Hsg çekimi

Hsg yi 3 doktora sordum şimdi gerek yok dediler cnm bende anlamadım neden istenmiyor
Bende az önce adet oldum canım çok üzüldüm yine sanırım benim tüplerim kapalı.çünkü ameliyat sırasında doktorum bakmış ama sıvı malesef vücuduma dagılmış.yani kapalı muhtemelen demişti.bu yüzden benden istemiş olabilir.galiba önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var arkadaşım.ALLAH yardımıcımız olsun ve sabır versin bize

Hadi yaa ama kapalı olsa da cnm sıktığı sıvı bazen açabiliyor
Allah yardımcımız olsun cnm mücadele etmekten başka çaremiz yok mücadeleye devam cnm

Hadi yaa ama kapalı olsa da cnm sıktığı sıvı bazen açabiliyor
Allah yardımcımız olsun cnm mücadele etmekten başka çaremiz yok mücadeleye devam cnm
İnşaALLAH arkadaşım.pazartesi randevu vercekler heralde.adetin 8. 9. Günü yapılıyomuş galiba tam bilmiyorum.aynen canım devam napalım

kızlar merhaba bugün bende hsg çekilenlerin arasına girdim... detaylı bir şekilde anlatayım ki içiniz rahatlasın ki bende gitmeden önce burdaki yorumları okudum ve gelince yazıcam dedim gelelim aşamalara ; ben özele gittim doktorumun özel muayanesi var o da hastaneye geldi toplam da 450,00 tl verdim 200,00 doktora 250,00 lira hastaneye ve anesti almadan (eğer anesti alacaksanız 700,00 tl ki buna doktorum gerek olmadığını söyledi.) röntgen odasına alındım benle beraber 2 bayanda vardı diğer odada röntgenci filmleri kayıt altına alıyodu ameliyat önlüğü terlik verip üstünüzde sadece sütyen kalıyo giyindim sedyeye alıp bel kısmımdan 4 5 defa röntgen çekildi ki ben bu arada baya stresliydim o arada doktor geldi nasıl keyifler falan derken baya muhabbet ettik kalbim karnımda atıyo su an dedim gülüştüler falan aşama aşama anlatıcam bütün işlemleri diyerek başladı ilk olarak spekulum du yanlıs hatırlamıyorsam onu yerleştirdi ki burda baya acı hissedip kendimi geri çektim sonrasında iğneyle sıvıyı gönderdi adet ağrısı gibi bir ağrı oldu toplam da 3 5 dk işlemdi . sonra biraz dinlendirip kaldırdılar şükür ki iyi çıkmış ama bakalım bundan sonra sürecimiz nolur kendinizi kasmadığınız sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum benim adetlerim sancılı olur genelde belki de bu yüzden dayandım ama o kadarda korkulacak bir durum yokmuş belkide yeni aletler ağrıyı azaltıyordu çok sebeb var iyi geçmesi için yani

Kizlar merhaba, ben haziran ayinda dis gebelik yasadim. Hsg cektiricem ama 1250 ile 2500 arasinda degisiyor fiyatlar ozelde. var mi daha once aranizda cektiren. fiyatlar nedir. bir de uyutuldunuz mu. panik durumdayim
Ben iki gün önce "HSG" çektirdim üstelik devlet hastanesinde....Nedense (yaşadığım deneyimler sonucunda) özel hastahane yerine devlet hastahanesine gitmeyi daha güvenilir buluyorum...Maddi anlamda da kafanız rahat oluyor.Şansım mı bilemem, çekimi yapan kadın oldukça hassas davrandı bu benim rahat olmam için artı bir durumdu. Acı konusuna gelince ; acı hissetmedim diyemem oldukça zor ama derin nefes alarak ve kadının beni konuşturmasıyla kısa sürede bitti.Uzatmadan şunu söyleyebilirim ; tabi ki acısı var ama abartıldığı gibi değil rahat olmak lazım biraz......

Ben de HSG çektirdim Ankara da. Bu sene Ocak ayı olması lazım. Yenimahalle Linada Mine hocam cekti. Bende pek çok yorum okumuştum ve neredeyse bir haftam çok kaygılı geçti. Ancak çekim oldukça rahattı benim için. Çok şükür bir sorun çıkmadı filmde de. Birde Eryaman Has., Medikalpark ı da sormuştum. Ücret olarak da daha iyiydi burası. Ben tavsiye ederim. Tabi bu kişinin tüplerine göre çok ağrı yasadım diyenlere birşey diyemem. Tıp kişiye özel çoğu zaman.

İstanbul'da devlette bi tek bildiğim Bağcılar devlet hastanesi ücretsiz isteyen için ama orada çalışan kadın " ben personelin ona rağmen burda çektirmedim Cevat bayrağı tavsiye ederim" dedi.. ztn gün için de bu hafta gitseniz Kasım ayına gün veriyorlar şaka gibi .. ben Bilçek de çektirdim bugün anestezisiz bakalım işallah tekrar çekilmem gerekmez.. çünkü zor da değil kolay da değil ama Cevat bayrak için hiç hissetmedim ağrı demişti tavsiye eden kadın bi de ücret dahilinde tüp açmak için bişey yapıyormuş ekstra Cevat bey

Bu arada Bezmialem hastanesinden yönlendirildiğim için bilçek 350 TL , dışarıya 450 sanırım alınıyor.. Cevat bayrak da 550 TL dedi telefonda

Canım bende devlette çektirebilirim de bi doktor bana smear testi yaptı onunla aynı mı acaba biraz sancı oldu kasmayı bırakınca geçti ağrısı aynı mı acaba ben bide vajinısmus geçirdim ağır bi şekilde hala korkum var bu tarz şeylerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…