- 5 Ocak 2024
- 62
- 14
- 8
- 25
- Konu Sahibi cekkmezcanan
-
Ben bizzat hastanede çalıştığım bir hemşireye sordum şiddetli ağrın olur dedi elinden geldikçe doktorun tavsiye ettiği süreden dışarı çıkma dendi sizde doktorunuzun dediğine uyun benceCuma günü bende hsg çektirdim. 3 gün ilişki yok dedi doktorum. 1 ay korun dedi. Korunmak gerekiyor mu hsg den sonra hamile kalan baya insan var. Yumurtlama zamanını değerlendirmek istiyorum hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
Size kaç gün ilişki yok dendi aceba?Ben 5-6 gün önce anestezili çektirdim hiç bişey hissedilmiyor uyanınca bende ağrı ve kanama çok oldu ama geçti
Zaten bu hsg nin 4 ay boyunca hamile kalma şansı yüksek diğer yumurtlama döneminizi değerlendirirsiniz şansıma benim yumurtlama dönemim denk geliyoCuma günü bende hsg çektirdim. 3 gün ilişki yok dedi doktorum. 1 ay korun dedi. Korunmak gerekiyor mu hsg den sonra hamile kalan baya insan var. Yumurtlama zamanını değerlendirmek istiyorum hamile kalırsam bebeğe zararı olur mu acaba bilgisi olan var mı
1 hafta dedi herkese farklı söylüyorlar heraldeSize kaç gün ilişki yok dendi aceba?
Aynen büyük ihtimalle benide şaşırtan o zaten1 hafta dedi herkese farklı söylüyorlar heralde
Ayyy hadi inşallah 1-2 gününüz kalmış ilişki için inşallah güzel haberlerinizi alırız1 hafta dedi herkese farklı söylüyorlar heralde
Sonucu doktorunuza sormadınızmı?merhaba hanımlar bugün hsg çektirdim çıkan sonuç bu şekilde sizce nasıl duurm
Eki Görüntüle 3368324
Feyza hanım naptınız adet oldunuzmu aceba?Bende 20 aralıkta özelde çektirdim anesteziliadet günümü bekliyorum inşallah olmam yumurtlama günlerimide değerlendirdim
Henüz olmadım :) 14 Aralık adet tarihim bekliyorumFeyza hanım naptınız adet oldunuzmu aceba?
Doktora gidip sormuş olsaydım sizlerden fikir istemezdim. Gidemediğim için önden bilen yaşayan kişilerden bilgi almak istedim.Sonucu doktorunuza sormadınızmı?
Kusura bakmayın bana doktorum böyle kağıt vermedi o yüzden sordum ama bence temiz gibi duruyo sonuç inşallahta öyledir hakkınızda hayırlısı Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallahDoktora gidip sormuş olsaydım sizlerden fikir istemezdim. Gidemediğim için önden bilen yaşayan kişilerden bilgi almak istedim.
Herkese merhaba kızlar bende bugün üye oldum dün anestezili hsg çekindim özelde ve aşırı kolay çok şükürki tüplerim açık çıktı ve hsg sonrasında kanama denmeyecek kadar az lekelenme oluyo korkan varsa ki korkulacak birşey yok tavsiye ederim çektirin. 10 gün ilişki yok dendi bakalım sonrasında denemelere başlayacağız. Bir çok yorum okudum çoğu hsg sayesinde hamile kalmış Allah herkesin kalbine göre versin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Teşekkür ederim mutlaka deneyeceğim.Amin canım. Arı sütü ve incir kürünüde dene. Bende yumurta sayısında çok faydalı oldu. 26 yumurta topladılar.
Arı sütü ve incir ürünü nasıl yaptınız acabaAmin canım. Arı sütü ve incir kürünüde dene. Bende yumurta sayısında çok faydalı oldu. 26 yumurta topladılar.
Rahimde perde varmış operatif histeroskopi olmam gerekiyormuş. Onun dışında bir sorun yok şükür. Bu ay için 3 solda 2 sağda yumurta saymıştı ama şuan için birşey yapamayacağız ameliyatı olmam gerekiyor önce.Kusura bakmayın bana doktorum böyle kağıt vermedi o yüzden sordum ama bence temiz gibi duruyo sonuç inşallahta öyledir hakkınızda hayırlısı Rabbim kucağınızı boş bırakmasın inşallah
Arı sütü ve incir ürünü nasıl yaptınız acaba
Sadece arı sütü mü polen propolis karışım mı ? Teşekkür ederim bilgiler için. İnşallah kalır ve gelişir yumurtalarınızArı sütünü aktardan aldım. Hazır zaten. Sadece sabahları aç karnıma bir kaşık yedim.
İki tane inciri küçük doğrayıp iki bardak kaynamış suyun içinde biraz beklettim (5dakika kadar) o suyu içtim.
Bir tane havucu iki bardak kaynamış suda beklettim(5 dakika) içtim.
Doktor bile şaşırdı bukadar yumurta olmasına.
Şimdide ikincş gündeyiz 26 taneden 19 tanesi kaldı bakalım çarşambaya kadar kaç tane yetişecek.
Hangi hoca acaba, ben de oraya gidiyorum, bayan ve kapalı mı doktorMedikal parkta yaptırdım ama hocadan pek memnun kalmadım sadece birgün lekelenme şeklinde kanama denmiycek kadar az geldi sonrasında bir sıkıntı yoktu hoca hap verdi 2 kutu 5 gün bunlara devam et diye günlük yaşantımı etkilemedi işe gelip çalıştım bile ertesi gün o derecesiz düşünün gerisini
Yok hayır bayan ama açık burcu kısa doktorun adıHangi hoca acaba, ben de oraya gidiyorum, bayan ve kapalı mı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?