleri olmak lazım düzenli olarak ve çok kişide olduğunu unutmamak lazım.Ne kötüymüş ya. Açıkçası konu hakkında çok fikrim yok, olmasın da zira yakından bilmek istediğim işler değil ama böyle olması ürkütücü geldi.
Vermiyorummm. Bana da farkındalık oldu teşekkür ederimDüzenli smear veriyor musunuz bilmiyorum. İşte bu yüzden veriyoruz. Hpv'nin yol açacağı etkileri en baştan yakalayabilmek ve önlemek için. Kontrolleri olmak lazım düzenli olarak ve çok kişide olduğunu unutmamak lazım.
Aman ihmal etmeyin, rica ederim, sağlıklı günler dilerimVermiyorummm. Bana da farkındalık oldu teşekkür ederim
Yok hayir cok aradim ama bulamadim. Oyle bi klasörleme olsa hic sorun kalmayacakAa o zaman tabi böyle bir ihtimal de olabilir. Ama işte yine sormadan bilemezsiniz ki. Buluta girdiğinizde fotoların klasörü vs bir şeyler yazmıyor mu? Mesela indirilenler gibi
Evet kendinin oldugunu itiraf ederse kesin ayrilacagim. Hastaliginin olmasindan dolayi degil daha once bu konuyu konusup benim icin hassas ve onemli oldugunu kansere ölüme kadar gidecek bir konu oldugunu belirtmeme ragmen beni umursamadan yalan soyledigi icin. Ama hayir derse tatmin olur muyum olmam. O asamada ne yapacagimi bilemiyorum.Eğer hastalığı varsa ve size açıkça anlatırsa ayrılacak mısınız? Eğer evet kesin ayrılırım diyorsanız sorun ama o sorunun cevabı hayır olursa bu sizi tatmin edecek mi bir de o var. Evlenince sürekli içiniz içinizi yiyecek mi? Bunu çok kafaya takacaksanız ona göre şimdiden aksiyon alın. Ama kimseden emin olamazsınız kolay kolay onu da söyleyim. Hiçbir kadınla hayatı boyunca beraber olmadığına emin olduğunuz biri olması lazım ancak.
Anlıyorum, zor bir durum. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.Evet kendinin oldugunu itiraf ederse kesin ayrilacagim. Hastaliginin olmasindan dolayi degil daha once bu konuyu konusup benim icin hassas ve onemli oldugunu kansere ölüme kadar gidecek bir konu oldugunu belirtmeme ragmen beni umursamadan yalan soyledigi icin. Ama hayir derse tatmin olur muyum olmam. O asamada ne yapacagimi bilemiyorum.
Dediğiniz adamla mı evlilik hazırlığı yapıyorsunuz???Zaten guven problemlerim var ve iliskime yeterince yansitiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?