Tüp Bebek Merkezleri Hrs Ankara

Hemsire bir arkadasim gatanin infertelite bolumunun cok iyi oldugunu soyledi. Sivil hasta kabul ediliyor. Ozelde denemeyecekler icin iyi bir alternatif olabilir.

canım

benim ilk aşılamam ve gonaphene hap kullandım. 6 ytl.
195 ytl muayene için para ödedik, sonra yumurta takiplerinde para ödemedik. sadece takip öncesi E2 testi istedi. 60 ytl
çatlatma iğnesi pregnyl 20 ytl.
aşılama 605 ytl. ortalam 1000 ytl.

hrs de aşılama ameliyathanede yapıldı. 45 dak. dinlendim. sonra çıktı. hastaneyi ve çalışanları beğendim. işler rahat ilerliyor. tarık bey aşılama esnasında her soruma cevap verdi.

canım tarık aksu herşeyiyle çok mükemmel bir doktor.Bende onun hastalarından biriydim.Tüp bebek değildi benim ama muayenelerim kendisinin kontrolündeydi.Hrs ise yeni açılan çok özel hastanelerden birisi Tüp bebek malzemelerinin bir kısmınıda benim çalışmakta olduğum şirketten temin ediyorlar.Seçimin gerçekten çok iyi olmuş

Başkente zeynel beye 7 yıl önce ilk gittiğimde bana " sizin gibi kısır bir erkek çocuğunuz olduğunda o da sizin gibi aynı problemlerini yaşayacak, bunun için mi çocuk istiyorsunuz?" benzeri bir şey söyledi bana ve bir daha ona gitmedim, hala bu tür şeyler söylüyormu? merak ettim, bunun üzerine hacettepeye Tarık Aksu ya gittim ona bu söylenenleri ilettiğimde çok şaşırmıştı, sevgiler

hulusi bey oldukça şakacı bir insan.bayağı şaka yapar insanı rahatlatırdı. kesinlikle senin dediğin tarzda birşeyle karşılaşmadım. sana tam olarak ne söyledi bilemiyorum.onun için bişey diyemiycem.ama ben hulusi beyi çokça araştırıp gittim. işinde çok iyi olduğunu sölediler. benim için birinci derecede önemli olan başarısıdır.kişiliği çok önemli değil ki ben kişilik olarak ta kötü bişeyle karşılaşmadım. ama öyle birşey demişsede ayıp etmiş haklısın ne diyim.ben burada uğraşan insanlara gerçekten iyi bir doktor tavsiye etmek için söyledim hulusi beyi. çünkü diğer tanıdık güvendiğimiz doktorlara sormuştuk.

canım birde GÜRGAN KLINIK araştırın bakın derim prof.dr timur gürgan hacettepenin profu ve tr ye ilk tüp bebeği getirenlerden
methini çok duydum

arkadaşlar ben ankaradaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim en ekonomik ve düzgün yer genarttı ve oradada ilk denemede hamile kaldım. umarım gönülden isteyen herkese nur topu gibi bebeler nasip eder.

arkadaşlar ben ankaradaki tüm tüp bebek merkezlerini gezdim en ekonomik ve düzgün yer genarttı ve oradada ilk denemede hamile kaldım. umarım gönülden isteyen herkese nur topu gibi bebeler nasip eder.

canım sana katılıyorum. ben özellikle eşim tüp bebeğe başvurmadan önce çok araştırma yaptık. sonra direk genart a geldik. anatolya ve centrumun para tuzağı olduğunu pek çok kaynaktan duymuştuk. hrs ve ankalife çok yeni merkezler oldugu için güvenemedik. gürgan klinik ve genart arasında gidip geldim ama gürgan klinik hakkında burada yazılanları okuyunca ondan da vazgeçtik. genartı deneyelim bir gidip görüşelim diye gitik. oradaki ilgi alakadan cok memnun kaldık. doktorum aysun hanımı çok seviyorum. merkeze her gittiğimde o beni muayene ediyor bu benim için cok önemli. her seferinde başka doktorun önüme çıkması, her seferinde başka doktora muayene olmam cok can sıkıcı hem de mahremiyetim açısından da hoş olmayacaktı. aysun hanıma cebinden her saat ulaşabiliyorum saolsun sorularımı her zaman yanıtlıyor. maddi açıdanda bize gerçekten çok cazip geldi. bizim durumumuz ortada diğer merkezlerde 5 milyarlardan söz ediliyormuş bizim gerçekten durumumuz müsait değil. bir de neden daha az ödeme gibi bir şansımız varken bunu kullanmayalım 5 milyar nerde 400 milyon nerde hem de aynı kalitede hizmet. (kırk yılın başı ssk lı olmak işe yaradı ya :)) )
kısaca ben genarttan çok memnunum herkese de öneriyorum. :nazar:

