Açıkçası doktorumuz ne diyorsa siz güvenin herkesin süreci farklı. Ben kendi sürecimden bahsedecek olursam, sabah hastaneye gittim. Birkaç saat sonra ameliyat oldum, odaya geldim. Doktorum kontrol muayenesi için geldi, her şey yolunda gözüküyor çıkabilirsiniz dedi. Sonrasında hiç ağrım yoktu, lekelenme tarzında yoğun olmayan kanamam oldu sadece.Bir gün önceden yatış dedi, olan kişilerin deneyimlerini okuduğumda yatış yapmadan olmuş hepsi, neden yatacaksın dedi anlamadım. ameliyat günü almaya gittiğimde tekrar soracağım o yüzden. Hayır herhangi bir riskten bahsetmedi, sadece böyle bir ameliyat olman gerekiyor dedi. Ne gibi riskler oluşuyor ?
Leep’ten sonra bir sıkıntınız oldu mu?Yatışa gerek yokk ben tek başıma gittim leep oldum ve eve yürüyerek geldim
Benim sonuçlarım şükürler olsun ki temiz çıkıyor artık. Tabii 3 doz aşımı da oldum. Aşı oldunuz değil mi?Uyarınız için çok teşekkür ederim, doktorlar böyle bilgilendirmiyor maalesef. Peki senin leepten sonra sonucun ne oldu? Atlattın mı ?
Sende de mi cın3 olduğu için leep ameliyatı oldun, sonrasında sonuç nasıl geldi. sürecinden bahseder misiniYatışa gerek yokk ben tek başıma gittim leep oldum ve eve yürüyerek geldim
Dün ameliyat tarihimi öğrenmek için gittim, yine bir gün önceden yatış dedi. yatmam gerekiyormuş. Zeynep Kamil hastanesinde olucam, araştırma hastanesi olduğu için mi böyle anlamadım. Senin sonuçların nasıl çıktı peki leepten sonra.Çok geçmiş olsun ameliyat öncesi akşamı gittim yatışımı yaptı kan aldı gidebilirsin dedi sabah yemek yemeden aç karnına gel dedi sabah gittim öğlende ameliyat oldum akşam 5 gibi çıktım metrobüsle eve geldimsadece eşimin haberi var başka kimsenin haberi yok
Gittim, lokal anestezi ile 5 dk içinde oldum ayağa kalktım ve eve geldim. Ne yatışı yahu sadece 2-3 hafta ilişki ve ağır kaldırmak yok. Başka hayatı etkileyecek bi operasyon değil. Leepte 1cm bişi aldılar bende sizde de öyle olur herhalde çocuk vs hiçbişeyi etkilemez dedi. Belki 2-3 leep olsa farklı oluyordur.Dün ameliyat tarihimi öğrenmek için gittim, yine bir gün önceden yatış dedi. yatmam gerekiyormuş. Zeynep Kamil hastanesinde olucam, araştırma hastanesi olduğu için mi böyle anlamadım. Senin sonuçların nasıl çıktı peki leepten sonra.
Benim cın3 olduğu için ve daha fazla parça alacağı için falan mı acaba yatış dedi. anlamadım ben de. ısrarla bir gün önceden yatış dedi.Gittim, lokal anestezi ile 5 dk içinde oldum ayağa kalktım ve eve geldim. Ne yatışı yahu sadece 2-3 hafta ilişki ve ağır kaldırmak yok. Başka hayatı etkileyecek bi operasyon değil. Leepte 1cm bişi aldılar bende sizde de öyle olur herhalde çocuk vs hiçbişeyi etkilemez dedi. Belki 2-3 leep olsa farklı oluyordur.
Merhaba.Benim cın3 olduğu için ve daha fazla parça alacağı için falan mı acaba yatış dedi. anlamadım ben de. ısrarla bir gün önceden yatış dedi.
Ya çok teşekkür ederim, bir nebze de olsa içim rahatladı şuan. 23 yatış 24 aralıkta da ameliyat olacağım. inşallah ameliyatla da komple kurtulmuş olurum.Merhaba.
Operasyon gününüz belli oldu mu? Şimdi şöyle izah edeyim. Yatış için asla tedirgin olmayın ben de yaşadım o süreci. Özel kliniklerde ve bazı devlet hastanelerinde evet gün içerisinde işlemi yapıp taburcu ediyorlar fakat eğitim araştırma ve şehir hastaneleri gibi detaylı hastanelerde maalesef bir gün öncesinden yatış yapıyorlar ki Zeynep Kamil de bunlardan bir tanesi o yüzden size de yatış demişler. Yatış yaptırma nedenleri şu, taa bir gün öncesinden başlıyorlar gerekli tahlilleri yapmaya. Her şeyinize bakıyorlar tetkik olarak. Beslenme durumunuzu ayarlıyorlar, kullandığınız ilaçlar vs onları kesiyorlar. Geceden çok afedersiniz laman işleminizi bile yapıyorlar her hastaya. Anestezi ilaçlarına falan alerjiniz var mı yok mu her şeye dikkat ediyorlar. Tamamen bu sebeplerden dolayı yatış istiyorlar ısrarla. Sabahın erken saatlerinde de direkt operasyona alıyorlar. Yani aklınıza farklı soru işaretleri gelmesin kesinlikle. Tedirgin olabileceğiniz hiçbir durum yok müsterih olun. Zaten işleminiz 15 dk’lık bir işlem olacak. Anlamıycaksınız bile anestezi etkisi ile. Hiç canınızı sıkmayın asla.
takviye ilaç alıyorum her gün , d vitamini alıyorum.birde doktorum deflagyn jel önermişti onu alıp başladım.Bağışıklığınizi guclendirmeye basladiniz mi? B12, folat, yesil cay kullanin. Bir de imkaniniz varsa AHCC siparis verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?