- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.335
- 133
- 45
Benim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demediKızlar bende az önce konu açtim ama bakan olmadi.. Bende bugün hsg cektirdim, ayağa kalkinca ilacin geri gelmesi dişinda, işlem esnasinda da, sonrasinda da agri sizi, kanama vs hicbisi olmadi, sabah erken yaptirdim ve islerim vardi sabahtan beride disardayim, hicbir islem yaptirmamisim gibi, herhangi bir hissiyat yok.. Bunu, sonucun temiz cikişina yoruyorum, tikaniklik yapiskanlik vs yokmuş.. Ancak doktorum, yine de bu gunleri degerlendirin, suan olasilik daha fazla vs dedi, eğer hic problem yoksa, HSG'nin benim için ne gibi bir avantaji olabilir acaba? Tecrübesi veya bilgisi olan varmi acaba ? Nette 1 2 birşey okudum ama, bide siz söyleseniz :)
Benim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demediKızlar bende az önce konu açtim ama bakan olmadi.. Bende bugün hsg cektirdim, ayağa kalkinca ilacin geri gelmesi dişinda, işlem esnasinda da, sonrasinda da agri sizi, kanama vs hicbisi olmadi, sabah erken yaptirdim ve islerim vardi sabahtan beride disardayim, hicbir islem yaptirmamisim gibi, herhangi bir hissiyat yok.. Bunu, sonucun temiz cikişina yoruyorum, tikaniklik yapiskanlik vs yokmuş.. Ancak doktorum, yine de bu gunleri degerlendirin, suan olasilik daha fazla vs dedi, eğer hic problem yoksa, HSG'nin benim için ne gibi bir avantaji olabilir acaba? Tecrübesi veya bilgisi olan varmi acaba ? Nette 1 2 birşey okudum ama, bide siz söyleseniz :)
Allah Allah yaa, cok gecmiş olsun canim, agriyip agriyacagi en fazla o kadardir, bugün geçmiş olur zaten. Heryerin tekniği kullandigi katater falan farkli, o cok etkiliyor işte.. İnşaAllah işe yaramiş olsunda o kadarcikda olsun, sık dişini canimBenim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demedi
Duyduğum bilgilere göre rahim içerisi verdikleri sıvı ile temizleniyormuş ve kapalı tüpleri açıyormuş.Kızlar bende az önce konu açtim ama bakan olmadi.. Bende bugün hsg cektirdim, ayağa kalkinca ilacin geri gelmesi dişinda, işlem esnasinda da, sonrasinda da agri sizi, kanama vs hicbisi olmadi, sabah erken yaptirdim ve islerim vardi sabahtan beride disardayim, hicbir islem yaptirmamisim gibi, herhangi bir hissiyat yok.. Bunu, sonucun temiz cikişina yoruyorum, tikaniklik yapiskanlik vs yokmuş.. Ancak doktorum, yine de bu gunleri degerlendirin, suan olasilik daha fazla vs dedi, eğer hic problem yoksa, HSG'nin benim için ne gibi bir avantaji olabilir acaba? Tecrübesi veya bilgisi olan varmi acaba ? Nette 1 2 birşey okudum ama, bide siz söyleseniz :)
Benim de çekim sırasında sadece sağ kasığımda hafif ağrı oldu kanamam olmadı kalktığımda hiç bsy yoktu ve bende hiç çektirmesin gibi hissiyat vardı çekildiğim gün sadece ilaç geliyordu sonra kahve lekeler geldi 5 gün geçti ben filmin temini dr yollayıp aradım bana sıkı ilişki olsun dedi çekildiği ay yüksekmiş kalma şansımızKızlar bende az önce konu açtim ama bakan olmadi.. Bende bugün hsg cektirdim, ayağa kalkinca ilacin geri gelmesi dişinda, işlem esnasinda da, sonrasinda da agri sizi, kanama vs hicbisi olmadi, sabah erken yaptirdim ve islerim vardi sabahtan beride disardayim, hicbir islem yaptirmamisim gibi, herhangi bir hissiyat yok.. Bunu, sonucun temiz cikişina yoruyorum, tikaniklik yapiskanlik vs yokmuş.. Ancak doktorum, yine de bu gunleri degerlendirin, suan olasilik daha fazla vs dedi, eğer hic problem yoksa, HSG'nin benim için ne gibi bir avantaji olabilir acaba? Tecrübesi veya bilgisi olan varmi acaba ? Nette 1 2 birşey okudum ama, bide siz söyleseniz :)
Tıkanıklık varsa açıldıysa ağrı ve kanama normal geçer bunlar korkma antibiyotik kullan düzenli enfeksiyon kapmaBenim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demedi
