ne kadardır beklıyosunuz canımHsg,pcos,gebelik
Aaaa daha önce konuşmuştuk letu başlığındane kadardır beklıyosunuz canım
bende diyorum isim tanıdık gelıyoAaaa daha önce konuşmuştuk letu başlığında☺
bi problem çıkmadı inşallah hsg de2 ay klomen 1 ay letu ile kimyasal.Şiödi hsg çektim 5 eylülde adeti bekliyorum iğnelere başlayacağım
Aynenn hemen hatıraldımbende diyorum isim tanıdık gelıyo
Yok tüpler aöık dedi ama bence tıkanıklık vardı çünkü 2 kere ilaç vermişler ve 3 gün acilliktim ağrıdanbi problem çıkmadı inşallah hsg de
aynı devam letu dan son ayım iğne vurulcak yarın büyük ihtimalle bakalım ümitsiz ümitli şekilde bekliyoruzSen ne yaptın canım
Kaç.aydır bekliyorsun canım hsg çekildik mi pcos var mıaynı devam letu dan son ayım iğne vurulcak yarın büyük ihtimalle bakalım ümitsiz ümitli şekilde bekliyoruz
aşkım 2 kere ilaç normal zaten iki kere verıyolar bı sag bı sol benım sağda problem varda 4 kere ilaç verdıler açılana kadarYok tüpler aöık dedi ama bence tıkanıklık vardı çünkü 2 kere ilaç vermişler ve 3 gün acilliktim ağrıdan
1 ay sonra ıkı sene olcak hersey yapıldı suan gorunen hiç bir problem yok ama iki aydır boş geçiyoKaç.aydır bekliyorsun canım hsg çekildik mi pcos var mı
İnşallah buna bizim olsun canım1 ay sonra ıkı sene olcak hersey yapıldı suan gorunen hiç bir problem yok ama iki aydır boş geçiyo
Napalım mecburinşallah canım her ay aynı şekılde yola çıkıyrouz valla bazen diyorum helal olsun kız bıze her ay aynı ümitle yola çıkabiliyoruz
Öyle öyle bende senı hatırlafım iğne oldum şimdi çok şaşkınım dün biri 15 mm biri 13 mm olan ıkı yumurtan var dedıler bugun kendı doktorum baktı biri 19 mm biride 17 mm iki yumurtan var ıkız gebelıgı kabul edıyosan vurucam dedi şok oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?