Hsg çekimi

Ben bizzat hastanede çalıştığım bir hemşireye sordum şiddetli ağrın olur dedi elinden geldikçe doktorun tavsiye ettiği süreden dışarı çıkma dendi sizde doktorunuzun dediğine uyun bence

Zaten bu hsg nin 4 ay boyunca hamile kalma şansı yüksek diğer yumurtlama döneminizi değerlendirirsiniz şansıma benim yumurtlama dönemim denk geliyo

Doktora gidip sormuş olsaydım sizlerden fikir istemezdim. Gidemediğim için önden bilen yaşayan kişilerden bilgi almak istedim.
Kusura bakmayın bana doktorum böyle kağıt vermedi o yüzden sordum ama bence temiz gibi duruyo sonuç inşallahta öyledir hakkınızda hayırlısı Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah

Amin canım. Arı sütü ve incir kürünüde dene. Bende yumurta sayısında çok faydalı oldu. 26 yumurta topladılar.

Kusura bakmayın bana doktorum böyle kağıt vermedi o yüzden sordum ama bence temiz gibi duruyo sonuç inşallahta öyledir hakkınızda hayırlısı Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Rahimde perde varmış operatif histeroskopi olmam gerekiyormuş. Onun dışında bir sorun yok şükür. Bu ay için 3 solda 2 sağda yumurta saymıştı ama şuan için birşey yapamayacağız ameliyatı olmam gerekiyor önce.
Amiinn Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Arı sütü ve incir ürünü nasıl yaptınız acaba

Arı sütünü aktardan aldım. Hazır zaten. Sadece sabahları aç karnıma bir kaşık yedim.
İki tane inciri küçük doğrayıp iki bardak kaynamış suyun içinde biraz beklettim (5dakika kadar) o suyu içtim.
Bir tane havucu iki bardak kaynamış suda beklettim(5 dakika) içtim.
Doktor bile şaşırdı bukadar yumurta olmasına.
Şimdide ikincş gündeyiz 26 taneden 19 tanesi kaldı bakalım çarşambaya kadar kaç tane yetişecek.

Sadece arı sütü mü polen propolis karışım mı ? Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah kalır ve gelişir yumurtalarınız

Hangi hoca acaba, ben de oraya gidiyorum, bayan ve kapalı mı doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…