Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım
benim ilk aşılamam ve gonaphene hap kullandım. 6 ytl.
195 ytl muayene için para ödedik, sonra yumurta takiplerinde para ödemedik. sadece takip öncesi E2 testi istedi. 60 ytl
çatlatma iğnesi pregnyl 20 ytl.
aşılama 605 ytl. ortalam 1000 ytl.
hrs de aşılama ameliyathanede yapıldı. 45 dak. dinlendim. sonra çıktı. hastaneyi ve çalışanları beğendim. işler rahat ilerliyor. tarık bey aşılama esnasında her soruma cevap verdi.
Başkente zeynel beye 7 yıl önce ilk gittiğimde bana " sizin gibi kısır bir erkek çocuğunuz olduğunda o da sizin gibi aynı problemlerini yaşayacak, bunun için mi çocuk istiyorsunuz?" benzeri bir şey söyledi bana ve bir daha ona gitmedim, hala bu tür şeyler söylüyormu? merak ettim, bunun üzerine hacettepeye Tarık Aksu ya gittim ona bu söylenenleri ilettiğimde çok şaşırmıştı, sevgiler
arkadaşlar ben ankaradaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim en ekonomik ve düzgün yer genarttı ve oradada ilk denemede hamile kaldım. umarım gönülden isteyen herkese nur topu gibi bebeler nasip eder.
Slm... Hrs hastanesinde annem 15 gün önce ameliyat oldu fakat önlem alınmadığı için sorunlar yaşadık ve halada yaşamaktayız. Evet hastane güzel doktor ilk etapta çok ilgili fakat köprüyü geçene kadar herşey. İlk günkü ilgiyi göremyrsunuz ve hacettepeye yönelendirme olayı hikaye para kazanaca bir hastan varken tarık bey hastasını biryere göndermez. Ailemizde ilk kez biri ameliyat oldu ve özel hastanelere olan güvenimiz bu ilk olayda çok sarsıldı.
arkadaşlar siteye yeni üye oldum fakat dikkatimi çeken bir konu oldu yıllardır tarık hocanın hastasıyım ve hrs acıldığından beri kontrollerimi orada oluyorm ve bir çok tanıgımda o hastanede işlem geçirdi.sitede hastane ve özellikle tarık hoca adına yazılan olumsuz hiç bir yazıya katılmıyorum ve aksine komplo olduğunu düşünüyourm.çünkü gercekten alanında prof olan bi insan olan tarık hoca her yönüyle insan canlısı olduğunun birebir şahidiyim.tarık hocayı düşünen arkadaşların birebir görüşme randevusu alıp daha sonra karar vermelerini tavsiye ederim......