Hsg çektim ,pcosla gebelik isteyenler toplanalım🤰🤰👩‍🍼👩‍🍼👩‍🍼🤲🏻🤲🏻🙏🙏🥰🕊🐣

Aa büyümüş demekki bir günde hadi maşallah inşallah ben çok isterim ikiz yaa benim yumurtalarım 17-14-14 tü üç gün sonra vurmustuk ama işe yaramadı.

Aa büyümüş demekki bir günde hadi maşallah inşallah ben çok isterim ikiz yaa benim yumurtalarım 17-14-14 tü üç gün sonra vurmustuk ama işe yaramadı.
Valla ikiz bizim aılede var eşimdede bendede ben çok korkuyodum ıkızden hayırlısı dedım olsun yeter kı rabbım ne verırse herşey nasıp kismet

Valla ikiz bizim aılede var eşimdede bendede ben çok korkuyodum ıkızden hayırlısı dedım olsun yeter kı rabbım ne verırse herşey nasıp kismet
Bizim ailedede var yigenlerim var hatta ikiz ama eşim tarafında yok bakalım ya sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim ikiz tekil hiç farketmez

Bende geldim kızlar , adetim yeni bitti inşallah bu ay güzel haberler alırız. Pcos var bendede maalesef , hsg çekildim geçen ay çok şükür temiz çıktı. Bekliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…