Slm... Hrs hastanesinde annem 15 gün önce ameliyat oldu fakat önlem alınmadığı için sorunlar yaşadık ve halada yaşamaktayız. Evet hastane güzel doktor ilk etapta çok ilgili fakat köprüyü geçene kadar herşey. İlk günkü ilgiyi göremyrsunuz ve hacettepeye yönelendirme olayı hikaye para kazanaca bir hastan varken tarık bey hastasını biryere göndermez. Ailemizde ilk kez biri ameliyat oldu ve özel hastanelere olan güvenimiz bu ilk olayda çok sarsıldı.

ankaradakı cogu dr a gıttım kıstlerım yapaısıklıklar yuzunden operasyonlar gecırdım cok yıprandım hakan satıroglu hocayı en sonunda buldum muhtesem bır dr cok bılgılı paragoz degıl guler yuzluu amaben malesef tayın yuzunden kendıme ızmırde merkez arıyorumm kesınlıkle tavsıye derımm

Slm... Hrs hastanesinde annem 15 gün önce ameliyat oldu fakat önlem alınmadığı için sorunlar yaşadık ve halada yaşamaktayız. Evet hastane güzel doktor ilk etapta çok ilgili fakat köprüyü geçene kadar herşey. İlk günkü ilgiyi göremyrsunuz ve hacettepeye yönelendirme olayı hikaye para kazanaca bir hastan varken tarık bey hastasını biryere göndermez. Ailemizde ilk kez biri ameliyat oldu ve özel hastanelere olan güvenimiz bu ilk olayda çok sarsıldı.

Canım ben de Tarık Bey'in hastasıydım..15 gün öncesine kadar..Tüp bebek hastası değilim, normal yollarla hamile kaldım..Daha önce bir düşüğüm olmuştu, ondan beri Tarık Bey'in hastasıydım..Şu anda 28 haftalık hamileyim..26 haftalık hamileyken, rutin kontrolüm için HRS'ye gittim..Tarık Bey enfeksiyon nedeniyle 4-5 mm incelme olmuş, daha sonraki dönemlerde sıkıntı yaratabilir, serklaj yapalım dedi..Tamam dedik..3-4 dk'lık bir işlem, 1.800 YTL ödedik, helal olsun dedik..Doktorumuz iyi, hastane iyi, bebek de iyi olursa bizden mutlusu olmaz..Bu arada operasyondan sonra kasılmalarım sıklaştı, kendisini arıyorum, bana dönmesi 5-6 saati buluyor..Doğum başlamış olsa doğururum yani..Derken internette araştırma yaparken benim durumumdaki hamişlere özellikle operasyon sonrasında kasılma önleyici ilaç verilmes gerektiğini öğrendim..Kendisine daha önce ilaç verecekmisiniz diye sormuştum, hayır demişti..Arayıp bir daha sorayım dedim..Tabiki de yerinde değildi, nihayet 4-5 saatin sonunda bana döndüğünde "Tarık Bey, benim durumunda şu şu ilaçları veriyorlarmş" dedim, demez mi "Senin ilaç daha etkili diye" çıldırdım..1.800 YTL aldığı operasyonun sonunda, vereceği ilacı unutmuş..Olabilir mi böyle bişey ya..Tamam bilgisine ve titrine saygım var ama, burda 2 can söz konusu; en azından biraz daha ilgili ve saygılı olabilirdi..Bir daha asla gitmem oraya..Hatta operasyondan sonra kontrol için bile başka hastaneye gittim..

arkadaşlar tavsiye ederim tarık hocayı ben ilk gebeliğimde takibimi tarık hoca yaptı ve cok memnun kalmıştım şimdi 2.gebeliğim ve gene tarık hocaya gidiyorum güler yüzlü ve hastasını dineleyen bi prof

arkadaşlar siteye yeni üye oldum fakat dikkatimi çeken bir konu oldu yıllardır tarık hocanın hastasıyım ve hrs acıldığından beri kontrollerimi orada oluyorm ve bir çok tanıgımda o hastanede işlem geçirdi.sitede hastane ve özellikle tarık hoca adına yazılan olumsuz hiç bir yazıya katılmıyorum ve aksine komplo olduğunu düşünüyourm.çünkü gercekten alanında prof olan bi insan olan tarık hoca her yönüyle insan canlısı olduğunun birebir şahidiyim.tarık hocayı düşünen arkadaşların birebir görüşme randevusu alıp daha sonra karar vermelerini tavsiye ederim......

arkadaşlar siteye yeni üye oldum fakat dikkatimi çeken bir konu oldu yıllardır tarık hocanın hastasıyım ve hrs acıldığından beri kontrollerimi orada oluyorm ve bir çok tanıgımda o hastanede işlem geçirdi.sitede hastane ve özellikle tarık hoca adına yazılan olumsuz hiç bir yazıya katılmıyorum ve aksine komplo olduğunu düşünüyourm.çünkü gercekten alanında prof olan bi insan olan tarık hoca her yönüyle insan canlısı olduğunun birebir şahidiyim.tarık hocayı düşünen arkadaşların birebir görüşme randevusu alıp daha sonra karar vermelerini tavsiye ederim......

