Merhaba, hsg ozelde 750 tl civari cekiliyor. ankara'da ozel bir labaratuvarda cektirdim kisa bir sure once.Kizlar yok mu aranizda bu filmi cektiren
Fiseriz cnm miyomlu hatunlar kulübünde yazışmıştıkBana uyutarak 340 denildi edirnede.ama inşaALLAH gerek kalmaz.bu ay adet olursam çekilcek.
Aa canım benim çok merak ettim seni hatta etiketleyip yazmıştım.evet canım adet olursam çekilcek.günlerim geçti 6 gün kadar.doktor adet olmazsam pazartesi gebelik testine çağırdı.bakalım canım hayırlısı.sen neler yaptınFiseriz cnm miyomlu hatunlar kulübünde yazışmıştık
Nasıl oldun?
Doktorun mu hsg önerdi sana?
İnşallah hamilesindir cnm İdrar testi yaptınmı?Aa canım benim çok merak ettim seni hatta etiketleyip yazmıştım.evet canım adet olursam çekilcek.günlerim geçti 6 gün kadar.doktor adet olmazsam pazartesi gebelik testine çağırdı.bakalım canım hayırlısı.sen neler yaptın
Yapmadım canım.açıkçası cesaret edemedim daha.en iyi doktordan öğrenmek.enazından gecikme sebebini öğrenirim.doktorundan sen iste hsgyi yoksa süreç uzuyo canımİnşallah hamilesindir cnm İdrar testi yaptınmı?
Ben de de hamilelik yok hsg istemedi doktorum benim tedaviye başlamak için bekliyorum bende
Hakkımızda hayırlısı olsun
Canim emin ol o kadar para vermeye hicccc mi hiccc gerek yok. 3 dakikalik operasyon icin gereksiz anestezi almana da hic gerek yok. gecen yil sisli echomarda 500 Tlye cektirdim. son teknoloji aletlerle acisiz agrisiz hijyenik tertemiz 3 dakikalik operasyon. ben de bu forumdaki yorumlari okuyup gittim. giden herkes benimle ayni seyi yazmisti. ben agri cektim diyen yok yani. panik yapma rahat ol hic sikinti yapmana gerek yok. istanbuldaysan veya cevre sehirlerdeysen yol parani hesaplayip daha ucuza gelecekse orayi gercekten oneriyorum. bu sitede arama yapip yorumlari oku mutlaka.Kizlar merhaba, ben haziran ayinda dis gebelik yasadim. Hsg cektiricem ama 1250 ile 2500 arasinda degisiyor fiyatlar ozelde. var mi daha once aranizda cektiren. fiyatlar nedir. bir de uyutuldunuz mu. panik durumdayim
Canım tüplerin açıkmıydı.bebeğin hayırlı olsun :) bizim içinde dua et arkadaşımBen 800 tl ye cekindim anestezili uyudum uyandim hicbir agri sizi olmadi ikinci ayda da hamile kaldim kizlar
Inan surekli ediyorum allah kimseye aratmasin hayirli vakitte nasip etsin isteyen herkese ben 1.5 yil bekledim pko vardi ama kesin tuplerde bir sorun var yoksa hamile kalmam gerekirdi diye filmi kafama koydum cekindim sol tup kapali ameliyat ol diye yorumladilar ki o kadar cok okudumki birazda para icin boyle diyorlar galiba bende 5 ay bekleme karari aldim sonra asilama olacaktim ki 2. Ayda hamilesin dedi doktor cok sukur canimCanım tüplerin açıkmıydı.bebeğin hayırlı olsun :) bizim içinde dua et arkadaşım
Çok şükür canım ne mutlu sana :) bakalım benimde pazartesiye kadar gelmezse bende cesaret edersem tahlile gidcem.bende 1 yıldır istiyorum.miyom vardı 2 ay önce ameliyat oldum.iki kez adet gördüm ameliyattan sonra.doktorum artık korunmaya gerek yok dedi ve bu ay ilk korunmasız ilişki başladı.eğer hamileysem seninle yakın olcak.inşaALLAH canım benim inşaALLAH.Inan surekli ediyorum allah kimseye aratmasin hayirli vakitte nasip etsin isteyen herkese ben 1.5 yil bekledim pko vardi ama kesin tuplerde bir sorun var yoksa hamile kalmam gerekirdi diye filmi kafama koydum cekindim sol tup kapali ameliyat ol diye yorumladilar ki o kadar cok okudumki birazda para icin boyle diyorlar galiba bende 5 ay bekleme karari aldim sonra asilama olacaktim ki 2. Ayda hamilesin dedi doktor cok sukur canim
Hsg yi 3 doktora sordum şimdi gerek yok dediler cnm bende anlamadım neden istenmiyorYapmadım canım.açıkçası cesaret edemedim daha.en iyi doktordan öğrenmek.enazından gecikme sebebini öğrenirim.doktorundan sen iste hsgyi yoksa süreç uzuyo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?