- 23 Şubat 2019
- 1.838
- 962
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
ben aynı hafta hamile kalmadım ama doktor hsgden hemen sonra korunmayı bırak dedi. böyle bir risk olsa söylerdi bence. sadece hsgyi hemen regl bitiminde yapmak gerekiyor nasıl yumurtlama zamanınıza denk geldi ?Hsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?
ben aynı hafta hamile kalmadım ama doktor hsgden hemen sonra korunmayı bırak dedi. böyle bir risk olsa söylerdi bence. sadece hsgyi hemen regl bitiminde yapmak gerekiyor nasıl yumurtlama zamanınıza denk geldi ?
Bana da doktor önerdi ama ben hala çekinmedim nasıl karar verdiniz ben korkuyorum açıkçası birazHsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?
Bana da doktor önerdi ama ben hala çekinmedim nasıl karar verdiniz ben korkuyorum açıkçası biraz
Devlet mi özel mi acabaÇatlatma iğnesi oldum ve tutmadı doktor tüpler tıkalı olabilir dedi durumuna bakalım dedi yani ama ölüm yok sonuçta diye c tipi cihazla çektireceğim cumartesi randevu aldım
Devlet mi özel mi acaba
Ben de bu ay HSG çekildim, doktor bir gün sonra ilişkiye girebilirsiniz dedi. Zaten bir gün sonra da yumurtlama günüme denk geldi ama risk var vs bir şey demediHsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?
Canım korkma sedasyon veriyorlar hafif uyutuyorlar zaten 15 dakika bile sürmüyorBana da doktor önerdi ama ben hala çekinmedim nasıl karar verdiniz ben korkuyorum açıkçası biraz
Devlette yokmuş diye duydum ondan tedirginimCanım korkma sedasyon veriyorlar hafif uyutuyorlar zaten 15 dakika bile sürmüyor
Ben varım hatta dogum yaptim bebegim 7 aylikHsg çekileceğim tüplere bakılacak ama hemen o hafta yumurtalama haftam hamile kalmayı radyasyon yüzünden riskli diyen doktorlar var çekilip aynı anda hamile kalan var mı neler yaşadınız?
Canm benim ben hamile kaldım hiç korkma hsg den çıktıktan sonra hemen deneyin yani biraz acılı ama bir şey olmaz korkma söylemesi biraz zor ama yani çıkar çıkmaz deneyinBenimde 25 kasım çekilecek ve tam o gün takvime göre pik günüm
Ben varım hatta dogum yaptim bebegim 7 aylik
Özel de yaptır imkanın varsa. Ben ilk yaptırdığımda anestezi almamıştım mahvoldum. İkinci de uyutun beni dedim tek isteğim bu dedim. Özel de yaptırdım iki kez ilkinde de keşke uyusaydım diyorum şimdiDevlette yokmuş diye duydum ondan tedirginim
İşte bende anestezisiz olcam ondan korkuyorum özelde 10-12 bin arası fiyat çekiyorlarmış o yüzden sıcak bakmıyorum oraya da devleti de gözüm yemiyor canım acıycak diye beklemedeyim bakalımÖzel de yaptır imkanın varsa. Ben ilk yaptırdığımda anestezi almamıştım mahvoldum. İkinci de uyutun beni dedim tek isteğim bu dedim. Özel de yaptırdım iki kez ilkinde de keşke uyusaydım diyorum şimdi
Hayır canm kendisi suan çok saglikliBebekte herhangi bir sorun var mı peki
Ben devlette öektirdim. Acısı 5 dk sürüyor ben de çok korkmuştum ama düşündüğüm gibi değilmiş. Regl sancısı çeken biriyseniz hiç korkmayın ani bi regl sancısı gibi 20 saniye bile sürmedi o krampDevlette yokmuş diye duydum ondan tedirginim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?