Hpv….

Ee ne yapacak o zaman bu kadın? Ne kadar karmakarisik bir şeymiş bu.

Sevgilimde gorunurde bi ucuk sigil yok fotolardaki gibi. İlac tedavis,i yakma ile gecmistir desem e nabizda kayit yok. Enabizdan silmis olma ihtimali kaliyor geriye
Ciddiye randevusuna dair bir şey yok ise ona ait değildir belki kendi seyinin resmini neden çekip baksin ki

Bu konusma gecti daha once aramizda. Ben kimsenin uckuru yuzunden kanser olmak istemem suphen varsa test yaptiralim dedim yok oyle bir sorun dedi. Acaba simdi bende sigil gibi bisey cikti doktora gidecegim diyip tekrar mi sorsam onda olup olmadigini
Yahu neden bahaneler üretiyorsunuz ki, fotoğraflardan bahsedin?

Ucuk degil sigil gibi bisey. Ben hic bir yerimde daha once ne sigil ne ucuk yasamadim. Oyuzden yanlis ifade etmis olabilir. Googledan arastirdim sigil gibi biseyler var

Ciddiye randevusuna dair bir şey yok ise ona ait değildir belki kendi seyinin resmini neden çekip baksin ki
Milyon ihtimal var, belki çekip bir doktor arkadaşına attı teyit amaçlı? Gerçi erkekler bu tarz şeylerden çekinir ama belli de olmaz yani

Milyon ihtimal var, belki çekip bir doktor arkadaşına attı teyit amaçlı? Gerçi erkekler bu tarz şeylerden çekinir ama belli de olmaz yani
Cok samimi bir arkadasi var cocuk gay. Onun atmis olma ihtimali geliyor aklima. Daha once bu guven sorunlarindan dolayı sevgilimi cok kirdim o yuzden biraz tedbirli sakin yaklasmaya calisiyorum

Ee ne yapacak o zaman bu kadın? Ne kadar karmakarisik bir şeymiş bu.
Ne yazık ki öyle. Bu kadar insana nerden bulaşıyor hpv? Eşlerinden. Kimse kimde ne hastalık var bilmiyor ki. Ve tekrar söylüyorum, benim bildiğim erkeklerde lezyon yoksa ( varsa da sadece siğil yapan tiplerini gösterir) hpv'yi test edecek bir yöntem yok benim bildiğim kadarıyla. Kadınlarda hpv testi var biliyorsunuz rahim ağzından örnek alınıyor ama erkeklerde öyle bir şey yok. Kan testi ile falan bakılan bir şey değil hpv.

Açık açık sormaktan başka çareniz yok ayrıca güven problemi yaşıyorum demişsiniz sizinle beraberken bir hatası mı oldu
hata denemez aslinda. Eskiden 3yillik uzun bir iliski yasamis. Onu biraz kafama takiyorum o yuzden bikac kez tartistik. Eski fotograflarini silmedigini gordum vs.

Cok samimi bir arkadasi var cocuk gay. Onun atmis olma ihtimali geliyor aklima. Daha once bu guven sorunlarindan dolayı sevgilimi cok kirdim o yuzden biraz tedbirli sakin yaklasmaya calisiyorum
Aa o zaman tabi böyle bir ihtimal de olabilir. Ama işte yine sormadan bilemezsiniz ki. Buluta girdiğinizde fotoların klasörü vs bir şeyler yazmıyor mu? Mesela indirilenler gibi

Aa o zaman tabi böyle bir ihtimal de olabilir. Ama işte yine sormadan bilemezsiniz ki. Buluta girdiğinizde fotoların klasörü vs bir şeyler yazmıyor mu? Mesela indirilenler gibi
Bence de baksın buna. Telefonlarda kendi çektiğin kamera klasöründe oluyor mesela.

Reactions: The
Eğer hastalığı varsa ve size açıkça anlatırsa ayrılacak mısınız? Eğer evet kesin ayrılırım diyorsanız sorun ama o sorunun cevabı hayır olursa bu sizi tatmin edecek mi bir de o var. Evlenince sürekli içiniz içinizi yiyecek mi? Bunu çok kafaya takacaksanız ona göre şimdiden aksiyon alın. Ama kimseden emin olamazsınız kolay kolay onu da söyleyim. Hiçbir kadınla hayatı boyunca beraber olmadığına emin olduğunuz biri olması lazım ancak.

Ne kötüymüş ya. Açıkçası konu hakkında çok fikrim yok, olmasın da zira yakından bilmek istediğim işler değil ama böyle olması ürkütücü geldi.

Ne kötüymüş ya. Açıkçası konu hakkında çok fikrim yok, olmasın da zira yakından bilmek istediğim işler değil ama böyle olması ürkütücü geldi.
Düzenli smear veriyor musunuz bilmiyorum. İşte bu yüzden veriyoruz. Hpv'nin yol açacağı etkileri en baştan yakalayabilmek ve önlemek için. Kontrolleri olmak lazım düzenli olarak ve çok kişide olduğunu unutmamak lazım.

Vermiyorummm. Bana da farkındalık oldu teşekkür ederim

Yok hayir cok aradim ama bulamadim. Oyle bi klasörleme olsa hic sorun kalmayacak

Fotoğraflara baktığınız bilinsin istemiyorsunuz anladığım kadarıyla, bir arkadaşınız fake hesaptan size "sevgilinde AIDS/hiv/hpv var dikkat et " yazsın siz de bu mesajı gösterip ne alaka diye sorun başka çaresi yok gibi.

Evet kendinin oldugunu itiraf ederse kesin ayrilacagim. Hastaliginin olmasindan dolayi degil daha once bu konuyu konusup benim icin hassas ve onemli oldugunu kansere ölüme kadar gidecek bir konu oldugunu belirtmeme ragmen beni umursamadan yalan soyledigi icin. Ama hayir derse tatmin olur muyum olmam. O asamada ne yapacagimi bilemiyorum.

Anlıyorum, zor bir durum. Umarım sizin için en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…