- 5 Ocak 2024
- 62
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi cekkmezcanan
-
Herkese merhaba kızlar bende bugün üye oldum dün anestezili hsg çekindim özelde ve aşırı kolay çok şükürki tüplerim açık çıktı ve hsg sonrasında kanama denmeyecek kadar az lekelenme oluyo korkan varsa ki korkulacak birşey yok tavsiye ederim çektirin. 10 gün ilişki yok dendi bakalım sonrasında denemelere başlayacağız. Bir çok yorum okudum çoğu hsg sayesinde hamile kalmış Allah herkesin kalbine göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin inşallah sizde mi hsg çektirdiniz?Sanırım Allah kadere yazmışsa bu sayfaya bile üye olduruyor hep okurdum burda yazılanları evlenince üye olup bende yazmak nasip oldu inşallah sağlıklı bebeklermz olur
Bende 20 aralıkta özelde çektirdim anesteziliHerkese merhaba kızlar bende bugün üye oldum dün anestezili hsg çekindim özelde ve aşırı kolay çok şükürki tüplerim açık çıktı ve hsg sonrasında kanama denmeyecek kadar az lekelenme oluyo korkan varsa ki korkulacak birşey yok tavsiye ederim çektirin. 10 gün ilişki yok dendi bakalım sonrasında denemelere başlayacağız. Bir çok yorum okudum çoğu hsg sayesinde hamile kalmış Allah herkesin kalbine göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
İnşallah olmazsınız herşey gönlünüzce olsunBende 20 aralıkta özelde çektirdim anesteziliadet günümü bekliyorum inşallah olmam yumurtlama günlerimide değerlendirdim
Neden 3 ay sonra?Bende 3 ay sonra çektiricem inşallah güzel sonuçlar alırız
Bu ay dış gebelik ameliyat oldum 3 ay sonra dedi doktorumNeden 3 ay sonra?
Rabbim sizinde gönlünüze göre versinİnşallah olmazsınız herşey gönlünüzce olsun
Anladım çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallahBu ay dış gebelik ameliyat oldum 3 ay sonra dedi doktorum
Birde adet olmazsanız inşallah bana mutlaka haber verirmisiniz çok merak ediyorm hsg sayesinde hamile kalabilcekmisiniz çok kalan varBende 20 aralıkta özelde çektirdim anesteziliadet günümü bekliyorum inşallah olmam yumurtlama günlerimide değerlendirdim
Amin canım inşallah hepimizin bebişleri olurAnladım çok geçmiş olsun rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Veririm tabiiBirde adet olmazsanız inşallah bana mutlaka haber verirmisiniz çok merak ediyorm hsg sayesinde hamile kalabilcekmisiniz çok kalan var
Damar yolundan veriliyor anestezi ben tabi anestezili olduğu için kaç dakika baygın olduğumun farkında değildim hocanın ayak ucuma geldiğini hatırlıyorum gerisi yok bendeMerhabalar bende dış gebelik geçirdim 2 ay oldu doktorum istedi ticari amaçlı olduğunu düşündüğüm için devlette doktora gidip teyit edip öyle çektiricem bende anestezili istiyorum iğne ile mi bayıltıyorlar acaba ? Birde kaç dk baygın oluyorsunuz
Damar yolundan veriliyor anestezi ben tabi anestezili olduğu için kaç dakika baygın olduğumun farkında değildim hocanın ayak ucuma geldiğini hatırlıyorum gerisi yok bendeeşimin söylediğine göre 10-15 dakika sürmüş
Medikal parkta yaptırdım ama hocadan pek memnun kalmadım sadece birgün lekelenme şeklinde kanama denmiycek kadar az geldi sonrasında bir sıkıntı yoktu hoca hap verdi 2 kutu 5 gün bunlara devam et diye günlük yaşantımı etkilemedi işe gelip çalıştım bile ertesi gün o derecesüper valla istediğimde tam olarak bu peki nerede oldunuz günlük yaşamınıza devam edebildiniz mi sonrasında
Ben 5-6 gün önce anestezili çektirdim hiç bişey hissedilmiyor uyanınca bende ağrı ve kanama çok oldu ama geçtiMerhabalar bende dış gebelik geçirdim 2 ay oldu doktorum istedi ticari amaçlı olduğunu düşündüğüm için devlette doktora gidip teyit edip öyle çektiricem bende anestezili istiyorum iğne ile mi bayıltıyorlar acaba ? Birde kaç dk baygın oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?