Ne komplosu arkadaşım ya...Tarık Hoca'ya neden kin besleyeyim ki, doktorumla aramda kişisel bir husumet olması söz konusu olamaz ..Birebir randevu tavsiye etmişsin, tabiki de tanışma randevusu olumlu geçecek..Ha şunu da belirteyim benim tavsiyem üzerine kist ameliyatı için Tarık Bey'e giden bir arkadaşım da çok sorun yaşadı ve yeniden ameliyat olmak zorunda kaldı..Senin iyi niyetinden şüphem yok ama, bu kadar insan da yalan söylüyor olamaz değil mi..Evet Tarık Bey çok tecrübeli ve bilgili bir insan ama herşey tecrübe ve bilgiden ibaret değil, bazen hastaya yeterli ilgiyi ve ihtimamı da göstermek gerekiyor..

Bu arada şu ana kadar farklı tarihlerde 5 mesaj yazmışsın hepsi de HRS hakkında..Çok ilginç..

slm bende hrsde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum inş. msjı alıp cevap yazarsınız. diyarbakırdayım bu uygulama için ne kadar bir süreye ihtiyacım var birde kalacak yer problemi var onu nasıl aşabilirz. siz yaptırmışsınız size ne kadar tedavi masrafı oldu. teşekkürler. cevap yazarsanız daha sorularım olacak :d

Arkadaşlar ben en yakın arkadaşımın infertilite tedavisinde yanındaydım, lütfen HRS ve Tarık Aksu ile ilgili söyleyeceklerimi dikkatli dinleyin. Tarık bey'e arkadaşımın klomen tedavisinin 2. ayında gittik. Herkes süper doktor bir numara filan diyordu. Süper hastane binası yapmışlar, çok şık, öncelikle 1 saat bekledik her gittiğimizde inanılmaz yoğundu, sevimli, ve ilgili bir doktor. Muhakkak iyi kadın doğumcudur, ancak kesinlikle infertilite konusunda iyi olmadığını söyleyebilirim, arkadaşıma daha muayene etmeden aşılama önerdi ve sanki %100 sonuç alınıyor gibi konuşuyor. Klomenle gelişen yumurtaları 18. mm'e ulaştığında normal dozun çok üstünde pregnil ile çatlattı ve arkadaşım aşılama değil normal yolla deneme yaptı. Adet gecikmesinin ilk günü hcg'si 0,40 çıktı (hep 0,10 çıkıyordu tahminimiz pregnilin çok yüklenmesinden böyle bir artış olmuş olabilir) Tarık Bey'i aradı, Tarık bey 4-5 saat sonra kendisine döndü. Ne dese beğenirsiniz "bence hamilesin, ümitlen canım, hcg'nde hareketlenme olmuş, yarın yeniden test yaptır". Arkadaşım prof olan doktora inanıp ümitlendi tabi ve tabii ki hamile değildi. Buna ne dersiniz? Cehaletin bu kadarı diyorum, kaldı ki test sonucunu 3 kez tekrarlayıp faks bile çekmişti, yani Tarık bey'in yanlış anladığını da kimse iddia edemez. Tarık Bey'e üç kez arkadaşım tekrarladı emin misiniz doktor bey diye, ümitlen ümitlen bence diyip durdu. Neyse ardından çok yakın arkadaşım olan bir jinekoloğa bize infertilite konusunda bir uzman tavsiye etmesini söylediğimde o da Dr. Cihan Öztopçu'yu tavsiye etti, arkadaşıma klomen değil iğne tedavisi uygulayarak yumurtlattı ve ilk aşılamada başarılı oldu, ve bize 18 mm.'de yumurta çatlatmanın artık düntada terkedilen bir yöntem olduğunu söyledi. Her konuda çok aydınlatıcı, gereksiz ümitlendirmiyor, gerçekçi, çok ilgili herşeyiyle süper bir doktor. Ben de hamileyim ve hastasıyım çoook memnunuz, bunları Tarık beyle ilgili gerçekleri bilmeniz için sorumluluk biliciyle yazıyorum, infertilite dışında gidebilirsiniz, ama infertilite için aslaaaaaaaaaa.

