Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun inşallah rabbim hayırlı ile evlat sahibi olmayı nasip eder kısa zamanda hepimizeBen subat ayında istanbulda cekildim, inanın korkulacak hiç birsey yok adet sancisi gibi anlik sanci oldu, hatta bu ay bir daha cekilcem. Gecmis olsun simdiden size.
Merhaba ben çektirdim Umuttepe’de 24 nisandaKocaeli Umuttepe araştır hastanesinde HSG yani rahim filimi çektireniniz varmı aranızda
Nasıl geçti peki memnun kaldınızmıMerhaba ben çektirdim Umuttepe’de 24 nisanda
Girmeden önce çok okudum çok araştırdım izlemediğim video okumadığım yazı kalmadı. Özelde anestezi altında mı çekilmeli yoksa Umuttepe de olsa zor olur mu gbi beynimi meşgul ettim. Sonra rahim filminde 2 dk adet sancısına dayanamayacaksam doğum nasıl yapıcam diye bi cesaret geldi. Öncelikle sizden temiz çarşaf, ıslak mendil, havlu kağıt ve buscopan ilaç istiyorlar. Randevuya gittiğinizde aç mısın diye soruyorlar açsan kahvaltı yap ilaçtan 1 tane al gel diyorlar (yaklaşık yarım saat 45 dk süre veriyorlar) odaya giriyorsunuz kabin var oraya gidip altınızdaki herşeyi çıkartıp çarşafa sarılıp gelmenizi sedyeye yatmanızı istiyorlar. Doktor gelip çarşaf aralığından bacaklarını dikip karnına çekmeni istiyor önce rahim girişine huni şeklinde olduğunu düşündüğüm rahim ağzını açık tutacak birşey yerleştiriyor bunu hissediyorsun ama acılı değil. Burası önemli rahim iç duvarına ağrı kesici iğne yapıyor minik anestezi olması için diye düşünüyorum. Sonra ince birşeyle ilerliyorlar ekrana yansıyor izleyebiliyorsun. Sonra mavi su gönderiyorlar bu gerçekten adet ağrısıyla bir bi ağrı. Önemli olan rahmini kasmamak derin nefes almak dişlerini ve avuçlarını sıkmanı tavsiye ederim. Gerçekten 2 dakika sürüyor sonra kıl şeklinde olan hortumu çıkartıyorlar sonra ağız kısma koyulan hüna çıkıyor ve hafif doğrularak kalkmanı söylüyorlar içinden sular çıkıyor çarşaf onu tutmaya yarıyor tekrar kabine dönüp giyinmeni söylüyorlar. İlgi alaka olarak özel hastaneden hiçbir farkı yok. İşlem sonrasında karşı binaya üroloji kısmına yönlendiriyorlar doktor reçete yazıyor. Enfeksiyon kapmaman için antibiyotik ilaç ve mide koruyucu yazıyor 1 hafta kullanıyorsun ilişki yasak. Hepsi bu :) umarım hayırlısıyla atlatırsın sende. Benim kadar canı tatlı birini görmedim ben bile bu şekilde atlattıysam herkes herşeyş yapar çok korkuttum kendimi girmeden korkudan ağladım kapıda. Çıktım normal hayatıma döndüm hiçbirşey olmamış gibi. Sende korkutma sakın kendini çok güzel geçicek öyle düşün:)Nasıl geçti peki memnun kaldınızmı
Gerçekten çok güzel bi aydınlatıcı bilgi oldu benim için bir kaç sorum olcak ilişkiyi kaç gün yasak ediyorlar birde doktora rica ettiğimiz zaman eşimizde bizimle birlikte filim odasına girebiliyormu ben eşiminde girmesini istiyorum çünküGirmeden önce çok okudum çok araştırdım izlemediğim video okumadığım yazı kalmadı. Özelde anestezi altında mı çekilmeli yoksa Umuttepe de olsa zor olur mu gbi beynimi meşgul ettim. Sonra rahim filminde 2 dk adet sancısına dayanamayacaksam doğum nasıl yapıcam diye bi cesaret geldi. Öncelikle sizden temiz çarşaf, ıslak mendil, havlu kağıt ve buscopan ilaç istiyorlar. Randevuya gittiğinizde aç mısın diye soruyorlar açsan kahvaltı yap ilaçtan 1 tane al gel diyorlar (yaklaşık yarım saat 45 dk süre veriyorlar) odaya giriyorsunuz kabin var oraya gidip altınızdaki herşeyi çıkartıp çarşafa sarılıp gelmenizi sedyeye yatmanızı istiyorlar. Doktor gelip çarşaf aralığından bacaklarını dikip karnına çekmeni istiyor önce rahim girişine huni şeklinde olduğunu düşündüğüm rahim ağzını açık tutacak birşey yerleştiriyor bunu hissediyorsun ama acılı değil. Burası önemli rahim iç duvarına ağrı kesici iğne yapıyor minik anestezi olması için diye düşünüyorum. Sonra ince birşeyle ilerliyorlar ekrana yansıyor izleyebiliyorsun. Sonra mavi su gönderiyorlar bu gerçekten adet ağrısıyla bir bi ağrı. Önemli olan rahmini kasmamak derin nefes almak dişlerini ve avuçlarını sıkmanı tavsiye ederim. Gerçekten 2 dakika sürüyor sonra kıl şeklinde olan hortumu çıkartıyorlar sonra ağız kısma koyulan hüna çıkıyor ve hafif doğrularak kalkmanı söylüyorlar içinden sular çıkıyor çarşaf onu tutmaya yarıyor tekrar kabine dönüp giyinmeni söylüyorlar. İlgi alaka olarak özel hastaneden hiçbir farkı yok. İşlem sonrasında karşı binaya üroloji kısmına yönlendiriyorlar doktor reçete yazıyor. Enfeksiyon kapmaman için antibiyotik ilaç ve mide koruyucu yazıyor 1 hafta kullanıyorsun ilişki yasak. Hepsi bu :) umarım hayırlısıyla atlatırsın sende. Benim kadar canı tatlı birini görmedim ben bile bu şekilde atlattıysam herkes herşeyş yapar çok korkuttum kendimi girmeden korkudan ağladım kapıda. Çıktım normal hayatıma döndüm hiçbirşey olmamış gibi. Sende korkutma sakın kendini çok güzel geçicek öyle düşün:)
