Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KİMSENİN BİLGİSİ YOK GALİBA
ANKARA DA TEDAVİ OLAN YAŞAYAN YOKMU ŞİMDİ senağlama
Arkadaşlar bu iletiler 2011'de yazılmış, Hakan Yaralı için paragöz gibi yorumlar var...Bence kişiye özel birşey değil hepsi bu işi ben çok kafa yordum çok yüksek paralar kazanmalı herkezden daha yüksek standartda yaşamalıyım diye düşünüyor. Sonuçta kimse sizin alnınıza silah dayamıyor gel tüp bebek yapalım diye..Ben HRS'de 2 deneme yaptım ve ikisi de negatif sonuçlandı, ikisinde de tarafıma yapılan hiçbir geçerli açıklama yok!! Sonuçta bu tüp bebek işi umut tacirliği yaparak köşeyi kolay yoldan dönmelerini sağlıyor, burada yapmanız gereken kendinizi ve sorununuzu iyi teşhis edip söylenen boş avutma ve iknalara kanmamak...Özellikle de mikrotese ile hücre bulunmuş olarak bilgilendirilen hastalar çok dikkatli olmalılar, çünkü bulunan hücreler hiçbir işe yaramayacak bile olsa sırf o merkezin tüp bebek listesini kabartmak için ekleniyorsunuz, biraz da haliniz vaktiniz yerindeyse çok uygun bir kurbansınız :) Son söz olarak deneyimlerimin bir sonucu derdi para olan ve HRS denilen laboratuvarsız! tuhaf hastaneye çalışan doktorlara yem olmayın, sağlıcakla kalın...herşey doğal akışında dilediğiniz gibi olur zaten...Anatolia çok paragöz hiçbişiaraştırmadan hemen tüp bebek öneriyor, Dr. Bülent Tıraş. Moraliniz bozuluyor.. çalışanlar da ilgisizdi bence.
Ben akademik personelim bu arada, düşünün, bu sektörden para kazanmaya o kadar alışmışlar ki beni bile 2 negatif sonuçtan sonra dalga geçerek "senden haber bekliyorumm aramadınn" diyerek alaya alıyor telefonda.... Çok iyi kazanıyorlar yalnız özellikle mikrotese'den elde edilen hücreler ile tüp bebek denemesini boşuna yaptırmayın... Mikrotese hücresi gelişmiyor, ama bunlar yaparız, 5 tüpünüz var diyerek insanları soyuyorlar! Üstelik HRS'nin laboratuarı embriyo oluşturmada ve teknik anlamda çok başarısız...Sağlıklı hücresi olan kişilerden aldıkları hücrelerle bile fragmantasyonla 3. kaliteye düşürüyorlar... Buna birçok kişide şahit olduk şu 2 yıllık süreçte.. İnanın günlerdir haftalardır içimiz ağlıyor bunların paragöz ve sıfır sonuçlu (başarısız) umut taciri kişiliklerini farkettiğimden beridir midem bulanıyor... Özellikle Hacettepe hocası olup HRS ile çalışanlardan uzak durun. Açıkçası şunu belirtmeliyim ki bu sektörde bize doğru söyleyen en kaliteli hoca Prof. Dr. Mustafa Bahçeci oldu. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün, biz kendisiyle bizzat görüşmeye gittik geçen sene ve olmayacak birşey için gereksiz umut vaadetmiyor net konuşuyor! Biz sadece doğruların söylenmesini istemiştik ama resmen "bunların durumları iyi 4 sene bunları bu hastaneye bağlar bi güzel soyarım" kötü niyetinin kurbanı olmuşuz...Merhaba, bende hrs ye gittim.2 kez denemem oldu ama sonuç alamadım, laboratuvarı için hep iyi şeyler duymuştum, sizin yorumunuzu okuyunca şaşırdım.şimdi nereye gitmeyi planlıyorsunuz? Ben tekrar gitmek konusunda kararsızım
