Gebeliğe Hazırlık Hsg çektiren arkadaşlar baka bilir mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demedi

Benim çok ağrım var. Kanamam da oldu. Çok kötü sancı giriyor sağ sol kasık her yer ağrıyor. Tüpler açık dedi doktor. Başka da bir şey demedi

Allah Allah yaa, cok gecmiş olsun canim, agriyip agriyacagi en fazla o kadardir, bugün geçmiş olur zaten. Heryerin tekniği kullandigi katater falan farkli, o cok etkiliyor işte.. İnşaAllah işe yaramiş olsunda o kadarcikda olsun, sık dişini canim

Duyduğum bilgilere göre rahim içerisi verdikleri sıvı ile temizleniyormuş ve kapalı tüpleri açıyormuş.

Benim de çekim sırasında sadece sağ kasığımda hafif ağrı oldu kanamam olmadı kalktığımda hiç bsy yoktu ve bende hiç çektirmesin gibi hissiyat vardı çekildiğim gün sadece ilaç geliyordu sonra kahve lekeler geldi 5 gün geçti ben filmin temini dr yollayıp aradım bana sıkı ilişki olsun dedi çekildiği ay yüksekmiş kalma şansımız

Kişiden kişiye değişiyor bu herkesin rahim yapısı anyı olmaya biliyo benden önce girenin çok kanaması olmuş gördüm girdiğimde korkmuştum ama benim hiç olmadı benim sonradan kahve lekelerim geldi ve kesildi

Tıkanıklık varsa açıldıysa ağrı ve kanama normal geçer bunlar korkma antibiyotik kullan düzenli enfeksiyon kapma
Ağrı kesici ve antibiyotik verdi. Kullanıyorum. Ama tüpler açık dedi bana. 1 hafta ilişki yok sonrasında tam gaz devam. Eşimin vardiyası bile ona göre ayarlandı. Rabbim hayırlısını versin

yumurtlama takip ediyor musun
Bu ay yapacağım ama testleri ne zaman yapmalıyım. 15 aralık salı günü regl oldum. 18 aralık cuma bitti. 21 aralık hsg çekildi. 28 aralıkta ilişkiye başlayacağım ekte takvimi ekledim. Ona göre ovülasyon takibini ne zaman başlatmalıyım. 27 aralık ta başlıyor 2 ocakta bitiyor ovülasyon takvime göre.

Eklentiler

• Screenshot_20201222-181318.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 19
takvimlere inanma onlar doğru çıkmaya biliyor elinde varsa yarın başla kaçıra bilirsin ben testleer sayesinde geç yumurtladığımı öğrendim

takvimlere inanma onlar doğru çıkmaya biliyor elinde varsa yarın başla kaçıra bilirsin ben testleer sayesinde geç yumurtladığımı öğrendim
Var elimde 18 tane aldım. Ama bana doktorun asistanı 1 hafta ilişki yok dedi. Antibiyotik bitirce başla ilişkiye dedi. Ona rağmen test yapıp pik i gördüğüm an ilişki olsun mu

HSG filmini nerde çektirdiniz bende istiyorum ama devlet hastaneleri veya araştırma hastanesi çekiyor mu bilmiyorum

21 aralık ptesi günü çektirdim. 158 tl ücreti idi. 6 buçuk lira da cd ücreti aldılar.
Hangi bölümden randevu almam lazım bilgi verir misin ben ilk defa gidicem araştırma Hastanesi'ne bulunduğum yere de uzak ondan pek bilgim yok hangi bölüme randevu alayım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…