Merhaba ne yaptınız ben de orda çektireceğim ama korkuyorumKocaeli Umuttepe araştır hastanesinde HSG yani rahim filimi çektireniniz varmı aranızda
Allah sizden razı olsun şöyle bir yorum o kadar aradım ki bir türlü bulamadım başlık sahibi de sormuş ben de sormak istiyorum ama ilişki ne zamana kadar yasak antibiyotik bitene kadar mıGirmeden önce çok okudum çok araştırdım izlemediğim video okumadığım yazı kalmadı. Özelde anestezi altında mı çekilmeli yoksa Umuttepe de olsa zor olur mu gbi beynimi meşgul ettim. Sonra rahim filminde 2 dk adet sancısına dayanamayacaksam doğum nasıl yapıcam diye bi cesaret geldi. Öncelikle sizden temiz çarşaf, ıslak mendil, havlu kağıt ve buscopan ilaç istiyorlar. Randevuya gittiğinizde aç mısın diye soruyorlar açsan kahvaltı yap ilaçtan 1 tane al gel diyorlar (yaklaşık yarım saat 45 dk süre veriyorlar) odaya giriyorsunuz kabin var oraya gidip altınızdaki herşeyi çıkartıp çarşafa sarılıp gelmenizi sedyeye yatmanızı istiyorlar. Doktor gelip çarşaf aralığından bacaklarını dikip karnına çekmeni istiyor önce rahim girişine huni şeklinde olduğunu düşündüğüm rahim ağzını açık tutacak birşey yerleştiriyor bunu hissediyorsun ama acılı değil. Burası önemli rahim iç duvarına ağrı kesici iğne yapıyor minik anestezi olması için diye düşünüyorum. Sonra ince birşeyle ilerliyorlar ekrana yansıyor izleyebiliyorsun. Sonra mavi su gönderiyorlar bu gerçekten adet ağrısıyla bir bi ağrı. Önemli olan rahmini kasmamak derin nefes almak dişlerini ve avuçlarını sıkmanı tavsiye ederim. Gerçekten 2 dakika sürüyor sonra kıl şeklinde olan hortumu çıkartıyorlar sonra ağız kısma koyulan hüna çıkıyor ve hafif doğrularak kalkmanı söylüyorlar içinden sular çıkıyor çarşaf onu tutmaya yarıyor tekrar kabine dönüp giyinmeni söylüyorlar. İlgi alaka olarak özel hastaneden hiçbir farkı yok. İşlem sonrasında karşı binaya üroloji kısmına yönlendiriyorlar doktor reçete yazıyor. Enfeksiyon kapmaman için antibiyotik ilaç ve mide koruyucu yazıyor 1 hafta kullanıyorsun ilişki yasak. Hepsi bu :) umarım hayırlısıyla atlatırsın sende. Benim kadar canı tatlı birini görmedim ben bile bu şekilde atlattıysam herkes herşeyş yapar çok korkuttum kendimi girmeden korkudan ağladım kapıda. Çıktım normal hayatıma döndüm hiçbirşey olmamış gibi. Sende korkutma sakın kendini çok güzel geçicek öyle düşün:)
Ben çektirdim korkmanıza gerek yok hicbiseyde hissetmedimMerhaba ne yaptınız ben de orda çektireceğim ama korkuyorum
Regl san sonra ilişki olmaz regl 7-8-9 cu gunde yapıloyorGerçekten
Gerçekten çok güzel bi aydınlatıcı bilgi oldu benim için bir kaç sorum olcak ilişkiyi kaç gün yasak ediyorlar birde doktora rica ettiğimiz zaman eşimizde bizimle birlikte filim odasına girebiliyormu ben eşiminde girmesini istiyorum çünkü
Hsg denmı? 2 gun yasakAllah sizden razı olsun şöyle bir yorum o kadar aradım ki bir türlü bulamadım başlık sahibi de sormuş ben de sormak istiyorum ama ilişki ne zamana kadar yasak antibiyotik bitene kadar mı
Bana adetimin bitiş tarihini sordular 7 Şubat dedim 14 şubata gün verdiler yani bittikten sonra aradan bir hafta geçince gün veriyorlar doğru muHsg denmı? 2 gun yasak
Bende reglın bitiş yok başlagıc tarihinde 7-8 güne verdıler her yer farklıdır belki ben sonomed kadıkoy şubesınde oldumBana adetimin bitiş tarihini sordular 7 Şubat dedim 14 şubata gün verdiler yani bittikten sonra aradan bir hafta geçince gün veriyorlar doğru mu
Bende bugün orda oldum ilişki nezaman dediler size bana demediler birşey gebelik oluştu mu acaba aBende reglın bitiş yok başlagıc tarihinde 7-8 güne verdıler her yer farklıdır belki ben sonomed kadıkoy şubesınde oldum
Hsg de soramı ilişki ne zaman anlamdımBende bugün orda oldum ilişki nezaman dediler size bana demediler birşey gebelik oluştu mu acaba
EvetHsg de soramı ilişki ne zaman anlamdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?