Merhaba şok oldum Kaan aydos bizi hrs hastanesine yönlendirdi Batuhan Özmen'e eşim azfcli sperm sayısı çok çok az ama tüp bebek da yapıldı ama tutmadı tese ile olursa daha başarılı olur deniyor Kaan hoca bizi hrs yönlendirdi siz ne diyorsunuz bu konudaBen akademik personelim bu arada, düşünün, bu sektörden para kazanmaya o kadar alışmışlar ki beni bile 2 negatif sonuçtan sonra dalga geçerek "senden haber bekliyorumm aramadınn" diyerek alaya alıyor telefonda.... Çok iyi kazanıyorlar yalnız özellikle mikrotese'den elde edilen hücreler ile tüp bebek denemesini boşuna yaptırmayın... Mikrotese hücresi gelişmiyor, ama bunlar yaparız, 5 tüpünüz var diyerek insanları soyuyorlar! Üstelik HRS'nin laboratuarı embriyo oluşturmada ve teknik anlamda çok başarısız...Sağlıklı hücresi olan kişilerden aldıkları hücrelerle bile fragmantasyonla 3. kaliteye düşürüyorlar... Buna birçok kişide şahit olduk şu 2 yıllık süreçte.. İnanın günlerdir haftalardır içimiz ağlıyor bunların paragöz ve sıfır sonuçlu (başarısız) umut taciri kişiliklerini farkettiğimden beridir midem bulanıyor... Özellikle Hacettepe hocası olup HRS ile çalışanlardan uzak durun. Açıkçası şunu belirtmeliyim ki bu sektörde bize doğru söyleyen en kaliteli hoca Prof. Dr. Mustafa Bahçeci oldu. Kim ne derse ne düşünürse düşünsün, biz kendisiyle bizzat görüşmeye gittik geçen sene ve olmayacak birşey için gereksiz umut vaadetmiyor net konuşuyor! Biz sadece doğruların söylenmesini istemiştik ama resmen "bunların durumları iyi 4 sene bunları bu hastaneye bağlar bi güzel soyarım" kötü niyetinin kurbanı olmuşuz...
Biz düşünürsek yazın izinli olduğum 2 ayda Bahçeci kliniğine gitmeyi düşünüyoruz. Bir de eşim ve ben 1,5 aylık arı sütü ile koenzim Q10 kullanmayı düşünüyoruz... Bu merkezlerin sağladığı gebeliklerin zaten birçoğu kendiliğinden olma ihtimali yüksek olanlar.... Ekstra bir beceri ve marifetleri yok.... O nedenle ben insanlarımıza özellikle bu Umut Tacirliğine (artistik laflara!!!) kanıp boşuna paralarını harcamamalarını kendilerini yıpratmamalarını öneriyorum... Esas meslek etiği ve ahlak zor durumda olan insanlara doğruyu söylemek para için gereksiz umut vermemektir,
Sizce yanılıyor muyum?
Ben de ona bir zamanönce gitmiştim hastanın psikolojisini pek önemsemez aklına geleni patpat söyler izlenimi uyandırdı bendedeBaşkente zeynel beye 7 yıl önce ilk gittiğimde bana " sizin gibi kısır bir erkek çocuğunuz olduğunda o da sizin gibi aynı problemlerini yaşayacak, bunun için mi çocuk istiyorsunuz?" benzeri bir şey söyledi bana ve bir daha ona gitmedim, hala bu tür şeyler söylüyormu? merak ettim, bunun üzerine hacettepeye Tarık Aksu ya gittim ona bu söylenenleri ilettiğimde çok şaşırmıştı, sevgiler
gebeymissiniz hayırlı olsun hrs de mi hamile kaldinizMerhaba şok oldum Kaan aydos bizi hrs hastanesine yönlendirdi Batuhan Özmen'e eşim azfcli sperm sayısı çok çok az ama tüp bebek da yapıldı ama tutmadı tese ile olursa daha başarılı olur deniyor Kaan hoca bizi hrs yönlendirdi siz ne diyorsunuz bu konuda