Raporda yazar kac noktada oldugu .Benım yasımda suan 41 ögrendıgımde 40 dı.Sigarayı bırakmışsınız.Beslenme ve vitaminlerde iyi gelir .Deflagyn ve ahcc önerırım
Raporda yazar kac noktada oldugu .Benım yasımda suan 41 ögrendıgımde 40 dı.Sigarayı bırakmışsınız.Beslenme ve vitaminlerde iyi gelir .Deflagyn ve ahcc önerırım .
En tehlıkelı yipler 16-18 ama diğer yüksek riskli tiplerde de risk var 51 de yüksek cin2 olanlar bile var.ilk kolposkopiden 9 ay sonra tekrar kolpopkopi oldum temız cıktım.Deflayn temızledı baskada bişey kullanmadım o dönem.Ahcc olarak time healty kullandım .Hpvliyiz sitesınde bu ahcc ile negatıfe dönenler cok faxlaydı.Cin1 genelde geçiyor ama bir yıl sonra gecmezse leep yapılıyor ve gecmeyen cin1 in leep sonucunda genelde patolojı sonucunda cin2 çıkıyor.Hpv uzun meşakkatli ve masraflı bi virüs.Basda bukadar bilgım olsaydı ögrenır ögrenmez leep olurdum.leep olanlar negatıfe çabuk dönüyor.çocuğunuz var mı? 15 ay oldu mücadele edıyorum.leep olanlar genelde 6 ay sonra negatıf
Korktum simdi
Cocugum yok hic dogum yapmadim, sanirim zaten artik olmaz da bu yastan sonra. Bana doktor 4 ay sonra kontrol dedi, bakalim beklicek. Takip dedi, baska da hicbir sey onermedi. Sadece sigarayi birak, spor yap ve saglikli beslen dedi. Umarim gecer cin1 bu sure zarfinda.
Korktum simdi
Cocugum yok hic dogum yapmadim, sanirim zaten artik olmaz da bu yastan sonra. Bana doktor 4 ay sonra kontrol dedi, bakalim beklicek. Takip dedi, baska da hicbir sey onermedi. Sadece sigarayi birak, spor yap ve saglikli beslen dedi. Umarim gecer cin1 bu sure zarfinda.
Korktum simdi