- 14 Nisan 2016
- 394
- 197
- 53
- Konu Sahibi Ogemibirgungelecek
Merhaba kızlar ben dün hsG cektirdim çok şükür ki temiz çıktı ama doktor korunmami söyledi bu bir ay .sizce ne yapmalıyım korunan da var korunmayan da kararsız kaldim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba ben de yeni çektirdim hsg , dr bana da korun dedi bu ay, sanırım yumurtalar radyasyon ve ilaç aldığı için falan diyolarMerhaba kızlar ben dün hsG cektirdim çok şükür ki temiz çıktı ama doktor korunmami söyledi bu bir ay .sizce ne yapmalıyım korunan da var korunmayan da kararsız kaldim
adet bitince ilk üç gün içinde çekiyorlarmış galiba, benim bitince temiz olduğum 3. gün çekti doktor, sadece o demir aletleri yerleştirdiği yerde acım oldu sıvı verirken olmadı, doktor da şaşırdı gerçi, sıvı verirken çoğu hastası basınç hissediyormuş az acı duyuyormuş. Ama anestezi gerektirecek bir acı olmuyor dedi doktor boşa alma anestezi dedi cidden sadece o aletleri tutturdu mu ne yaptı orası zonkladı o da 5 dk durmuşumdur o acıyla, dayandımHsg yi adet bitiminden sonra mı çekiyor ve ne kadar sürüyor bende cektirecegim ve biraz korkuyorum
adetin 8.gunu git canım 5 dk sürüyor korkma hiçbişey anlamiyosun bile hayatımHsg yi adet bitiminden sonra mı çekiyor ve ne kadar sürüyor bende cektirecegim ve biraz korkuyorum
Tsk ler cnmadetin 8.gunu git canım 5 dk sürüyor korkma hiçbişey anlamiyosun bile hayatım
TSk ederim cnmadet bitince ilk üç gün içinde çekiyorlarmış galiba, benim bitince temiz olduğum 3. gün çekti doktor, sadece o demir aletleri yerleştirdiği yerde acım oldu sıvı verirken olmadı, doktor da şaşırdı gerçi, sıvı verirken çoğu hastası basınç hissediyormuş az acı duyuyormuş. Ama anestezi gerektirecek bir acı olmuyor dedi doktor boşa alma anestezi dedi cidden sadece o aletleri tutturdu mu ne yaptı orası zonkladı o da 5 dk durmuşumdur o acıyla, dayandım
ne demek canimTsk ler cnm
evet benim o gün aşırı kaşık ağrım oldu çatlycak gibi ama su var ben alet bozuldu diye iki kere çekildim ondan sanırımTSk ederim cnm sonrasında ağrı oldu mu
slm lar cnm sorunu söyle cvb layim . Evet yumurta geç çatlama gösteriyor . Bir adet döngusundeKızla ya geçen ay hsg çektirdim arkuat uterus çıktı doktor gebe kalmana engel değil dedi rahat ol dedi yumurtam bu ay geç çatladı ayın 24 ünde çatlaması gerekirken 28 in de gittim yumurtam 20 mldi ama hala çatlamamıştı doktor çatlamak üzere dedi neyse adet günümde erken gebelik testi aldım yaptım negatifti adetim Mayıs'ın 8 indeydi ama hala adet olmadım hiç daha önceden aksamazdı şimdi kan testi yaptım yine negatif ama adet de olmadım şimdi bu neyin nesi ? Geç yumurta çatlayınca geç mi adet olunuyor ???? Lütfen bilgisi olan aydınlatsın beni?
Hayır canım yumurtlama iğnesi olmadım ki sadece hsg çektirdim bu ay klomen yada ovitrellee yada aşılama falan yok bende olmadım yani ben bu işi anlamadım hiçslm lar cnm sorunu söyle cvb layim . Evet yumurta geç çatlama gösteriyor . Bir adet döngusunde
1. Hafta Adet olursun bitersin , 2 hafta bittikten sonraki hafta rahim toparlanir ve yukarı çekilmeye başlar ve bu hafta yumurtlama dönemin başlar 3. Hafta yumurtlama dönemin biter yumurta büyür eğer döllenme olmamış sa yumurtalık yolundan geçer ve Rahime düşer 4. Hafta tekrar adet olursun ..
Sende ki sorun anladigim kadariyla döllenme olmamış ve yumurtadan geç çatlama göstermiş . belki doktorun verdiği çatlama iğnesi in dozu düşük kalmış olabilir...
bişi deil canım inşalah hayırlısıyla evlat sahibi olursunTSk ederim cnm
Bana mı sordunuz bu soruyu Deniz derya hanım ???Ne alamadığını söylersen yardimci olurum belki . Ayrıca yumurtadan bahsedince ilaç kullandığını zannettim. Kusurabakma. Sen kan testi yaptırdın mi?
Evet cnm ...Bana mı sordunuz bu soruyu Deniz derya hanım ???
Hsg çektirdiğim ay ilaç yada yum iğnesi kullanmadım yumurtam 6 gün geç çatladı ve 5 gün de adetim geçti tamam artık gebeyim dedim geç döllenme oldu sandım ki bugün kırmızılar geldiEvet cnm ...