Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.208 4.034 373 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi catgirlll #41 papatyada .!.: Cinin olmaması kısa sürede negatife döneceginizi işaret eder.Vitaminlerinizede dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Takviye edici ilaçlara başlayayım
papatyada .!.: Cinin olmaması kısa sürede negatife döneceginizi işaret eder.Vitaminlerinizede dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Takviye edici ilaçlara başlayayım
D Doga4 Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 330 31 13 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi catgirlll #42 Nameles .!.: İyileşme sürecinde normalmiş. Antibiyotik kullanmak şart Genişletmek için tıkla... İnanın çok kullandım o da artık ishal yaptı sizin geçerse buraya yazın lütfen :)
Nameles .!.: İyileşme sürecinde normalmiş. Antibiyotik kullanmak şart Genişletmek için tıkla... İnanın çok kullandım o da artık ishal yaptı sizin geçerse buraya yazın lütfen :)
Nameles 🙅🙆🙅 Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2011 7.208 4.034 373 27 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi catgirlll #43 Doga4 .!.: İnanın çok kullandım o da artık ishal yaptı sizin geçerse buraya yazın lütfen :) Genişletmek için tıkla... Geçti :) 3 günlük bi antibiyotikti. Akıntı ne kadar sürdü diye soracak olursan da. Bir buçuk iki hafta kadar
Doga4 .!.: İnanın çok kullandım o da artık ishal yaptı sizin geçerse buraya yazın lütfen :) Genişletmek için tıkla... Geçti :) 3 günlük bi antibiyotikti. Akıntı ne kadar sürdü diye soracak olursan da. Bir buçuk iki hafta kadar
D Doga4 Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2024 330 31 13 28 Eylül 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi catgirlll #44 Nameles .!.: Geçti :) 3 günlük bi antibiyotikti. Akıntı ne kadar sürdü diye soracak olursan da. Bir buçuk iki hafta kadar Genişletmek için tıkla... Anladım bende farklı bişey vardır benimki geçmedi
Nameles .!.: Geçti :) 3 günlük bi antibiyotikti. Akıntı ne kadar sürdü diye soracak olursan da. Bir buçuk iki hafta kadar Genişletmek için tıkla... Anladım bende farklı bişey vardır benimki geçmedi