merhaba arkadaşlar bende geçen hafta başladım Tarık Aksu'ya gitmeye adetimin 2.günü gittim.ultrasonda baktı ve yumurta rezervimin çok iyi olduğunu iğneyle başlamanın uygun olmadığını söyledi aşılama için sanırım tüp diyecek adetin 12. günü gelmemi söyledi bakalım ne diyecek belli olacak. ama burdaki yazıları okuyunca kafam çok karıştı nereye gideceğiz biz yaaaasenağlama.4 yıl oldu bebek yok.offff offfff kafam çok karıştı.herşey para olmuş umutlar,mutluluklar...ya adamlar tüp bebek paketimiz var diyo sanki çeyiz paketi der gibi bu nedir ya mal gibi bahsediliyo....

Ben daha önce 4 çocuğumu kaybettim ve hep doktorların ilgisizliği ile karşılaştım ve son bebeğimide zonguldak karaelmas üniversitesi araştırma hastanesinde doğumuma 1 ay kala hastanede yatarak geçirmiş olmama rağmen hastanede o kadar hemşire ve doktorların arasında bebeğimi kaybettim ve doktorumda doçent doktor mustafa başaran DOÇ.DR.MUSTAFA BAŞARAN dı isimlerini yazıyorumki sizler bu hatalara düşmeyin, ve sonra ankaraya tüp bebek için eşimle karar aldık ve hrs hastanesine gittim ve doktorumuzda prof.doktor TARIK AKSU idi ve bizi ilk gittiğimizde çok güzel karşıladı
işte doktorumuz budur dedik yine yanılmıştık fakat bilmiyorduk yanılmıştık diyorum ilk gittiğimizde beni muayene etti ve ufak bir operasyon geçirdim ve ilk gidişimizle bizden 1.300 tl para aldı tamam dedik demekki bir sııntı vardı dedik ama öyle değildi, çünkü her ilk gidenlerde genellikle bir sıkıntı buluyor ve biraz parayı çarpıyor bunu felsefe ve ticaret haline getirmiş bir kere kim tutar onu,.. para bizim için hep geri pilanda kaldı ve tarık aksuya gitmeye devam ettik taki tüp bebek işlemlerine başlayana kadar ve bizden zonguldaktan gelmeden önce tüp bebek için bir sürü sıkıntı çıkardılar çünkü hrs hastanesinin sekreterleri ve doktorları ve hemşireleri ne dediklerini bilmiyorlar biri başka söylüyor biri başka doktor ise çok başka şey söylüyor daha sonara hrs hastanesine geldik ve eşimle kendimizi daha önceki geldiğimiz hrs hastanesine değilde devletin ssk hastanesine geldiğimizi sandık çünkü gerçekten doktorundan tut tüm çalışanlar ne dediklerini bilmiyordu yani orası hrs hastanesi değilde tavuk çiftliği gibi bir yerdi ve hep sıkıntılarla karşılaştığımız içinde her şeyde bir hayır vardır diyerek hrs hastanesini ve tarık aksu yu terkettik şu zamanda hiç bir doktora güvenilmiyor sıkıntısız hamilelik geçiren hastalar doktorların daha çok ilgisini çekiyor çünkü sıkıntısız hamilelik yaşayanlarda sıkıntı olmuyor ve herşey daha güzel ve rahat geçiyor onlarında bu işine geliyor yani kısacası tarık aksu ne dediğini bilmiyor sakın kızlar hrs hastanesine ve tarık aksuya giderken bir kaç kez düşünün sıkıntılı hamilelik geçiren bayanlar ve tüp bebek kararı veren bayanlar iyi araştırın öyle gidin benden size tavsiye bu kadar hrs hastanesinin bir hastane değil ticarethane olduğunu unutmayın ve tarık aksununda yeni bir doktor değil bir profösör ve artık hayatını bir dolar işareti olarak gördüğünü unutmayın ben mağdur duruma düştüm sizlerde düşmeyin.ve tüp bebek içinde en çok parayı hrs hastanesi alıyor.

merhaba arkadaşım bizlede bayanız ve çok şeyler yaşadık kimse tarık aksuyu kötülemez fakat hrs hastanesine gittiğimiz zaman tarık aksu tarafında ilgi görmeyenler bizleriz ve herhalde siz sıkıntısız normalde doktora gidecek bir durumunuz olmasa bile yine doktora gidenlerdensiniz çünkü sıkıntılı bir hasta olsaydınız bu kadar tarık aksuyu korumazdınız.

Back
X