Hpv….

O hastalıktan değil zaten genel bir tarama gibi söylese diye dedim daha sonra varsa böyle bir şey fotoğrafı sorabilir diye. Çünkü ilişkide zaten güven konusundan sorunlar yaşadıklarını yazmış eğer öyle bir şey yoksa daha fazla ilişkileri yipranmasin diye dedim

Suan is sebebiyle sehir disindayim. 10gun sonra yanima gelecekti. Ama beklemeyecegim telefonda direkt bam bam sormayi planliyorum. Benim degil arkadasimin der ve bunu ispatlarsa bu sefer de bana olan guveni sarsilacak sanki surekli fotigraflarini mesajlarini kurcaliyormusum gibi…

Eliza testi isteyin. Önce o klasördeki resimleri gösterin. Sonra, benim içime kurt düştü, ilişkinin devam etmesini istiyorsan, beraber teste gideceğiz deyin. Kabul etmezse büyük ihtimal HIV vardır. Kabul ederse test yaptırmaya gidin ve içiniz rahat olsun.
Sizi bastırmasına izin vermeyin. Bana güvenmiyor musun falan derse, sana güveniyorum ama bu resimler ne, niçin araştırma yaptın diyin. Gitmek istemezse, sizi suçlamaya ve ilişkiyi bozduğunuzu söylemeye başlayacaktır. Sakın geri adım atmayın. Testi kabul etmezse ve ya sizden ayrılmaya kalkarsa %90 HIV pozitiftir.

Cok tesekkur ederim

HIV pozitif yüzde doksan mı ?

Yaa maalesef bu hpv çok yayılmış bu ara yüzde 80 insanda var diyolar. Bu çok acayip bir oran. Şimdi aşısı falan da var ama 9 tipine karşı korması olsa da koruması olmayan bir sürü tipi var daha o nedenle aşı olayından hiç bir şey anlamadım ben. Bu konuda baya isim yapmış bazı hocalar aşı olmayın, daha farklı etkileri oluyor prezervatif ile korunun daha yüksek korunursunuz diyor. Bilmiyorum kafalar aşırı karışık . Erkeklere test yaptırılıyor bu arada ama cinsel organlarına sürüntü almak için çubuk sokuyorlar aynı smear mantığında düşünün . Tabi bunu çoğu erkek yaptırmayı reddediyor

Ciddiye randevusuna dair bir şey yok ise ona ait değildir belki kendi seyinin resmini neden çekip baksin ki

Fotoğraflarin kendisine ait oldugunu soyledi. İse yeni basladiginda stresli bi donemde cikmis sigiller. Urolog bir arkadasina atmis fotograflari. Doktorda yag bezesi gibi gorundugunu gecmezse hastaneye gitmesini soylemis. Kisa sure icinde de iyilesmis doktora gitmemis bu yuzden

Ben teste girmeden devam etmezdim sanırım.

hpv çok yaygınlaşmış bu app uygumalarında herkes eşleşiyor onla bunla cinsel beraberlik pat hpv. bayanlar olarak toplu kullanılan wc lere dilkat etmek gerek bir de lazer epilasyon yapılan yerlere dikkat

Boyle yalan yanlis seyler yazmayın lütfen .erkeklerin testleri hastane disindaki laboratuarlarda yapiliyor .gayette yapiliyor .normal hastanelerde yapilmiyor sadece ozel veya devlet farketmez yapilmama nedenini bilmiyorum .ama gayette testi var .

Sadece erkeklerde görünmüyor kadınlardaki gibi
Benimde bir tanidigim erkegin basina geldi .normal hastanelerde vebket yada ozel farketmez bunlarin testi yaoilmiyor neden bilmiyorum .ozel laboratuvarlar var .hpv testi laboratuvar yazarsan cikar .hem agizdan hem cinsel bolgeden ornek alip yapiyorlar .lezyona gerek yok supheli iliskim var baktirmak istiyorum demeniz yeterli .

Ben böyle biliyorum, yanlışım varsa düzeltin yazmışım. Ne çirkin üslubunuz var. Yalan yanlış şey yazmayın ne demek?

Var canım sürüntü alıyorlar benim arkadaşım yaptırdı. Bi büyük hastaneler zincirinde

Bugun sevgilim muayeneye gitti. Doktor gorunen bir lezyon olmadigini o yuzden testin kesin sonuc vermeyecegini soyleyip her ihtimale karsi ikimizede aşı önerdi.

Bugun sevgilim muayeneye gitti. Doktor gorunen bir lezyon olmadigini o yuzden testin kesin sonuc vermeyecegini soyleyip her ihtimale karsi ikimizede aşı önerdi.
Simdi bitane doktorda bana hpv asisi bos yaptırma demisti .yani tek doktora kulak asmayin istanbuldaysaniz mavi lab gibi labaratuvarlar var, oraya gidip bir test yaptirmanizi oneririm .malesef bu konularda her doktor bilincli degil .arkadasimada erkeklerin testi yok yapilmiyor diye urolog kapidan gondermisti.ama baska bir doktor olur mu oyle sey var tabii ki dedi . 3 lab ismi verdi .malesefki arkadas test sonucunda pozitif cikti İlk doktora kalsa hic bir seyi yoktu arkadas dedigimde cinsiyeti erkek .bu noktadan sonra tercih sizin .o oyle bu boyle dedi yerine test yaptırıp sonucunu gormekten daha basit bir yol yok .

bu testi yapan turkiyede bildigim 3 yada 4 lab var . 2 si istanbulda biri ankarada .tercih sizin .ben olsam testi yaptirir gecerim .kafam kusku kalmaz.ozwllikle sizin geleceğinizi kadin olarak cok etkileyecek bir olay .test yaptirmakta diretin .asinizida tabiki olun .

Bide kesin sonuc vermez cok yanlis bir cumle .
Zaten vücutta hpv yoksa testin pozitif cikma ihtimali yok . Kotu ihtimal ; vardir ama negatif cikar . Buda biraz zor arkadas anlatmisti ozaman , penisin ucundaki sividan (meni mi emin degilim islaklikta olabilir ), idrar kan ve erojen bolgeye cubuk sureterek mi ne aliyorlardi hatta agzindan bile cubukla ornek almislar oyle anlatmisti .

yani dediğim gibi o onu dedi , su dotor sunu dedi .bu doktor bunu dedi komşu sunu dedi yerine yaptir testi geç .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…