Bende az önce adet oldum canım çok üzüldüm yineHsg yi 3 doktora sordum şimdi gerek yok dediler cnm bende anlamadım neden istenmiyor
Hayırlısı olsun canım.darısı başımaKizlar merhaba. cektirdim filmi. temiz cikti. simdi bebisimiz olsun diye dua ediyoruz.
Hadi yaa ama kapalı olsa da cnm sıktığı sıvı bazen açabiliyorBende az önce adet oldum canım çok üzüldüm yinesanırım benim tüplerim kapalı.çünkü ameliyat sırasında doktorum bakmış ama sıvı malesef vücuduma dagılmış.yani kapalı muhtemelen demişti.bu yüzden benden istemiş olabilir.galiba önümüzde uzun ve zorlu bir süreç var arkadaşım.ALLAH yardımıcımız olsun ve sabır versin bize
İnşaALLAH arkadaşım.pazartesi randevu vercekler heralde.adetin 8. 9. Günü yapılıyomuş galiba tam bilmiyorum.aynen canım devam napalımHadi yaa ama kapalı olsa da cnm sıktığı sıvı bazen açabiliyor
Allah yardımcımız olsun cnm mücadele etmekten başka çaremiz yok mücadeleye devam cnm
Edirnede çektirceksin dimi cnmİnşaALLAH arkadaşım.pazartesi randevu vercekler heralde.adetin 8. 9. Günü yapılıyomuş galiba tam bilmiyorum.aynen canım devam napalım
Evet canım edirnede yaşıyorum.doktorum da burada.Edirnede çektirceksin dimi cnm
Ben iki gün önce "HSG" çektirdim üstelik devlet hastanesinde....Nedense (yaşadığım deneyimler sonucunda) özel hastahane yerine devlet hastahanesine gitmeyi daha güvenilir buluyorum...Maddi anlamda da kafanız rahat oluyor.Şansım mı bilemem, çekimi yapan kadın oldukça hassas davrandı bu benim rahat olmam için artı bir durumdu. Acı konusuna gelince ; acı hissetmedim diyemem oldukça zor ama derin nefes alarak ve kadının beni konuşturmasıyla kısa sürede bitti.Uzatmadan şunu söyleyebilirim ; tabi ki acısı var ama abartıldığı gibi değil rahat olmak lazım biraz......Kizlar merhaba, ben haziran ayinda dis gebelik yasadim. Hsg cektiricem ama 1250 ile 2500 arasinda degisiyor fiyatlar ozelde. var mi daha once aranizda cektiren. fiyatlar nedir. bir de uyutuldunuz mu. panik durumdayim
Ben iki gün önce "HSG" çektirdim üstelik devlet hastanesinde....Nedense (yaşadığım deneyimler sonucunda) özel hastahane yerine devlet hastahanesine gitmeyi daha güvenilir buluyorum...Maddi anlamda da kafanız rahat oluyor.Şansım mı bilemem, çekimi yapan kadın oldukça hassas davrandı bu benim rahat olmam için artı bir durumdu. Acı konusuna gelince ; acı hissetmedim diyemem oldukça zor ama derin nefes alarak ve kadının beni konuşturmasıyla kısa sürede bitti.Uzatmadan şunu söyleyebilirim ; tabi ki acısı var ama abartıldığı gibi değil rahat olmak lazım biraz......
Ben Ankara 'da yaşıyorum..."Ankara Gazi Tıp" hastanesi.Siz çektirdiniz mi hsg nizi???Hangi.devlet hastanesi.acaba ben baya gerildim
Canım bende devlette çektirebilirim de bi doktor bana smear testi yaptı onunla aynı mı acaba biraz sancı oldu kasmayı bırakınca geçti ağrısı aynı mı acaba ben bide vajinısmus geçirdim ağır bi şekilde hala korkum var bu tarz şeylerdenBen iki gün önce "HSG" çektirdim üstelik devlet hastanesinde....Nedense (yaşadığım deneyimler sonucunda) özel hastahane yerine devlet hastahanesine gitmeyi daha güvenilir buluyorum...Maddi anlamda da kafanız rahat oluyor.Şansım mı bilemem, çekimi yapan kadın oldukça hassas davrandı bu benim rahat olmam için artı bir durumdu. Acı konusuna gelince ; acı hissetmedim diyemem oldukça zor ama derin nefes alarak ve kadının beni konuşturmasıyla kısa sürede bitti.Uzatmadan şunu söyleyebilirim ; tabi ki acısı var ama abartıldığı gibi değil rahat olmak lazım biraz......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?