Kişiden kişiye değişiyor bu herkesin rahim yapısı anyı olmaya biliyo benden önce girenin çok kanaması olmuş gördüm girdiğimde korkmuştum ama benim hiç olmadı benim sonradan kahve lekelerim geldi ve kesildiAllah Allah yaa, cok gecmiş olsun canim, agriyip agriyacagi en fazla o kadardir, bugün geçmiş olur zaten. Heryerin tekniği kullandigi katater falan farkli, o cok etkiliyor işte.. İnşaAllah işe yaramiş olsunda o kadarcikda olsun, sık dişini canim
Ağrı kesici ve antibiyotik verdi. Kullanıyorum. Ama tüpler açık dedi bana. 1 hafta ilişki yok sonrasında tam gaz devam. Eşimin vardiyası bile ona göre ayarlandı. Rabbim hayırlısını versinTıkanıklık varsa açıldıysa ağrı ve kanama normal geçer bunlar korkma antibiyotik kullan düzenli enfeksiyon kapma
yumurtlama takip ediyor musunAğrı kesici ve antibiyotik verdi. Kullanıyorum. Ama tüpler açık dedi bana. 1 hafta ilişki yok sonrasında tam gaz devam. Eşimin vardiyası bile ona göre ayarlandı. Rabbim hayırlısını versin
Bu ay yapacağım ama testleri ne zaman yapmalıyım. 15 aralık salı günü regl oldum. 18 aralık cuma bitti. 21 aralık hsg çekildi. 28 aralıkta ilişkiye başlayacağım ekte takvimi ekledim. Ona göre ovülasyon takibini ne zaman başlatmalıyım. 27 aralık ta başlıyor 2 ocakta bitiyor ovülasyon takvime göre.yumurtlama takip ediyor musun
takvimlere inanma onlar doğru çıkmaya biliyor elinde varsa yarın başla kaçıra bilirsin ben testleer sayesinde geç yumurtladığımı öğrendimBu ay yapacağım ama testleri ne zaman yapmalıyım. 15 aralık salı günü regl oldum. 18 aralık cuma bitti. 21 aralık hsg çekildi. 28 aralıkta ilişkiye başlayacağım ekte takvimi ekledim. Ona göre ovülasyon takibini ne zaman başlatmalıyım. 27 aralık ta başlıyor 2 ocakta bitiyor ovülasyon takvime göre.
Var elimde 18 tane aldım. Ama bana doktorun asistanı 1 hafta ilişki yok dedi. Antibiyotik bitirce başla ilişkiye dedi. Ona rağmen test yapıp pik i gördüğüm an ilişki olsun mutakvimlere inanma onlar doğru çıkmaya biliyor elinde varsa yarın başla kaçıra bilirsin ben testleer sayesinde geç yumurtladığımı öğrendim
olsun antibiyotiği de pik olana kdr iç o zamn bırakırsınVar elimde 18 tane aldım. Ama bana doktorun asistanı 1 hafta ilişki yok dedi. Antibiyotik bitirce başla ilişkiye dedi. Ona rağmen test yapıp pik i gördüğüm an ilişki olsun mu
HSG filmini nerde çektirdiniz bende istiyorum ama devlet hastaneleri veya araştırma hastanesi çekiyor mu bilmiyorumKızlar ben pazartesi hsg çektirdim tüpler im felan açık ama benim sorum sizlerin hsg den sonra kaç gün lekelenme oldu benim hala var 5 gün bugün dün birliktelik sonrası biraz fazla kahve leke geldi bu sabah da pembe şekilde geldi endişelendim sizlerin nasıl oldu dr gitmeli miyim
Araştırma hastanesinde çektirdim. Anestezisiz çekiyorlar. Ücret uygundu.HSG filmini nerde çektirdiniz bende istiyorum ama devlet hastaneleri veya araştırma hastanesi çekiyor mu bilmiyorum
Ne zaman çektirdiniz ve ne kadar ücret ödedinizAraştırma hastanesinde çektirdim. Anestezisiz çekiyorlar. Ücret uygundu.
21 aralık ptesi günü çektirdim. 158 tl ücreti idi. 6 buçuk lira da cd ücreti aldılar.Ne zaman çektirdiniz ve ne kadar ücret ödediniz
Ben devlette çektirdim ücretsiz bir sıkıntı çekmedim şükürHSG filmini nerde çektirdiniz bende istiyorum ama devlet hastaneleri veya araştırma hastanesi çekiyor mu bilmiyorum
Hangi bölümden randevu almam lazım bilgi verir misin ben ilk defa gidicem araştırma Hastanesi'ne bulunduğum yere de uzak ondan pek bilgim yok hangi bölüme randevu alayım yani21 aralık ptesi günü çektirdim. 158 tl ücreti idi. 6 buçuk lira da cd ücreti aldılar.
Ne zaman çektin peki pandemi den dolayı devlet çekmez diye hiç sormadım orayaBen devlette çektirdim ücretsiz bir sıkıntı çekmedim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?